Gravidute&Mamici de IASI (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
recunosc, greutatea mea de 50 kg nu e un punct forte

Stai linistita, poate e mai bine asa... tin minte ca eu in primele 4 luni de sarcina am slabit 12 kg, ca nu puteam manca absolut nimic, ma hraneau la spital cu perfuzii si toata lumea era ... iar bebe bine mersi, in burtica, isi vedea de treaba lui
Oricum, e bine sa-ti iei gandul de la post... acuma si aici, depinde de situatie (la noi catolicii e interzisa numai carnea, iar cum eu nu mananc carne pentru ca nu-mi place, s-ar zice ca tin post non-stop )

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice_is

Inutsa 50 de kg zici...esti manechin mamico...dar nu-i nimic, important e ce mananci, nu cat mananci...eu am luat 12 kg in toata sarcina, burtica era micuta iar Alexia a avut la nastere 3300 g si 52 cm.

Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008)

nu sunt chiar manechin si nici nu-mi doresc asta, mai ales ca am un sufletel in burtica. sper sa am si eu un bebe cu greutate normala la nastere

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iuntsa... eu una am spus doar sa nu tii post... dar daca vrei o poti face... iar la kg tale eu am mai discutat cu tine.... eu una am avut o sarcina usoara dupa mine, fara greturi.. mancam cat vroiam si ce vroiam...fara dureri...deci in cateva cuvinte fara probleme.. doar ca la mine era broblema cu RH dar asta am tinut-o sub control..am pus 18 kg ...si le-am dat in 3 luni pe toate...
daca bebele tau e bine.. si tu la fel de bine... Nu e nici o broblema... fiecare mamica se dezvolta in felul ei... la fel si bebele

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Citat:

Stai linistita, poate e mai bine asa... tin minte ca eu in primele 4 luni de sarcina am slabit 12 kg, ca nu puteam manca absolut nimic, ma hraneau la spital cu perfuzii si toata lumea era ... iar bebe bine mersi, in burtica, isi vedea de treaba lui
Oricum, e bine sa-ti iei gandul de la post... acuma si aici, depinde de situatie (la noi catolicii e interzisa numai carnea, iar cum eu nu mananc carne pentru ca nu-mi place, s-ar zice ca tin post non-stop )

si eu am slabit in primul trimestru 7 kg, ajunsesem sa am 47 kg. doctorita cand ma vedea tot timpul ma certa ca "nu m-am intalnit de mult timp cu mancarea" cu toate ca mancam si eu ce puteam [stiti voi, mamicilor care au avut stari de greata in timpul sarcinii] acum inca nu am ajuns la greutatea care o aveam inainte de ramane insarcinata. cu toate astea, si bebelusha din burtica mea isi vede de treaba ei, la ecografia de 24 sapt doctorita mi-a zis ca are greutatea normala.
in legatura cu postul... tati deja ne-a luat laptiuc si alte alea care nu sunt de post, nu de alta dar zice ca si pisica noastra poate manca mai mult decat mine

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

iuntsa... eu una am spus doar sa nu tii post... dar daca vrei o poti face... iar la kg tale eu am mai discutat cu tine.... eu una am avut o sarcina usoara dupa mine, fara greturi.. mancam cat vroiam si ce vroiam...fara dureri...deci in cateva cuvinte fara probleme.. doar ca la mine era broblema cu RH dar asta am tinut-o sub control..am pus 18 kg ...si le-am dat in 3 luni pe toate...
daca bebele tau e bine.. si tu la fel de bine... Nu e nici o broblema... fiecare mamica se dezvolta in felul ei... la fel si bebele

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Alina nu mai tin post o sa ma impartasesc asa, fara a fi tinut post in prealabil
apropo de rosia din supa lui Darius, presupun ca ai luat rosii din astea cum se gasesc acum, adica crescute prin sere, care nu sunt tocmai bune. da' las'ca strunful se vindeca el

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Citat:

Michelle, nu stiam ca ai avut asa o sarcina cu probleme. Adica stiam doar ca tr sa stai mai mult la pat. draga de tine. Uite, un mare pentru curajul de a mai trece prin asta pentru o surioara pentru Domi. (vezi, mi-am schimbat filingu', acum deja ii vad rochita prin burtica. Chiar voiams a te intreb de unde ai asa model de rochita

MEA CULPA! MEA CULPA! MEA CULPA! Cu atatea Mihaele pe la noi am incurcat putin. Mihaela, asta sa fie motivul pentru care nu-i mai faci un fratior sau o surioara lui Albert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Inesa ai un nume tare frumos. Eu nu stiu cum e sa ai greturi, dar am avut ceva vreme arsuri stomacale. Mai ales dimineata. De aceea evitam sa ma trezesc brusc, adica sa sar brusc din pat, mai stateam asa, in pat, ciuguleam eventual un biscuite. Si in special era foarte important sa depistez ce aliment imi provoaca arsurile. La prima sarcina erau niste alune, iar la Victor laptele de seara. Dimineata puteam sa beau lapte, nu aveam nimic, dar seara...
Daca Biencuta e bine in burtica nu trebuie sa-ti faci griji de greutate. Doar sa iti iei tu din alimentatie ce ai nevoie. banuiesc insa ca iei si Elevit, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Inesa ai un nume tare frumos. Eu nu stiu cum e sa ai greturi, dar am avut ceva vreme arsuri stomacale. Mai ales dimineata. De aceea evitam sa ma trezesc brusc, adica sa sar brusc din pat, mai stateam asa, in pat, ciuguleam eventual un biscuite. Si in special era foarte important sa depistez ce aliment imi provoaca arsurile. La prima sarcina erau niste alune, iar la Victor laptele de seara. Dimineata puteam sa beau lapte, nu aveam nimic, dar seara...
Daca Biencuta e bine in burtica nu trebuie sa-ti faci griji de greutate. Doar sa iti iei tu din alimentatie ce ai nevoie. banuiesc insa ca iei si Elevit, nu?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana merci, a fost inspirata mama cand mi-a pus numele
Eu am observat ca am arsuri de la orice, chiar si de la fructe. E regula: dupa ceva timp de la mancare, ma trezesc cu arsuri. Asta e, le duc si pe astea. Important e ca bebele sa fie sanatos
Am luat la inceput activit prenatal dar le varsam, nu le puteam inghiti chiar si taiate in doua si am trecut la elevit care alunecau mai usor pe gat. Acum iau din nou activit prenatal caci mi-a zis doctorita ca au aceleasi componente doar ca activitul este produs in Romania, iar elevitul e strain.

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Inesa nu-ti mai fa probleme cu kg. Eu cand am ramas insarcinata am plecat de la 44 kg si cand am nascut aveam 52kg. Nu am avut probleme cu sarcina, nici greturi, nik. Mancam absolut orice si la orice ora, doar ca nu mancam pt doi, aaa...nici pofte nu am avut. Toata lumea cand ma vedea, ma certa ca de ce nu mananc, ca n-o sa creasca nici bebele, etc. Poate a contat si faptul ca sarcina mea a fost si pe timpul verii si mancam mai multe salate si fructe...Dar important e ca Amalia s-a nascut sanatoasa si cu 3150g.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare si de la noi,eu nu ma simt bine azi am tinut si sotul acasa sa nu cumva sa lesin pe aici.Bag de toate fier,calciu, magneziu vit c si echinaceea.Sper sa-mi revin ca mai sunt muuulte de pus la punct pe aici
Ce mamici slabutze pe aici si eu am fost dar nu mai sunt.Eu am avut burtica mica si tot asa pana pe la 6 luni nu mancam mai nimic ma fugarea sotul cu mancarea prin casaDar spre sfarsitul sarcinii mancam si noaptea.A iesit un bebe de 3kg 600 52 de cm cei drept cu probleme la inceput dar nu pt ca nu am mancat eu in primele luni de sarcina.Dupa nastere am scapat de toate kg in plus si apoi am inceput sa pun la loc

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput