Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 16
alice_is spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suzana78 grvidutelor eu sunt noua pe aici si vreau sa va intreb cate ceva.eu trebuie sa nasc pe la sf lui aprilie si mi s-a zis ca voi naste prin cezariana.ce adeverinte trebuie sa aduc pt a-mi face cezariana?eu sufar de hernie de disc si am adeverinta de la medicul balneolog care imi recomanda operatia de cezariana.ce altceva imi mai trebuie?mai am o intrebare:ca parere aveti de doctorita damaceanu doina de la cuza voda?va multumesc si va pup pe toate burticoasele si pe toate mamicile. |
Despre doctorita pot sa-ti spun ca e buna dar si ne-buna...Nu vreau sa te sperii insa pe mine nu m-ar incanta sa-mi urmareasca sarcina. Am fost o singura data la ea si nu mi-a mai trebuit. Profesional merge, insa te ironizeaza la orice intrebare si are si tarife mari.
Cred ca adeverinta pe care o ai e buna, insa mai bine sa o arati si medicului care te urmareste sa vada daca merge.
alice_is spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Mie mi-a intrat in cap sa ma duc pe la controale cand ajung in tara ca simt ca ma paste iar o criza de a mea.Nu stiu daca v-am povestit dar pana acum am avut 3 crize urate am lesinat pe strada si m-au luat cu salvarea.Tot mi s-a spus ca eram cu analizele varza lipsa de toate dar parca nu sunt convinsa.Ultima data mi s-a intamplat cand alaptam am plecat la farmacie si m-am agatat de un om pe strada ca altfel cadeam urat.Mi se pune negru in fata ochilor si mi se taie filmul dar nu pentru mult timp cateva minute.Asa ca vreau sa descopar care e cauza ca mi-e teama sa nu se repete si sa fiu cumva cu Vladut ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
Cu calciu cum stai?
alynta27 spune:
Salutare!
David s-a trezit de la 8.30, deci e bine si pentru mine! A dormit putin....![]()
Teo acum nici sa tii post sa ajungi la spital! Nu stiu sincer cat e primit asa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alice_is spune:
Si acum sa spun si eu buna dimineata. Beau o tona de cafea aici, cu voi dearece am avut o noapte cu multe treziri. Am inceput trecerea de la un lapte pt alergici la lapte junior...si o doare burtica
, sper sa nu faca si diaree ca ma duc in lume. De ieri e si racita
, asa ca le-am strans pe toate.
inutsa spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! Si o fierbinte...Oana, multumim. Nu pricep nimic cu manusile.... Lamureste-ma te rog... ca-s cam zombie... Un lui Victor sa-i treaca cucuiul.Ani, multumim. Daca diareea persista, cred ca ar fi necesare niste analize. E posibil sa nu fie de la dintisori. Intreaba pediatra. Noua stiu ca ne-a prescris dupa analize furazolidon de 25mg, ca nu i-a iesit nici un microb. Dar o enerocolita, enteroviroza, tot cu diaree se manifesta si acolo e un microb. Daca e cu diaree, nu-i mai da Plantusin, ca e cu zahar.... Scoate tot ce-i cu zahar din alimentatia lui si laptele ... da-i lapte fara lactoza. Daniela, multumim. Noi abia am terminat cu dintii, de iesit... toti 20... dar trebuie sa ajunga ultimiii 4 la aceeasi inaltime cu ceilalti. Dar durerile s-au dus, ca de iesit din gingie au iesit toti. Celia, multumim. suzana, bine ai venit. Nastere usoara. Teo, cu imunitatea cum stai? Ai grija de tine. inutsa, nu e destul simpla dorinta.... daca nu vrei sa platesti....nu stiu ce taxe. Cezariana se face la recomandarea medicului. Eu, acum 2 ani, am avut scrisoare medicala de la medic, ca am probleme cu coloana si.... Ca altfel trebuie sa platesc o caruta de bani spitalizarea si...altele. Nu mai stiu cum e acum... Eu de post fac orez cu legume sau urzici sau spanac.... Poze din martie 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
iulia-stefy deci asa sta cu cezariana... nu stiam. pe mine doctorita ma intreba cum vreau sa nasc si am zis ca natural. dar cand au vazut ca am ceva la inima m-au pus sa merg la cardiolog si sa zica el cum e bine sa nasc. slava Domnului ca pot naste natural, mi-a zis si cardiologul, ca la 23 ani ai mei sa nasc prin cezariana... chiar nu stiu cum ar fi... bine, sper sa nu am surprize mai incolo, sper fetita sa fie cu capul in jos la nastere. oricum, cred ca cel mai bine sa urmezi sfatul medicului ca el stie cel mai bine ce si cum. mi se par de laudat spitalele italiene, in care se naste natural indiferent de varsta, prin cezariana nasc putine femei si doar in conditii de stricta necesitate...
---------------
Inesa
[ 26+] cu
Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! Si o fierbinte...Oana, multumim. Nu pricep nimic cu manusile.... Lamureste-ma te rog... ca-s cam zombie... Un lui Victor sa-i treaca cucuiul.Ani, multumim. Daca diareea persista, cred ca ar fi necesare niste analize. E posibil sa nu fie de la dintisori. Intreaba pediatra. Noua stiu ca ne-a prescris dupa analize furazolidon de 25mg, ca nu i-a iesit nici un microb. Dar o enerocolita, enteroviroza, tot cu diaree se manifesta si acolo e un microb. Daca e cu diaree, nu-i mai da Plantusin, ca e cu zahar.... Scoate tot ce-i cu zahar din alimentatia lui si laptele ... da-i lapte fara lactoza. Daniela, multumim. Noi abia am terminat cu dintii, de iesit... toti 20... dar trebuie sa ajunga ultimiii 4 la aceeasi inaltime cu ceilalti. Dar durerile s-au dus, ca de iesit din gingie au iesit toti. Celia, multumim. suzana, bine ai venit. Nastere usoara. Teo, cu imunitatea cum stai? Ai grija de tine. inutsa, nu e destul simpla dorinta.... daca nu vrei sa platesti....nu stiu ce taxe. Cezariana se face la recomandarea medicului. Eu, acum 2 ani, am avut scrisoare medicala de la medic, ca am probleme cu coloana si.... Ca altfel trebuie sa platesc o caruta de bani spitalizarea si...altele. Nu mai stiu cum e acum... Eu de post fac orez cu legume sau urzici sau spanac.... Poze din martie 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
iulia-stefy bune urzicile! am vrut si eu sa mananc urzici la soacra dar de abia am putut pune gura pe ele ca mi-a stat rau. am o bebelusha tare capricioasa in burtica si e teroare cand vine vorba sa mananc ceva
---------------
Inesa
[ 26+] cu
Anilansa spune:
buna dimineata si de la noi
iulia mersi de cafea... azi dimineata a fost ceva mai bine... nu iam mai dat plantusin de ieri dimineata... ca ia venit sa fomite de la el...
si am renuntat..
inutsa eu una zic sa lasi postul.... stii prea bine cate kg ai.... si daca le zici si la mamici... o sa iti dea papa de fiecare cand o sa iti scrie ceva ... poate asa ai sa pui kg de care vb![]()
... si sa incep eu prima... impartasania stiu ca se da la gravide chiar daca nu au tinut post... ele intra in categoria copii...deoarece pe timpul sarcinii nu se spovedeste mama ci e pt copil
Noi ieri am sunat pediatra... momentan nu e vb de analize...deoarece Darius nu a depasit 4 scaune cu diaree pe zi, oricum o sa le facem...pt linistea mea... acum intr-un fel eu sunt devina
... deoarece in supita am introdus un nou aliment.... si acela a fost rosia... si doctorita crede ca asta ia provocat diaree...acum Darius e mai bine... a inceput incetul cu incetul sa isi revina... cred ca incepe sa se obisnuiasca organismul. vom merge miine la doctorita... daca azi nu iese mai bine...dar pina acum e bine
va doresc o zi buna

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
apropo, 'neata tuturor burticilor si mamicilor!
o
celor doritoare!![]()
---------------
Inesa
[ 26+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
| citat din mesajul lui Anilansa buna dimineata si de la noi iulia mersi de cafea... azi dimineata a fost ceva mai bine... nu iam mai dat plantusin de ieri dimineata... ca ia venit sa fomite de la el... si am renuntat..inutsa eu una zic sa lasi postul.... stii prea bine cate kg ai.... si daca le zici si la mamici... o sa iti dea papa de fiecare cand o sa iti scrie ceva ... poate asa ai sa pui kg de care vb ... si sa incep eu prima... impartasania stiu ca se da la gravide chiar daca nu au tinut post... ele intra in categoria copii...deoarece pe timpul sarcinii nu se spovedeste mama ci e pt copilNoi ieri am sunat pediatra... momentan nu e vb de analize...deoarece Darius nu a depasit 4 scaune cu diaree pe zi, oricum o sa le facem...pt linistea mea... acum intr-un fel eu sunt devina va doresc o zi buna ![]() ![]() Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Alina insanatosire grabnica lui Darius

recunosc, greutatea mea de 50 kg nu e un punct forte

dar mananc ce si cat pot
de vreo saptamana-doua am inceput sa am arsuri stomacale de la absolut orice mananc 

bine macar ca bebelusa este bine si are greutatea normala ca altfel cred ca nush ce as fi facut

---------------
Inesa
[ 26+] cu
alice_is spune:
Inutsa 50 de kg zici...esti manechin mamico...dar nu-i nimic, important e ce mananci, nu cat mananci...eu am luat 12 kg in toata sarcina, burtica era micuta iar Alexia a avut la nastere 3300 g si 52 cm.