Gravidute&Mamici de IASI (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Da Inesa, e asa cum ti-au spus fetele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Teo asa deci! Vrea baiatul un fratior! E bine sa-ti vezi de sanatate!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Suzana dar tu nu ai un medic in spital?! De obicei asta o discuti cu el si iti spune cum sa procedezi! Cred ca acea hartie de la balneolog e buna! De obicei ginecologii scriu ei un diagnostic si nu te pun sa aduci hartii! Nastere usoaraa!
Teo ai fost comica cand ai povestit de sotul tau, ca isi taie salam, daca nu are carne in mancare! Una peste alta sa stii ca postul nu este o corvoada, ci este ceva necesar! Vezi si sfaturile nutritionistilor! Depinde mult de psihic! Daca nu postesti de buna voie, ajungi pe la 40-50 sa o faci de nevoie din cauza bolilor!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzana78

grvidutelor eu sunt noua pe aici si vreau sa va intreb cate ceva.eu trebuie sa nasc pe la sf lui aprilie si mi s-a zis ca voi naste prin cezariana.ce adeverinte trebuie sa aduc pt a-mi face cezariana?eu sufar de hernie de disc si am adeverinta de la medicul balneolog care imi recomanda operatia de cezariana.ce altceva imi mai trebuie?mai am o intrebare:ca parere aveti de doctorita damaceanu doina de la cuza voda?va multumesc si va pup pe toate burticoasele si pe toate mamicile.

cred ca e destula si simpla ta dorinta sa faci cezariana. cred eu dar mai bine intreab-o pe dna doctor, ca ea sigur stie ce si cum.
de dna ta doctor nu am auzit

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

merci de sfaturile cu privire la postit am tinut azi post dar nu stat decat cu gandul la mancare ca ce-am mancat nu mi-a tinut sat defel si am tras o foameeeeeeee
Celia felicitari pt travaliul scurt. sper si eu sa am un asa travaliu
o sa tin post cat o sa pot. cat nu, sa ma ierte Dumnezeu

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Celia poate te rogi la DD sa scap si eu la fel de "usor"! La David am avut un travaliu de 6 ore jumatate si cu dureri violente din prima! Am fost indusa, ca printul s-a lasat "chemat"!
Vad ca faceti nani deja! Baietii mei dorm de la 6 (18)!!! Maine cu siguranta David va fi matinal si flamand! Azi nu a vrut sa faca amiaza si cand a cazut, nu s-a mai trezit!
Ne "auzim" de foarte dimineata, cred!
Inesa daca zici ca nu prea mananci, ca nu poti, sa stii ca si asta e un post!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta se mai intampla sa nu mancam carne as putea spune ca mancam sanatos cu multe legume si fructe iar carnea de obicei o facem la grill.Cu postul in primul rand incerc sa am sufletul cat mai curat asta mi se pare cel mai important.Va apreciez pt faptul ca sunteti puternice si reusiti sa postiti poate pe viitor o sa reusesc si eu sa inteleg adevarata insemnatate a postului.
M-au impresionat tot timpul colegii musulmani care nu mancau si nu beau nimic pana la apusul soarelui in timpul Ramadamului.
Ce nu sunt de acord,chiar am vazut la televisor zilele trecute ca niste batrani din jud Botosani au ajuns la spital din cauza asta.Bunica sotului este diabetica si se incapataneaza sa tina post negru de multe ori va dati seama ca se lasa cu crize

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o fierbinte...

Oana, multumim. Nu pricep nimic cu manusile.... Lamureste-ma te rog... ca-s cam zombie... Un lui Victor sa-i treaca cucuiul.

Ani, multumim. Daca diareea persista, cred ca ar fi necesare niste analize. E posibil sa nu fie de la dintisori. Intreaba pediatra. Noua stiu ca ne-a prescris dupa analize furazolidon de 25mg, ca nu i-a iesit nici un microb. Dar o enerocolita, enteroviroza, tot cu diaree se manifesta si acolo e un microb. Daca e cu diaree, nu-i mai da Plantusin, ca e cu zahar.... Scoate tot ce-i cu zahar din alimentatia lui si laptele ... da-i lapte fara lactoza.

Daniela, multumim. Noi abia am terminat cu dintii, de iesit... toti 20... dar trebuie sa ajunga ultimiii 4 la aceeasi inaltime cu ceilalti. Dar durerile s-au dus, ca de iesit din gingie au iesit toti.

Celia, multumim.

suzana, bine ai venit. Nastere usoara.

Teo, cu imunitatea cum stai? Ai grija de tine.

inutsa, nu e destul simpla dorinta.... daca nu vrei sa platesti....nu stiu ce taxe. Cezariana se face la recomandarea medicului. Eu, acum 2 ani, am avut scrisoare medicala de la medic, ca am probleme cu coloana si.... Ca altfel trebuie sa platesc o caruta de bani spitalizarea si...altele. Nu mai stiu cum e acum...
Eu de post fac orez cu legume sau urzici sau spanac....

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

O zi frumoasa.

Ne adunam si noi candva in gasca sa mai schimbam impresii despre...primavara, meniuri, copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lacra am avzut pozele din Copou si am crezut ca erau de cu seara, adica de luni seara. De aia intrebam daca seara se face asa de rece incat e de manusi, ca noi pe la 7-8 suntem in casa. Acum am revazut ca sunt datate 1 martie.

Mergi la inceput