Gravidute&Mamici de IASI (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana se uita printre picioarele lui! Se apleaca si isi da capul printre picioare! Eu auzisem "de la babe" ca asa fac cand asteapta un fratior/ surioara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Oana se uita printre picioarele lui! Se apleaca si isi da capul printre picioare! Eu auzisem "de la babe" ca asa fac cand asteapta un fratior/ surioara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Aha! Eu credeam ca se uita intre picioarele tale, ca i-ai zis ca pe acolo iese bb. Si cum zic babele, ca ei au asa, un al saselea simt si stiu ca tr sa vina un bb daca se uita la ei intre picioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana78 spune:

grvidutelor eu sunt noua pe aici si vreau sa va intreb cate ceva.eu trebuie sa nasc pe la sf lui aprilie si mi s-a zis ca voi naste prin cezariana.ce adeverinte trebuie sa aduc pt a-mi face cezariana?eu sufar de hernie de disc si am adeverinta de la medicul balneolog care imi recomanda operatia de cezariana.ce altceva imi mai trebuie?mai am o intrebare:ca parere aveti de doctorita damaceanu doina de la cuza voda?va multumesc si va pup pe toate burticoasele si pe toate mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Maaaama ce am ras pai Vladut se uita asa de mult timp dar eu tot nu ma simt sa-i fac fratior
Apropo de post,stiam ca gravidutele se pot impartasi si daca nu au postit,nu?

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Maaaama ce am ras pai Vladut se uita asa de mult timp dar eu tot nu ma simt sa-i fac fratior
Apropo de post,stiam ca gravidutele se pot impartasi si daca nu au postit,nu?

da? se pot impartasi gravidele chiar daca nu postesc? eu si asa mananc f putin [nu pt silueta ci datorita starilor din timpul sarcinii] si ma gandeam ca nu stiu cum o sa pot tine post mai mult timp

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe Alessia cum statea ea cumintica in fotoliu
Chiar vroiam sa va intreb unde este o sala de fitness asa mai draguta fara fitze si tot felul de specimene
Ma uitam la pozele vostre din Copou cat de frumos mi se parea inainte si acum dupa ce am vazut parcurile de aici.Asta pot sa spun ca regret in zona in care locuiesc am 4 parcuri pe distanta de 2 km si fiecare e cam cat parcul Copou.Bine aici platim o taxa de 150 de lire sterline pe luna pt amenajarea lor asa ca va imaginati cam cat de bine intretinute sunt

Mergi la inceput

Inutsa eu asa stiu dar sunt cam varza cu religia pe mine m-a impartasit parca si sigur nu am postit.Sa-mi fie iertat dar eu o singura data am postit si asta prin clasa a 9-a ca am iesit din biserica si am infulecat un snitel pus de mama la pachet
Al meu sot nu mai zic ,daca ii fac bors cu fasole sau de cartofi isi taie salam si isi pune sa manance asa ca nu am nici o sansa cu postul.

Mergi la inceput

Mie mi-a intrat in cap sa ma duc pe la controale cand ajung in tara ca simt ca ma paste iar o criza de a mea.Nu stiu daca v-am povestit dar pana acum am avut 3 crize urate am lesinat pe strada si m-au luat cu salvarea.Tot mi s-a spus ca eram cu analizele varza lipsa de toate dar parca nu sunt convinsa.Ultima data mi s-a intamplat cand alaptam am plecat la farmacie si m-am agatat de un om pe strada ca altfel cadeam urat.Mi se pune negru in fata ochilor si mi se taie filmul dar nu pentru mult timp cateva minute.Asa ca vreau sa descopar care e cauza ca mi-e teama sa nu se repete si sa fiu cumva cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Inutsa, in timpul sarcinii cu Andreea mi-a fost recomandat sa ma impartasesc cu aproximatie din 40 in 40 de zile , tineam post 2-3 zile si apoi ma impartaseam.Explicatia preotului a fost caci grijile sarcinii si a nasterii sunt luate de Maica. Am avut o sarcina fara probleme si nasterea a fost ...de la 1 ,15 (ruperea apei) pana la 2,50...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Inesa eu m-am impartasit cu o zi inainte de a naste si nu am tinut post deloc. Deci ai voie sa nu postesti (am intrebat preotul). E foarte bine ca te-ai gandit sa te impartasesti .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput