Gravidute&Mamici de IASI (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
si cand mai vad burta asa mica [pana in luna a 5-a nici nu am avut pic de burta] se intreaba unde tin copilul ei, las ca le arat eu tuturor dupa ce nasc ca bebe are cat trebuie

parca ai vorbi de mine Nici la mine nu se cunostea burtica aproape deloc, tin minte ca eram in luna a sasea (la inceput)si m-am intalnit cu cineva care mi-a spus:"parca te-ai mai ingrasat putin" hi-hi! si eu mai aveam 4 luni pana sa nasc
In legatura cu bebele, nu-ti fa probleme. Al meu a avut 54 cm si 4 kg la nastere, cu toata nemancarea mea din primele luni.

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Alina, Lacra multumim de cafea! Un pupic lui Darius sa o lase pe mami in pace! Lacra parca fiumiu e al tau, ca ii place cartoful crud! De cat ori curat pentru mancare ma asalteaza cu cererea! AM inteles ca sunt ff buni pentru stomac datorita amidonului!
Inesa multumesc! Daca stiam de la inceput de Activit era o treaba! Mai am de luat o cutie, ca asta e pe terminate si merg la Iassyfarm! Lasa nu-ti fa griji cu kg! Tu da-ti interesul sa fie bine si are DD grija! Eu nu am auzit ca ciupercile sa fie interzise! Am mancat la greu in postul asta! Sotul posteste si m-am adaptat cu retete fel de fel!
Ionik nu stiu daca ti-am zis bun venit! Nu stiu de nici un medic! De O. doar din auzite! Poate vin mamicile care au fost la ei si-ti zic! Sarcina usoara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

am revenit si eu.... ca a adormit stunful mofturos...
- ne-a trecut diaree... suntem bine acum
- avem mofturi... astea sunt de la dintii... sau de la prea mult " bagat in seama"
- vrem numai pe jos
asera... mi-a dat despeptarea la 12.05, apoi la 3.. la 5..si apoi 6.30...
stam mai mult pe afara... plimbari sau in curte
inutsa... pt ciuperci... eu una nu mananc de fel... ca nu imi plac.. deci nu am mancat nici in timpul sarciniii si nici nu am avut pofte de ele

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Davidutul meu a mers ieri in parc cu mine, matusasa, varusau! A descoperit topognul! E din ala cu tuburi, dar si altele 2 deschise- unul in serpentina si unul simplu! S-a dat cu greu in toate! Dar ii placea sa stea in "tuneluri" si incurca trecerea! Cum copii se simteau incomodati ii ziceau sa faca loc si el a caftit vreo 2 "pac", "pac"! Ii explic ca nu-i frumos, dar asa se manifesta el si de bucurie! Varusau s-a invatat cu el! Unul mai maruntel din parc s-a suparat rau ca avea si lacrimi! Era si unul mai mare care zicea "tati m-a batut baiatul"! A plonjat de vreo 3 ori pe burta, era ca un purcelus de murdar! Dra se ridica, radea si alerga in continuare! Ii place sa-si bage mainile pana la gat in pietre!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Oana - hai ca m-am distrat bine de dimineata Da' intr-adevar, suntem multe Mihaele, pe oriunde, nu numai aici... Lui Albert nu i-am facut fratior sau surioara pentru ca mi s-a parut ca nu merge inspre bine casnicia mea ... si s-a dovedit pana la urma ca am fost inspirata

Mergi la inceput

Ioana - de Ciupilan nu stiu nimic, dar de Onofriescu, din punctul meu de vedere, numai de bine. Mi-a urmarit sarcina de la inceput si am facut cezariana, tot asa, fara nici un fel de probleme si cu refacere super-rapida. Mie mi s-a parut atent si nu mi-a dat senzatia de grabit, asa ca daca as mai face un bebe cu siguranta tot la el m-as duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Inesa multumesc! Daca stiam de la inceput de Activit era o treaba! Mai am de luat o cutie, ca asta e pe terminate si merg la Iassyfarm!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Alynta lasa ca o sa stii ce vitamine sa iei la urmatorul bebe
Eu nu l-am nascut nici pe primul, dar la cat de fericita sunt cand o simt ca misca in burtica, dupa cate vise am avut ca tin bebelusha in brate, si experianta pe care o am cu copiii surorii mele deja ma gandesc ca dupa primul copil o sa-l fac in curand si pe al doilea

Aaaaaaaaa.... Si inca ceva despre vitaminele astea. Eu am analizele foarte bune si doctorita mi-a zis sa iau doar o pastila de Activit pe zi caci nu am nevoie de mai mult. La farmacie mi s-a zis ca in mod normal Activit se ia de 2 ori pe zi. Elevit se ia o singura data pe zi. Asa ca vezi tu cate vitamine iei pe zi

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alina felicitari pt insanatosirea lui Darius Vad ca esti fericita azi, la ce status ai
Mihharo si nu ti-a fost greu sa cresti singurica copilul?

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Inesa lasa ca vine si ingerasul vostru! E bine ca nu gandesti "un copil si gata"! Am vizitat-o o data la spital pe o vara d-ea mea care deabia nascuse un baiat! SI sotul ei imi zice "noi cu capitolul "copii" am incheiat-o"! M-a intristat sa aud asta! Daca as avea posibilitati naturale si ajutoare mi-ar place sa am o casa plina de copii! Si sotul iubeste foarte mult copii! E un tata si sot bun si ma ajuta la crstere a lui David!
Mihharo imi pare rau ca mariajul tau a esuat! E greu sa fii parinte singur, dar DD ne da putere! Cred ca ai bunicii pe aproape!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

Vin sa beau cafea cu voi, ca mie mi s-a terminat Iacobs-ul si am o alta porcarie amara si arsa. Ies azi sa-mi cumpar, dar cum sunt ciufuta daca nu beau cafea, am baut una asa. Am "asezonat-o" cu paine cu unt, ca sa curga. Dar asta de la voi e buna buna!!!

Noutati nu prea am. Ne plimbam la greu. Mai nou pe la porumbei, ca il duc acolo pe Stefan la karate, iar noi hranim porumbeii. Sincer, mie nu-mi place in mod deosebit acolo, ca miroase cumpit de la wc-ul din pasaj. Si mai stiu ca porumbeii sunt purtatori de muuuulte boli.

Plecarea mea in Grecia e din ce in ce mai sigura. Parca nici nu-mi vine sa cred!!! Bine, nu va spun ca deja mi se face inima cat un purice cand ma gandesc la baietii mei care raman aici. La vara poate mergem impreuna. Sau poate ne ia Radu cu el in Franta. Visez si eu...(la bugetul nostru mi-e ca raman doar vise, dar...na, macar atat sa am) Incep de pe acum sa fac listute pentru Radu cu meniul, cu hainute, la ce ora de culca copiii etc. Si sa imi ziceti daca sunt neserioasa sau ba: eu plec marti si ajung acolo miercuri. ma intorc sambata, dar.... imi bazaie ideea de a-l convinge pe sot sa ma lase sa ma intorc luni. Ei, nu-s cam neobrazata? Faza e ca daca ajung miercuri am sa fiu cam obosita, ma rog, apoi joi si vineri si sambata dimineata la prima ora plec. pai eu in doua zile nu termin de vorbit cu prietena mea.
Pe Radu incerc sa-l conving sa mearga la ai lui, in Bucovina. E altfel acolo, e curte, copiii au unde iesii. Si nu e singur. Aici, desigur, l-ar ajuta mama, dar tot ar fi mai greu pentru el. Acolo nu stiu cat de mare ajutor va avea, ca socrii lucreaza, dar in invatamant, deci sunt zile cand au doua ore. Si e totusi permanent cu cineva, seara la culcare, de exemplu e mai greu cu doi copii.

Gata, m-am intins cu voi la povesti...Vad eu ce fac, daca simt ca l-ar deranja sa stau asa mult, nu intind coarda. ca nu se stie cand mai vreau sa plec asa, domnisoara....

Mergi la inceput