Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
intru numai sa dea neata ca am treaba.
laura, imi pare tare rau pentru pierderea ta.
carla, am bucur ca saby e mai bine.
pup la gasca
ps si ziua sotului meu e tot pe 8!
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
alberta72 spune:
Imi pare tare rau de Alin, Dumnezeu sa-l odihneasca. Laura e bine ca nu te duci la inmormantare.
Carla ce bine ca sunteti mai bine, trebuie sa ai grija de tine mai mult acum.
Fetele cu tigarile...bataita la toate. Si eu am fumat, ultima tigara a fost dupa ce am vazut cele 2 liniute si mi-a picat tare prost. Nu mi-a fost greu sa ma las ca nu fumam mult oricum, 1-2 max 5 pe zi si numai mentolate. E o reclama aici cu o mama care fumeaza langa geamul deschis. Fumul in loc sa iasa afara se duce prin casa si ajunge in camera lui bebe care doarme frumos in patut si deodata fumul se transforma in doua maini care il sugruma pe bebe.
Fetele cu zilele de nastere La Multi Ani si tot ce va doriti.
Oana din USA, ne luam de manute si eu cezariana tot pe 12 Mai.
Bebe al meu nu ma supara ca misca mult, dar sughita cam des. Asa mi-am dat seama ca e cu capul in jos. Credeti ca e OK ca sughita des? Cam de 2-3 ori pe zi.
AMR un pic. Pupici
33+
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Laurraa..sincere condoleante si D-zeu sa il ierte pe Alin!!Imi pare sincer rau!!
Bebe_Beca..multa sanatate la amandoi!!
Luckyblue..felicitari pt grasunica si pt vestile bune de la eco!!
Anda_Magda..multumesc pt experienta impartasita despre fumat!
Oana_du..tin pumnii sa iasa analizele ok..sunt sigura ca asa va fi!!
Laurraa..ai luat cea mai buna decizie pt tine si bebelina!
AlexsiMatei..
Clodyac..imi pare rau pt decizia luata de sefii tai..mai ai putin si scapi de ei!!
LauraOana..felicitari prietenei tale pt bebe!!Sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!!
Dici..multa sanatate lui Matei si refacere rapida mamei tale!!Felicitari pt vestile bune despre bebe2...
Blue..ma bucur ca ai reusit sa te ocupi un pic de tine!
Ingritzel..bine ai venit,sarcina usoara in continuare si felicitari pt fetita!!Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apari in timp real!!
Clodyac..spor la treaba,dar sa nu te obosesti prea tare!!
Alinalaura..nu ati rezolvat nimic cu masina furata pana acum?
Bebe_Beca..ma bucur ca ai scapat de endocrinolog pana dupa nastere si mai ales ca e totul ok!!
Picky..felicitari pt vestile bune de la eco si sa dea DD sa ai o nastere usoara si o bebelina la termen!!Mai e asa putin..
Carla..ma bucur ca mergeti spre bine si ai grija in continuare de tine..Sper ca luni sa vii cu vesti bune!!Iti trimit numai ganduri bune si multa putere sa rezisti !!
Mada..felicitari pt vestile bune de la eco si ca sunteti bine!!Refacere rapida bunicii tale si spor in continuare la amenajari!!
Philip..o zi buna la serviciu!!
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
miruta spune:
hello , fetele!
Carla,ma bucur ca sunteti mai bine , ai grija de bebe mic si de tine , vorba fetelor ...agitatele sunt la naftalina ,mai e mult pana in iunie cand trebuie sa nasti!si te asteptam cand iti reintri in normal.
Laura,condoleante ,si eu iti sugerez ca si fetele sa eviti emotiile puternice , nu fac bine la bebe !Hai cu pozele sa te vedem "mumoasa" cu suvite!
Mada,felicitari pentru vestile bune despre bebe si ma bucur ca bunica e bine!
Yioanna,uauuuu ,chiar ca erai slaba inainte de sarcina ...au dreptate fetele , poate un pic prea slaba...oricum esti tare frumoasa. si pt Stefi!
Ely,ce corp ...aratai superb ,ca si acum de altfel ....decat 12 kg si mai ai asa putin pana la nastere ...4saptamani?
Doamne ,ce repede trece timpul ....parca ieri era octombrie si tremuram de emotii cu testul in brate....abia astept sa citesc primele mesaje despre primele albinute(toate nascute la termen).
Clody,iarta-ma dar nu am intrat ieri pe forum caci m-am simtit foarte rau ..primeste si de la mine ,te rog , sincere urari de la multi ani ,numai sanatate si impliniri ,un bebe sanatos si cuminte si o nastere usoara!
Daca vreti sa treceti spitalul si numele doctorului puteti sa treceti si la mine Spitalul Polizu Bucuresti,dr.Pechi Laurentiu.
Maine mergem si noi la doctor ..abia astept ,sper sa facem eco ca asa am vb ultima data si altaieri la telefon cu dr.
Picky,ce putin mai ai si tu pana la dpn....ai emotii?
Ioana,sanatate multa sotului!
Legat de cafea si tigari ...eu cred ca fiecare face asa cum considera mai bine ...eu nu fumam si nu beam cafea nici inainte de sarcina asa ca nu stiu cum e ...legat de cafea si mie mi-a zis dr ca pot bea daca simt nevoia o ceasca pe zi.
Eu sunt inca cu viroza dar suportabil , spre bine...
Am impresia ca bombonica mea s-a intors saptamana asta ...pana acum o simteam jos cum ma lovea in vezica(mama , ce mai durea) de cateva zile o simt foarte sus si ma loveste la ficat si coaste si zici ca-mi impinge stomacul in sus pe esofag..si am arsuri la greu.Si parca se simte cateodata clar ca sus la coaste impinge si da cu piciorusele..vedem maine la eco daca-i asa.
toate albinutele!(scuze daca am uitat sa raspund cuiva...mai citesc si revin).
Mirela 29 minunea mea Antonia Maria
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/
http://bd.lilypie.com/XKdYp2.png
CarlaV spune:
Blue,
Clody,
Ma iertati, fetelor, pentru intarziere, sper ca ati petrecut bine si sanatoase.
Saby mi-a adormit abia acum, peste o ora trebuie sa plecam la antibiotic. Maine trebuie sa ajung la banca, m-au sunat ca au analizat cererea de reesalonare a ratelor, nici nu ma mai gandisem la asta . Sper sa vin maine cu vesti bune, sa nu mai stau cu sabia deasupra capului.
Bani am imprumutat de la o vecina a mamei care are in pastrare banii unei prietene a ei , mi-a spus ca pana iau eu alocatia se descurca ea. M-a impresionat ca nici nu i-am cerut, ea s-a oferit si cum eram cu cutitul la os, n-am refuzat-o.
Mada, Alberta, Philip, Maria, Miruta,
Alberta, este ok sughitul lui bebe, se pregateste pentru cand va veni pe lume.
Happymum, cum esti? Cand incepeti sa va antrenati?
Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla..poate scapi de un stres,dupa perioada asta grea din toate punctele de vedere..meriti sa respiri usurata ca prea s-au adunat multe!!si sa treaca repede si fara durere pt Saby,vizita de la spital!!Tu sa nu cumva sa exagerezi cu statul la calc,daca medicul a zis sa stai in pat..
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
nicuratze spune:
Buna seara,
MARIA,,am rezolvat cu concediul,deja am inceput sa umblu creanga!
INGRITZEL,bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare!
PICKY,MADA77,felicitari pentru vestile bune !
MIRUTA, bafta maine!
LAURRA,imi pare rau pentru Alin,si pentru parintii lui.
DICI,multa sanatate lui Matei!
LAURAOANA,ma bucur pentru prietena ta!
CLODY,colega mea a dus recomandarea de la medic atasata la o cerere catre director, in care mentionea si legea (acum eu nu stiu sigur,am gasit ceva cu oug 96/2003)
Va pup,sper sa revin mai tarziu,necazul e ca merg cu copilu sa-l culc seara,trebuie sa spun povestea (aceeasi zilnic),si sa stau "zete"minute cu el,timp in care ma ia somnul
elena,29 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)
maria_bunica spune:
Elena...ma bucur ca s-a rezolvat..profita acum sa umbli creanga si sa te odihnesti...ca mai tarziu sigur ai vrea dar nu vei mai putea!!
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
Bebe Beca spune:
Ooof, tare obosita ma simt. M-a cam daramat perioada asta "bolnavicioasa". Dimineata nici nu as fi fost in stare sa plec cu fata la gradi, asa csa m-am felicitat ca am rugat-o pe mama sa ma ajute
Carla, este super ca fata se simte mai bine. Si tu incearca sa te odihnesti cat mai mult. Cat timp ii mai faceti antibiotic? Succes maine la banca!
Ioana 35+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
Buna burticilor,
Mai ales celor cu tensiunea mica.A mea oscileaza intre 9 cu 6 si 8 cu 5.La inceput nu imi venea sa cred ce mica e,dar acuma sunt multumita atat timp cat nu am ameteli sau mai stiu eu ce din cauza asta.
Daca bebe nu are de suferit din cauza asta nu am de ce sa imi fac griji.
Voi stiti vreun remediu pentru arsurile astea la stomac?.Parca as fi tras toata noaptea la masea.
31+
Va pup pe toate