Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)
Raspunsuri - Pagina 7
maria_bunica spune:
Dani3lla...sa nu crezi ca am uitat ca azi e ultima ta zi de lucru..deci de maine,vreau prezenta la apel,ok?A trecut raceala?
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_MVT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alberta72 Imi pare tare rau de Alin, Dumnezeu sa-l odihneasca. Laura e bine ca nu te duci la inmormantare. Carla ce bine ca sunteti mai bine, trebuie sa ai grija de tine mai mult acum. Fetele cu tigarile...bataita la toate. Si eu am fumat, ultima tigara a fost dupa ce am vazut cele 2 liniute si mi-a picat tare prost. Nu mi-a fost greu sa ma las ca nu fumam mult oricum, 1-2 max 5 pe zi si numai mentolate. E o reclama aici cu o mama care fumeaza langa geamul deschis. Fumul in loc sa iasa afara se duce prin casa si ajunge in camera lui bebe care doarme frumos in patut si deodata fumul se transforma in doua maini care il sugruma pe bebe. Fetele cu zilele de nastere La Multi Ani si tot ce va doriti. Oana din USA, ne luam de manute si eu cezariana tot pe 12 Mai. Bebe al meu nu ma supara ca misca mult, dar sughita cam des. Asa mi-am dat seama ca e cu capul in jos. Credeti ca e OK ca sughita des? Cam de 2-3 ori pe zi. AMR un pic. Pupici 33+ |
Alberta eu imi doresc foarte mult ca bebe sa stea la caldurica pana in mai si sa aiba aceeasi zi de nastere cu al tau.
Si al meu sughite de cel putin 2,3 ori pe zi. Doctorul mi-a zis ca asa practica ei respiratia si e un semn foarte bun ca ajuta la dezvoltarea plamanilor. La unul din eco sughita si am vazut cu inghitea lichid si il dadea afara.
mami de Tudor si 33+ cu Eduard
alinalaura spune:
Buna fetele
Clara ne bucuram nespus ca Saby e mai bine, sper sa auzim numai de bine si deapre sot si despre tine.
Maria nici macar nu s-au ridicat de pe scaun, ai uitat cum isi fac traba unii functionari de pe la noi... zici ca-i deranjezi daca te duci sa-i mai intrecii din cand in cand cate ceva chiar e adevarat curaj, numai spun de nesimtire sa faci lucrul asta.
Nu cred ca mai e nicio speranta sa o mai vad, nici macar facuta zob.
32+ VLAD GABRIEL
alinalaura spune:
Ce liniste e pe aici
Eu va pup numai stau ca maine dimineata la 6 am treaba si somn usor la toate...sa fie o noapte linistita;
32+ VLAD GABRIEL
maria_bunica spune:
Alinalaura..imi pare sincer rau ca nu ati rezolvat inca nimic!!Noapte buna si o seara linistita!!
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
LauraOana spune:
citat din mesajul lui cris_82 Buna burticilor, Voi stiti vreun remediu pentru arsurile astea la stomac?.Parca as fi tras toata noaptea la masea. |
cris eu am luat rennie...numai stiu exact cite ai voie pe zi dar 3-4 sigur ai voie..
33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
citat din mesajul lui alberta72 Hey Maria, De mult vroiam sa te intreb, cum e sa locuiesti in Spania? |
E bine,ne-am acomodat destul de usor,eu nu prea ma impac cu mancarea lor pt ca nu sunt fan peste si fructe de mare,dar mancarea nu e o problema!!Daca vrei sa stii ceva in concret intreaba-ma...ca asa la general sunt multe de spus!!
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
LauraOana..ce a facut sora ta la test azi?
Eu dorm pe mine..nu stiu unde bag atata somn,ca si la amiaza am dormit 3 ore..
31+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
LauraOana spune:
citat din mesajul lui maria_bunica LauraOana..ce a facut sora ta la test azi? |
a venit foarte mindra acasa, a spus ca a stiut aproape tot si crede ca a luat nota foarte buna...(pai e clar dupa ce am stat cu linga ea) ..sotul chiar a spus sa o tin inca ca 2 saptmini la noi, ca sa isi ridice notele .. inca nu stiu ce sa fac ..pt ca nu am rabdare si pt ea si pt mine..dar nici nu vreau sa fiu egoista..poate o sa-i spun mamei sa o trimita la mine cu ca.2 zile inainte de vreo-un test..si in rest sa stea normal acasa... ..mami nu are timp sa stea linga ea si altfel nu merge
33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula