Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Deea_24 poate au fost doar gaze, sau bebe se "juca" sau apasa pe intestinele tale...ca intepaturi din acestea am si eu mai tot timpul...si am intrebat doctorul. Oricum nu ai de ce sa te sperii

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

36+ Alessia-Stefania

Multumes mult de raspuns, nu am mai avut intepaturi deci cu siguranta ca ai dreptate.

Deea, 36+ cu bebel mic Darian Rafael

Deea, 37+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael

Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Acum mi-a plecat nepotelul din vizita...am ramas placut surprinsa cata rabdare a avut sotul cu el si cat s-au jucat..l-a solicitat si la baie si s-a descurcat exemplar..mama cumnatei mele chiar l-a laudat ca este foarte calm cu copiiiSotul nu a pierdut momentul sa imi reproseze ca sunt singura care nu il vad responsabil cu bebelusul nostruNu am mai iesit la plimbare,daca au sunat ca trec ei pe la noi,sa vb cu ai mei pe mess...dar iesim maine,acum ma simt deja prea obosita!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Carla..no problem,daca vrei iti reamintesc eu luni de eco..iti dau un apelsau un mesaj,ce vrei tu!!Dar sunt sigura ca nu vei uita..Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti,iar pe 19 iunie sa iti tii printesa in brate!!

Oana_du..spor la pregatiri pt bebe!!
Oana_MVT..felicitari pt reusita cu dieta,stiu ca este greu..dar orice efort este bine rasplatit!!Sa foloseasca bebelina sanatoasa toate achizitiile!!
Deea..asa trebuie sa fii..pozitiva si optimista..vei trece cu bine peste tot!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana_du, multumesc ca ai programat agitatele . Sa nu te sperii daca la control o sa-ti spuna ca nu mai ai dop, nu inseamna ca o sa nasti asa repede.
Oana_MVT, ma bucur ca functioneaza dieta, nu-ti fa griji, bebe o sa-si ia tot ce-i trebuie, si creste mai mult din odihna decat din ce mananci.
Deea, , a inceput sa se vada soarele, saptamana viitoare astept sa iasa complet .
Maria, sotul tau va fi responsabil atunci cand vei naste sau cand vei avea nevoie. Si pe mine m-a surprins al meu zilele astea, chiar a schimbat pampersul fetei, lucru pe care l-a mai facut de 2-3 ori intr-un an si 8 luni.
Multumesc ca vrei sa-mi amintesti de doctor, sa stii ca ar fi util un beep in jur de 4 dupa-amiaza la noi .

Fug la copil, azi am fost in parc cu Dici, va povestesc maine, noapte buna!

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

,!!!

Yioanna 29+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

va pupik dulce pe toate ,burticutelor!
sper sa fiti bn,acum ma duc sa mai citesc din urma am tinut sa va salut prima oara!

felicitari pt toate cele cu vesti bn de eco,bb sanatosi si la termen...
aveti dreptate,am sa incerc sa mai pastrez inca 3,4 kg in plus fata de dinainte de sarcina,cand voi incepe sa slabesc..
ioana: imi placi f mult,k u nu te necajesti de kg in +.cum te simti,dar sotul?m sanatate!
lauraa: Condoleante pt Alin,prea devreme a plecat la ceruri!D-zeu sa-l odihneasca in pace!

revin

Yioanna 29+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

Mergi la inceput

Carla..s-a facut...luni in jur de ora 16 iti dau un beep!!Sa aveti o noapte linistita si sa te odihnesti bine!!Abia astept povestile din parc,maine!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Buna seara,

Acum mi-aduc aminte ca si pe mine m-a intrebat dr. daca am miopie si ce dioptrie am.Dar nu am de ce sa imi fac griji ca e mica....e doar -1,insa auzisem si eu ca daca e mult mai mare exista riscuri la mamica in timpul nasterii.Din fericire vad ca nici una din noi nu are dioptria mare asa ca nu pot decat sa ma bucur.
In sfarsit am terminat si noi de pus parchetul (exclus renovare).Lasasem livingul ultima camera asa de izbeliste ca sa zic....dar faptul ca bebita noasta mai are cam o luna si ceva pana vine ,am zis si noi sa terminam cu toate cele si sa facea casa sa arata ca e noua...si sincer,nici nu imi vine sa cred ce bine e cu parchet si mobila(parca nici nu e a mea).Nu de alta dar arata prea bine asa dintr-o data.
CARLA V Prietena mea cea mai buna e asistenta la copii.Ea mi-a luat sange cand am avut nevoie pentru analizele de prim trimestru,dar si pentru cele de sfarsit tot la ea o sa apelez luni.Are mana asa de usoara ca nici nu o simt cand ma inteapa...dar ce poate sa faca frica din om.Azi dupa amiaza am sunat-o ca sa o anunt ca ma duc luni pe capul ei si raspunsul a fost promt din partea ei"Ce vrei sa iti dau daca te lasi intepata?Plasturi cu spider man sau bombonele?".Pentru fetita ma fac luntre si punte dar nici bomboanele nu ar strica nu?
Va .Am fugit la un masaj la mijlocca nu mai pot de dureri si unde mai pun si ca este ora la care sotul o alinta pe asta micuta ...si noua ne place atat de mult.

31+MIRUNA-ALEXANRA

Mergi la inceput

Am papat si am mai aterizat un pic prin zona..pana nu mi se inchid ochii de tot!!
Am uitat sa va impartasesc un soc de-al meu de azi..Am intrebat-o pe cumnata mea cat a cantarit nepotelul la nastere(nu imi mai aminteam de acum 3 ani si 3 luni)si mi-a zis ca 2,200kg si au iesit din spital cu 1,950 kg...am ramas cu gura cascata..mi se pare foarte putin..e nascut la termen,nu a avut probleme pe perioada sarcinii,nu a fumat,nu a baut cafea..etc..

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Sunt si eu in zona si va urmaresc dar mai greu cu scrisul.

Carla ma bucur ca reveniti cu toate problemele, o sa fie totul f bine in final

Maria tie un ca-mi esti asa draga cum ai grija de noi toate

Alberta super tare visul

Oana MVT stai linistita ca o jum de kg in plus sau minus nu e relevant. Era normal sa se intample asa, o sa vezi ca o sa incepi sa cresti iarasi. La faza cu stranutul si balta am ras de am facut balta

Lauraa ai grija de tine sa nu te superi prea tare cu necazul prietenului tau

Am vz ca ziceti de fumat, si eu am fumat si baut cafea dar eu cred ca totul pleaca din subconstient. Eu la ambele sarcini cum am tinut testul cu 2 linii in mana am si uitat ca mai fumez. Adica mi se pare asa normal sa nu mai fumezi cand esti insarcinata incat nici nu mi-am mai pus problema sa-mi aprind vreo tigara. Probabil dupa o vreme o sa ma apuc din nou desi as prefera sa nu ca stiu ca nu-s sanatoase

Marti am fost si noi la medic, totul pare ok si peste 2 saptamani o sa am si ecograf. Asta pt ca i-am tot bazait eu cum ca la Chicago aveam la fiecare control si vreau si eu sa stiu ce si cum. Acum sunt tare curioasa ca burta mi-e imensa zic eu. La control a zis ca e perfect normala la masuratori pt 33 de saptamani cat aveam.
Petru durerea de spate mi-au spus sa fac ceva exercitii gen pisica (din 4 labe sa-mi incovoi sspatele) si inca unul ca sa se mute bebele ca ei zic ca de cele mai multe ori se intampla ca bebele sa aibe capul cu ceafa la coloana si atunci apasa acolo si de acolo durerile.
Am avut saptamana asta 2 nopti groaznice cu dureri de de toate de sotul ma intreba pe la 1 noaptea daca mergem la spital. Am inceput sa iau cate un nos-pa doua in situatiile astea ca e chiar prea repede sa nasc.

Oana 34+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput