Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Yioanna ma alaturi fetelor care sunt de parere sa mai pastrezi cateva kg dupa

Baby first eu zic sa stai linistita ca nu cred sa fie nici o probleme cu bebe. Poate ca avea gaze vorba Carlei.

Clody sper sa nu ajungi la probleme cu angajatorii ca vb ta oricum ai salariu super mic.

Nu mai stiu ce am mai citit ca asa se intampla cand u scriu cate o saptamana

Oana 34+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
Va .Am fugit la un masaj la mijlocca nu mai pot de dureri si unde mai pun si ca este ora la care sotul o alinta pe asta micuta ...si noua ne place atat de mult.

...vai ce bine mi-ar pica si mie un masaj ..dar sotul meu nu stie sa faca ..el mai mult ma gadila

maria si mie mi se pare foarte putin 2200gramme..si spui ca bebele a fost la termen?

oanaalex ai grija cu contractile si eu cred ca ma voi apuca din nou de fumat dupa ce alaptez..sper din toata inima sa imi treaca pofta de pina atunci..dar nu prea cred

..tocmai am ajung si eu de la bowling..am fost cu prietenii..dar eu nu am putut sa joc, pt ca astazi cum toata ziulica am facut curatenie prin casa nu am mai fost in stare sa dau cu bila..cum ridicam bila cum mi se intarea burtica...asa ca am stat deoparte si iam pe restul...

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

prind citeva canale romanesti ...azi am ascultat muzica pe "partytv!" yeaaaah!!!

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna dimineata albinutelor!
Va invit la o cafea cu lapte/ capuccino/ ceai si va doresc o zi minunata!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
34+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 6 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

AlexsiMatei schimat pozica

LauaOana, asa am auzit.Se maresc; eu am -1,5; mai vedem pana atunci

32 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Lauraa multumesc mult!!

Alex 27+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Salutari albinutzelor dragutze!

Ce mai faceti fetelor, a venit in sfarsit primavara, ce bucurie!!

Oana cred ca suntem singurele in schimbul 1 - nu stiu cum rezistati voi fetelor la schimbul 3 ca eu la ora 11 deja picotesc...

Carla ce ma bucur ca in sfarsit v-ati linistit si e totul bine! pentru Saby si sotul schimbator de scutece!

Laura rock on pe partytv

Maria vezi ce surprize placute iti face sotul? Eu una mai mult ma ingrijorez daca o sa am eu radare, nu el...dar ma bazez pe hormonii post-natali

Cris82 felicitari pentru renovare! Supersimpatica prietena ta... si pana la urma ce ai ales, plasture sau acadea?

Noi suntem bine, abia astept 13 aprilie sa mergem din nou la eco sa ne asiguram ca e totul in regula - m-a cam speriat dr de la Viena ca ne-a zis la greutate aproximativa a lui bebe 400g (asta era la 24 de spatamani), ceea ce mi s-a parut fff putin, dar el parea foarte relaxat ca e normal, deci ma gandesc ca s-o fi incurcat in numerele englezesti Avand in vedere ca mama se expandeaza accelerat sper ca si bebe creste isi ia tot ce ii trebuie

Am si eu o intrebare penture fetele din Bucuresti - voi aveti deja pediatru pt bebei? Stiti pe cineva bun? Eu sunt complet pe dinafara...

Alex 28+ ... [de gasit nume, haide muzele cu inspiratia!] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Cris82 Eu am miopie mare (-8) si se pare ca totusi miopia in sine nu e recomandare pt cezariana. Sunt alti factori, gen fund de ochi, care la mine e perfect normal, nu arata ca la miopie. Deci imi pun toate sperantele ca voi putea naste natural.
Mai fac la 36 de sapt un fund de ochi, sa ne asiguram ca nu s-a modificat intre timp.
Oricum se pare ca in Romania e destul de greu sa gasesti un medic care sa accepte sa nasti natural cu miopie mare. Insa in tarile din vest nu e asa o problema.
Oricum eu inclin sa cred ca am un doctor f fain si deschis.

Si apropos, vorbea cineva mai devreme de alegerea maternitatii (Regina Maia sau Municipal). Exact alegerea asta a trebuit sa o fac si eu, si dupa cateva zile petrecute la Municipal sunt perfect convinsa ca vreau sa nasc la Regina Maria. Deci undeva in jur de 15iunie i'll be there :)

Legat de burtica mica: si la mine se gasesc multe rude sa imi spuna ca am o burtica super mica. Soacra chiar mi-a zis ca nu a mai vazut ever o burtica asa mica. Eh, le ignor atata timp cat doctorul imi spune e super multumit de cum evolueaza sarcina mea.
O sa pun si eu poze pe picasa si vi le arat. Sa vedeti burtica mica.

Btw, la noi au inflorit caisii si e plin de albinutze. :) Eu tot zic ca voi avea o ciresica ( ca in iunie e programata).

o zi frumoasa la toate burticile si mai ales la albinutze si ciresici.

29 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kiralina, eu cand am nascut aveam burta ca de 5 luni la altele, si mereu auzeam "sfaturi" de la "experte" ca sigur nu este in regula copilul
AlexsiMatei, , noi avem pediatru pentru cea mica pe doctorita de familie, care se ocupa de toti 3 deocamdata. Imi place ca este si homeopat si fitoterapeut si nu sare imediat sa recomande antibiotice.
Chris_82, felicitari pentru renovare! Stiu cum te simti, si noi am pus alt parchet in dormitor si am schimbat tot pana la urma si asa drag mi-e sa vad ce a iesit...
Maria, multumesc pentru intentia de a-mi aminti de doctor. Azi trebuie sa-mi "amintesc" sa ma si epilez ca la carte, cu toate ca facem doar eco, parca nu ma simt bine sa merg fara sa ma aranjez cum trebuie.
Aseara am fost in parc cu Dicirstea si Matei, am vazut o mamica foarte frumoasa si foarte departe de "petrolierul" care se prezenta , iar Matei este o minune mica si cuminte cu carlionti blonzi. S-au dat copiii pe tobogan, in leagan, in balansoar, a fost tare frumos.

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Oana_du..ms pt cafeluta..acum o savurez in timp ce raspund la fete!!O zi frumoasa si tie!!
Oanaalex..felicitari pt vestile bune de la control..si imi pare rau pt durerile de spate,dar bine totusi ca le poti tine sub control!!
LauraOana..sa iti fie de bine iesirea de aseara..super ca prinzi posturi romanesti!Cumnata mea zice ca medicul i-a zis ca trebuie sa nasca la sf lui decembrie si a nascut pana la urma pe 5 ianuarie..deci se poate numi nastere la termen nu?
AlexsiMatei..pana acum s-a mai jucat cu nepotelul insa mai putin ca ieri..mai mult vroia sa se joace cu mine si sa stea cu mine,dar a vazut el ca in ultimul timp nu prea mai pot sa ii fac pe plac ca ma misc mai greu..asa ca s-a reprofilat pe sotul meu!!Ieri am stat pe margine si l-am urmarit exact ca o soacra..Nu iti face griji cu greutatea...sigur bebe a crescut bine de la 24 de sapt pana acum..

Kiralina..nu conteaza marimea burticii...bebe sa fie bine!!
Carla..asa ma aranjez si eu de fiecare data cand merg la control sau la eco...nu se stie niciodata ce idei au medicii si nu vreau sa ma Eram sigura ca Dici este o mamica frumoasa si arata bine..numai ca noi femeile suntem prea autocritice!!S-au impacat bine Saby si Matei?

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pupici mamici de albinute!
Pentru ca va apropiati cu pasi repezi de marea intalnire cu minunile din burticile voastre, vreau sa va urez cu o mare nostalgie in suflet nasteri usoare si bebei sanatosi.
Va tin pumnii la toate si voi fi cu gandul alaturi de voi atunci cand momentul va sosi pentru fiecare dintre voi.
Va pup pe toate (sper ca ma mai tineti minte ) si sa aveti grija de voi!

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput