Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Lauraa si dr, mea pleaca o saptamana in mai! Dar poate nu ma apuca taman atunci! SI eu sunt cu deviza "cum e mai bine pentru bebe si mamica"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Cris82, si mie mi-e frica de mor de ace, mama este biochimist si nu m-a convins in 10 ani sa-mi fac analizele, desi mi le-ar fi lucrat ea. Am facut numai strict cele pentru sarcini, ca pentru copil fac orice, in schimb am nascut fara intepaturi sau taieturi si a fost ok.
Maria, da, ne simtim bine toti, si cu psihicul incep sa-mi revin, sper sa va mai dau o veste buna saptamana viitoare, deocamdata "se coace"
.
Dani3lla, multumesc, eu sunt puternica de regula dar a fost ingrozitor. Am scapat de antibiotic dar inca trebuie curatat nasucul de 3 ori pe zi cu ser si apa de mare si apoi aspirat si puse niste picaturi speciale.
Lauraa, ai grija de tine, sa nu te obosesti prea tare. Daca-ti pleaca dr. o saptamana nu este motiv sa-ti programeze cezariana, doar ca sa scape el mai usor si sa-si ia banul. In caz ca te apuca fix atunci, trebuie sa te lase in grija unui coleg.
Partea cu miopia si nasterea naturala este cat de cat reala, in sensul ca, in timpul travaliului se pot mari dioptriile sau se poate ajunge la dezlipire de retina daca miopia este foarte accentuata, dar la -1.5 nici nu se pune problema.
Carla,
s.29
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla..sau poate chiar doua vesti bune..ca doar ai si eco luni,nu?![]()

32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Da, adevarat, m-am gandit si la asta. Sa nu va faceti griji daca nu scriu luni devreme, pentru ca am programare la ora 18:00 si de la prima ora am de alergat pentru multe treburi, sper sa nu uit de doctor
.
Carla,
s.29
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Asa, eu inca citesc din urma, deci agitatele pentru mine tineti-le la naftalina, eu m-am hotarat sa nasc vineri seara, 19 iunie, natural
.
Carla,
s.29
CarlaV spune:
Eu astept sa mergem in parc, fii-mea doarme de 3 ore, dar cum se trezeste ii dam sa pape si o luam afara, ca prea e frumos.
Tensiune mica am si eu, la Saby am avut mereu 10 cu 6, acum ajung si la 8 cu 5 si puls mare si nu mi-e bine deloc. Cafea nu beau de obicei, o gura de pepsi mai iau, la bauturi acidulate mai scap, nu fumez si-mi face foarte rau sa simt fumul de tigara, in schimb mananc de toate si la orice ora, sunt dependenta de dulciuri. Kilograme nu stiu cate am pus, n-am scos cantarul din "depozitul" din balcon, dar va trebui sa o fac pana ajung la dr. Eu ma simt mare si grea, s-a pus tot pe burta si s-a modificat rau de tot centrul de greutate.
BebeBeca, am citit tot din urma despre sotul tau, imi pare foarte rau ca ati trecut prin asta, de parca aveai nevoie de emotii si stress in plus
. Sper ca acum este din ce in ce mai bine si fetele nu au luat nimic
. Sotul meu inca tuseste urat de tot, parca din plamani, dar se fac ei bine toti.
Carla,
s.29
EDIT: pentru listuta: spitalul CF2, dr. Corina Echim
oana_du spune:
Buna ziua albinutelor!
Carla, ma bucur din suflet ca totul e bine cu voi! Cat despre, agitate, gata, le-am programat pentru tine! Sunt rezervate pentru 19 iunie!
Sper ca sa fie vorba de o hipersecretie specifica nu dopul... nu inca. Mai am doua saptamani pana la controlul "la fata locului" si vedem atunci ce si cum.
Bebe_Beca, multa sanatate familie tale! Si eu sunt de parere ca atunci cand este vorba despre sanatatea bebelului tau, lasi jena la o parte si alegi varianta cea mai buna si care implica cele mai putine riscuri.
Daniela, Serialbastre, Miruta, felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru bebeii grasunei. Daniela, prenatal linistit iti doresc cu cat mai putine emotii negative.
Laura, si eu am miopie, mai precis astigmatism miopic, tot -1,5 si dr. Herghelegiu este de acord cu nasterea naturala. Ai grija sa nu fie propunerea asta de cezariana o incercare de a se spala rapid pe maini. Stii ca eu sunt Stan-Patitul....
Maria 
Noi zilele astea ii amenajam camaruta maimutzelului plutitor. Trebuie sa asamblam patutul, masa de infasat, dulapiorul.. imi doresc ca in maxim o saptamana sa terminam. Cred ca bebe se apropie de 3 kg, pentru ca burtica a crescut vizibil. Pana acum am 10,5 kg si as fi fericita sa nu depasesc 12.
Va pup si va doresc un week-end superb, mai ales ca este o vreme de milioane!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
34+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 6 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
oana_MVT spune:
Lauraa aici se programeaza cezariana cu 7 zile inainte de DPN dar pentru ca eu am diabet mi-au programat-o cu 11 zile inainte de DPN. Miopia poate fi un motiv de cezariana daca e mare. Eu am o cunostinta careia i s-a dezlipit retina la nastere si de atunci e oarba in ciuda celor 10 operatii pe care le-a facut la ochi.
Eu am scazut jum de kg din cauza dietei
as fi preferat sa iau in greutate. Sper ca bebe sa isi ia de la mine tot ce are nevoie.
Ieri am avut progrmare cu asistenta care imi monitorizeaza diabetul si am primit 10 cu felicitari. Dieta mea functioneaza foare bine sunt in grafic cu toate numerele.
Dupa progrmare ne-am oprit pe la magazin si i-am luat lui bebe sampon si ulei de baie 99% din produse naturale.![]()
M-am mai linistit si eu ca am cateva randuri de hainute, scaun de masina si paturele pentru bebe. Restul cu timpul.
stupul
mami de Tudor si
33+ cu
Eduard
Deea_24 spune:
Buna fetelor,
Noi am ratat intalnirea cu doctora ca a trebuit sa plece mai devreme la matern... Am amanat-o pe luni. Mie frica mi-a trecut de tot, de abia astept momentul 
Ely, nu ne speria!
Bebelina o sa stea frumos la mami in burtica, stai linistita. 
Alberta super amuzant visul tau. M-a bufnit rasul!
dani3lla super ca ai intrat in sfarsit in prenatal. Sa vezi ce bine o sa fie.
Ce tare esti si tu cu tatal tau. 
CarlaV Doamne ajuta! Ai vazut ca a iesit si soarele?
Ma bucur din suflet ca sunteti mai bine si ca ai rezolvat si cu banca. Te
!
laurraa ce m-am mai amuzat de povestioara ta!
Deea,
36+ cu
bebel mic Darian Rafael
Deea,
37+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
Deea_24 spune:
Deea_24 la mine bebe se impinge in jurul buricului eu banuiesc ca acolo are poponeata ca se face asa un cucui rotund 
dar impinge de mai e putin si se rupe pielea
dar ce nu indur eu pt bebe 

30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
[/quote]
Si la mine facea asa... ma durea pielea ingrozitor. Acum prefera coastele. ![]()
Deea,
36+ cu
bebel mic Darian Rafael
Deea,
37+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24