Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ete cum nu schimbasem semnatura!!!!

Doamne ajuta! Suntem in saptamana 33

32 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Fetelor, cand iti programezi cezariana cu cat inainte de DPN se programeaza? Saua stepti pana incepe travaliul? Stiu de fetele din SUA, parca Oana ca si-o programase pe 12 mai, nu? CU cat inainte se face?

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa stiu ca de obicei medicul te programeaza si in functie de starea ta! Dar stiu cazuri cand cezariana a fost si mai repede decat se programase ca mamica a intrat in travaliu/ rupt apa! Am inteles ca ideal sunt 38 de saptamani, 37. Acum depinde de la caz la caz! Te gandesti la cezariana?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Scuze de greseli (probabil v-ati obisnuit cu ele), dar mereu ma grabesc la scris si in pat si la laptop. nah...uof comoditatea asta

Acum sa va povestesc ceva amuzant; asa a reusit fratele meu sa ma faca sa rad aseara cu lacrimi si sa uit un pic de greutatile din jur.

Stiti cum e cand forteaza cineva un balon ffff umflat sa-l sparga? Cand te uiti la el clipesti din ochi si tii capu intr-o parte de frica ca din clipa in clipa se sparge. Buuuuunnnnn

Aseara, am ridicat bluzita si aratam verisoarei mele si prietenei fratelui cum se misca bebelina; stateam cu burtica in profil.La care fratele meu, intoarce capu intr-o parte si clipea din ochi (si acu rad); il intreb :"ce ai tu?" La care el:" MI-E FRICA SA NU ITI POCNEASCA BURTA!!!"

Doamne fetelor cat am ras; se uita si clipea ochii si ma mai si intreaba:"nu ti-e frica sa nu-ti pocneasca burta?"

Mie mi-au aparut si niste vergeturi pe burtica si de aia reactia lui....

Auleu cat e ceasu.....

pupici

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Lauraa stiu ca de obicei medicul te programeaza si in functie de starea ta! Dar stiu cazuri cand cezariana a fost si mai repede decat se programase ca mamica a intrat in travaliu/ rupt apa! Am inteles ca ideal sunt 38 de saptamani, 37. Acum depinde de la caz la caz! Te gandesti la cezariana?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

tie iti remasesem datoare cu pupici

pai nu vreau, dar dr meu ia in calcul asta!
In mai e plecat o saptamana si a luat in calcul si asa; se adauga la mine miopia, tensiunea, starea bebelui....na sa vedem

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!!

este asa de superb afara! ma simt plina de energie noua!! astazi mi-am scos papucii de vara de sub pat...abia astept sa imi iau balerinii si slapii in picioare !! acum fac curat prin casa..sunt adevarata albinutza astazi ... sotul mi-a facut o surpriza..a cumparat motoras la antena satelit si acuma se "chinuie" sa imi bage citeva canale romanesti

laurraa ce are miopia deaface cu nasterea? ca eu nu stiu ...am o prietena care cu 8 dioptri a nascut normal fara probleme...hmmm...sa ai grija azi de tine sa nu te consumi prea mult cind mergi sa-i vezi pe parinti lui alin

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

AlexsiMatei schimat pozica

LauaOana, asa am auzit.Se maresc; eu am -1,5; mai vedem pana atunci

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
LauaOana, asa am auzit.Se maresc; eu am -1,5; mai vedem pana atunci

..si eu am tot -1,5 ..am sa-mi intreb dr-ul de curiozitate cind merg data viitoare la el ce si cum acum m-ai facut curioasa :)

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dani3lla..felicitari pt schimbarea prefixului..Te inteleg cu bebe jucaus la eco..cred ca asta ma asteapta si pe mine la urmatoarea,cand am fost la cea de 20 de sapt,era pozitionat deja cefalic si s-a chinuit medicul mult sa il faca sa miste capul de acolo,ca sa poate sa verifice ce trebuia..insa nu a reusit si a trebuit sa imi faca eco transvaginala..Mustrari in legatura cu fumatul primesc si eu mereu de la ai mei si de la frate-miu...,deja e ceva obisnuit sa ma bata la cap..ii inteleg ca imi vor binele,dar deja suna ca o placa uzata..
Laurraa...exact asa patesc eu cu prietenul surorii mele...daca este la ea cand vb cu ai mei si le arat burtica la webcam,se baga cu capul in perne ca sa nu ma vada,ca ii este frica sa nu imi plesneasca burta..Cand vrem sa radem de el...ma ridic sa ii arat burta si nu mai zice nimic..e cel mai cuminte baiat din lume..Mama rade de se prapadeste..Felicitari pt noua semnatura si la cat mai multe sapt inainte..cunosc si eu un caz cu miopie si i-au facut cezariana din cauza asta..Sa ai grija de tine la Vaslui si sa incerci sa nu te emotionezi prea mult!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

LauraOana..ma bucur ca s-a imbunatatit vremea si la voi...avem si noi parte de o zi superba azi..dupa o sapt de vant si nori..Ai grija sa nu te obosesti prea tare facand curatenie..

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput