Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Hello, am dormit de la 00:00 la 10:00 

, ma simt si eu om. Toti mergem spre bine, Saby este cel mai bine dintre noi, asa cum trebuie.
Clody, nu-ti face nimeni vaccinul cu forta, spui ca nu vrei sa-l faci si gata, eventual semnezi pentru asta.
Miruta, felicitari pentru schimbarea prefixului!
Serialbastre, iti inteleg soacra ca mai spera sa ai gemeni, si socrul meu spera ca Saby sa fie baiat, si pana pe la vreo 6 luni i se adresa la masculin
.
Alberta, am ras cu lacrimi de visul tau cu dopul meu, foarte tare!!!
Nicuratze, sa inteleg ca poate ne vedem la CF2? ![]()
Va pup si ma apuc de curatenie, atat cat o sa pot, cand nu mai pot doar o sa dau sfaturi.
Carla,
s.29
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
happymum spune:
clody a fost ziua ta si eu nu ti-am zis la multi ani! ce rusine imi este...
iarta-ma te rog.

SA FITI SANATOSI SI TU SI RAZVANEL, SI ITI DORESC CA VIATA TA DE ACUM INAINTE SA FIE DOAR MIERE SI ZAHAR, SI PUTINA SARE PENTRU GUST
.
TE PUP SI TE IMBRATISEZ CU DRAG.
ps. recunosc ca nu am mai intrat la voi de o saptamana. avem si noi o bebelina nou nouta
in familie. o ruda din partea sotului a nascut aseara la 10 fara 10. si am cam pazit-o zilele astea.
clody am fost azi in spital la et 2, si o tipa de acolo rea la mine ca ce caut. mmmrrrr... nu i-am scos ochii, a scapat... dar tot nu mi-am putut tine gura
... ce rele sunt... nici in cele mai grele cosmaruri ale mele nu vreau sa nasc la judetean.
carla si saby un
special si ma bucur ca sunteti mai bine.
pupicei multi tuturor fetelor.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
clodyac spune:
happymum iti multumesc din suflet pt urari 
sa dea dumnezeu la toata lumea si mie tot ce e mai bun 
happymum acum ce sa fac ? cum sa schimb dcotorita si sa nasc la maternitate cu dumnezeu inainte stiu cat de afurisite sunt cele din judetean dar asta e numai sa fie razvan si eu sanatoasa ca in rest cu dumenezeu inainte te pupic si sa traiasca bebele ce a venit sa fie sanatos si sa aiba parte in viata numai de bine
carla pai mie doctorita de familie mi-a spus pe 13 iti fac vaccinul si a fost categorica ca eu tot mai intrebam e neaparat ? si ea cica vii si ti-l fac pt ca asa trebuie 
ma bucur ca e totul sper bine la tine ai grija sa nu te fortezi la curatenie ca de abia ti-ai revenit 

30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
Buna dimineata fetelor,
La mine de abea acum e dimineata.Aseara am stat si m-am uita la un film pe pc si ne-am bagat la somnic fffff.tarziu
.Dar acuma sunt fresh
si ce frumos e afara
.Daca nu am avea de pus parchetul in living cu siguranta as fi mers la o plimbare
.
LAURAOANA ce ne mai e si cu soacrele aste uneori.Las-o pe ea sa vb
....tu iti vezi de ale tale...Soacra mea e ok..uneori mai are si ea scapari de mai imi vine cu babisme ,dar sotul a zis ca sa nu ma mai enervez ca imi fac si mie rau si agit si fetita.Insa ,intr-un fel am gasit o solutie(sa-i zicem asa)
.Cand mai vine cu cate o remarca care nu imi place referitare la cum e bebelina mea,ii spun ca dr. mea a fost de acor cu ideea mea si nu cu a ei,ca acuma nu mai e cum era inainte lumea incuiata si anumite subiecte erau tabbu.Si gata...am rezolvat problema
.Ce rea sunt
Asa ca burtica ta e asa cum trebuie.Nu trebuie neaparat ca atunci cand intram undeva,mai intai sa intre burta si pe urma si noi

CLODYAC treaba asta cu antitetanosul am patit-o si eu ieri cand am fost sa imi iau prima luna de prenatal.Dar le-am rezistat eroic
.Recunosc ca am o frica de ace....sa mor si nu alta.Nu degeaba toata lumea ma intreaba ce o sa fac cand o sa nasc.
Cand am facut analizele pentru primul trimestru de sarcina am lesinat de doua ori

.Dar noi suntem "barbate" si o sa nastem usor (traiasca epidurala si alte calmante)si o sa fim curajoase pentru puiutii nostri![]()
P.S. Tot nu fac antitetanosul
cu toate ca am inteles ca nu ne strica.
31+
MIRUNA-ALEXANDRA
anda_magda spune:
ioana fina mea a nascut tot la municipal pe 17 martie si bebicul a luat un streptococ de acolo si a fost nevoita sa ii faca antibiotic in spital de marti pana duminica iar apoi acasa a continuat cu solutie orala de antibiotic. so... si eu as zice ca si carla vb cu dr si spune-ti pasul.
bine ca nu ai luat si tu raceala.
serialbalstre stai linistita cu depresiile, nu e nimic anormal. acum vreo 3-4 zile statea in pat si ma uitam la sotiorul meu asa... pierduta. si chiar ma intreba ce am. i-am zis ca nu stiu, ca pur si simplu iar imi vine sa plang, fara nici un motiv anume. e normal, constient sau nu ne facem griji pt puii nostrii. dar e absolut normal. ar fi aiurea daca nu ne-am face griji.
miruta felicitari pt vestile bune!
Vine bebica ....
+35
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Serialbastre...ma bucur ca a trecut faza proasta..
Dani3lla..felicitari pt vestile bune de la eco..ai un baietel tare ascultator,degeaba afirmi tu contrariul!!![]()

Clodyac...daca nu vrei sa faci vaccinul,mergi la medicul de familie si ii spui ca nu il faci si gata...trebuie sa faci ce crezi ca e mai bine pt tine si bebe..
sa treaca starea proasta!!Mie,aici,nu mi-a impus nimeni nimic niciodata..mi-au sugerat doar ce trebuie sa fac ,dar alegerea a fost de partea mea intotdeauna...
Happymum..sa fie sanatoasa noua membra a familie...mancacioasa si necolicoasa!!
Cris82..si eu am fost mereu fricoasa de seringi si intepaturi,nu imi imaginam ca voi rezista eroic sa imi fac atatea analize..dar am trecut cu bine peste toate!!Chiar vorbeam cu sotul meu intr-o zi de chestia asta si mi-a zis ca nu se astepta sa fiu asa curajoasa..ideea e ca stiind ca merg pt binele meu si al lui bebe..imi trecea orice frica de ac...imi lua DD spaima cu mana..
Cred ca asa va fi si la nastere..vom privi totul ca pe ceva natural si normal..chiar daca nu stim ce ne asteapta si nu am mai trecut prin asa ceva!!Spor la renovari!!
Carla..wowow ce vesti bune..ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti..si ca sunteti toti mult mai bine cu sanatatea!!Ai grija cu treaba prin casa..sa nu te obosesti prea mult...ai nevoie de repaus,nu uita ce ti-a zis medicul!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
dani3lla spune:
Mama ei de semnatura ca mereu uit si am scandal cu fimiu
dana maria nici eu nu m-am lasat de fumat iar cafea mai beau dar foarte rar si cu mult lapte.Astept deasemenea cartofii
pt ca mustrarile mi le face mama in fiecare zi ![]()
lauraa Dumnezeu sa-L ierte pe Alin si sa aline suferinta familiei.Sa stii ca Dumnezeu ia doar oameni buni.
carla eu stiam ca o sa treaca.Ai vazut tu printesa mica sa sufere asa mult?
pe amandoua
sotul Ioanei te rog frumos sa te faci bine si sa ai grija de fete...ai inteles?
maria nimic nu uiti ,nimic nu-ti scapa...n-am vazut asa ceva
deea sa stii ca mi s-a intamplat si mie da eu l-am intrebat pe tata si ,dupa ce a ras juma de ora de mine mi-a spus ca nu mai tine minte ca el a intrat la menopauza![]()
DANA
30+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna fetele! Dani3lla..felicitari pt vestile bune de la eco..ai un baietel tare ascultator,degeaba afirmi tu contrariul!! ![]() 32+ Darius NicholasAMR 8 saptamani ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
I-am promis toate jucariile din lume intr-o noapte sa ma lase sa dorm...dar degeaba

DANA
30+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
CarlaV spune:
Happymum, multumim, sa fie sanatoasa noua membra a familiei.
Clody, daca nu vrei sa-l faci ii spui clar ca te-ai gandit si nu vrei si gata. Rau nu-ti face, dar eu merg pe ideea ca nu voi naste nici pe camp si nici in caruta (poate in masina
), asa ca nu il fac, nici nu mi-a zis nimeni ca-mi trebuie.
Carla,
s.29
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
Buna fetelor!
Ieri am fost ocupata toata ziua; la dr cu fratele meu, facultate apoi la dr meu ca nu mai suport starea de sufocare, m-am plimbat putin, am facut o ciorbitza de legume, am jucat remi sis eara am cauzt franta.
Astazi plec la Vaslui, nu am cum sa ma duc maine dupa inmormantare, voi merge cu mai multi acasa la Alin, nu merg sa il vad, doar sa urez condoleante parintilor si fratelui, sa-i intreb daca au nevoie d eceva (stiu ca nu au, dar nah....) si gata.La inmormantare nu ma duc
Multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune
Carla, ma bucur din suflet ca esti bine si Saby a scapat de antibiotic

Ioana, nu cunosc spitalele, dar inclin spre Regina Maria
Kiralina, felicitari pt nume
Dani3lla, bine ai venit in concediu
E f frumos la noi, soare, 20 de grade imi indica la masina ieri; super frumos
vreau s ale pup pe toate fetele, o sa rapsund pt fiecare, dara acum ma pregatesc de plecat la Vaslui (a taiat unchiu meu un porc si l-a timis la parinti si este de treaba
) si Raducu tbuie sa ajute
maria, struncfita, SeriAlbastre, anda_magda, deea, ely, LauraOana, philip, Oana_du, Oana_MVT, cosminica, clody, Pcky-toto, Baby-first, didi, happymum,toate toate fetele va pup

; sper sa nu fi uitat pe cineva, dar daca am facut uertati va rog (ma scuz prin neuronu de sarcina
)
31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09