Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Am venit si noi de la eco si de la dr. ginecolog.
Avem o bebelina de 1880 g cu circulara de cordon simpla. Dr. ginecolog a spus ca asta nu e indicatie de cezariana si m-a intrebat cum vreau sa nasc ... iar eu, nu stiu. Mai ales ca se pare ca ea nu este in Suceava in iunie, iar eu am DPN 2 iunie.
Deocamdata nu plec la Galati, pentru ca aveam un gand sa ma duc cu trenul ca tot sunt in concediu si ma plictisesc acasa. Dar si doctorita a zis ca nu e chiar indicat cu trenul, asa ca ne gandim, daca totul e bine poate mergem cu masina de Paste, cand e liber si sotul meu.
Trebuie sa ma apuc serios de pregatit cate ceva pentru marele eveniment, azi aproape m-a apucat depresia ca eu nu am nimic, nici loc in casa, mai vroiam si sa varuim ... nici nu stiu ce sa mai zic, am ochii in lacrimi si de fapt nu am un motiv serios. O fi de la hormoni. Simt ca nu am cu cine vorbi, poate si din cauza ca de doua zile nu am mai fost la scoala. Hai ca o sa fie bine, nu-i asa ?!

Andreea 31+

felicitari pt bblina grasunik,nu-ti face griji pt circulara...dk medicul spune k n snt pbl,nu le crea tu...eu nu ma pricep la acest "domeniu"iti tin pumnii sa fie totul ok..

ely 35+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ely si GUGU a inceput sa se joace cu ce oragan apuca ..citeodata imi si speri sotul ca incep sa urlu "AAAUUU" ...eu de citeva zile am inceput sa am din nou dureri de spate...acum nu doar nervul sciatic (ca la inceput) ma doare ci tot spatele..chiar si soldurile ma dor..dar dureri in interoriul vaginului nu am inca...sunt sigura ca nu e chiar placut..

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

laura.o:sunt tare neplacute durerile..o sa le simti cu siguranta mai tarziu..dureaza 1min max dar t-i se pare k dureaza o eternitate!copilashii nostrii sunt agitati rau,sa speram k dupa nastere se vor calma putin!

Mergi la inceput

ely sunt SIGURA ca "afara" bebei nostri vor fi foaret foarte foaret cuminiti...acuma se agita pt ca nu au loc

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA FETELOR...ma duc la nani k am ramas putin in urma..poate recuperez asta-noapte!

WEEK-END PLACUT...sa fiti cuminti..aveeti grija de comorile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare gagici
andreea si mirela, felicitari pt eco si ca v-ati vazut bebelusii. totul va fi bine, incercati sa mai lasatigrijile deoparte, desi stiu si eu ce greu e.
eu am luat tot ce trebuie sa fac niste frigarui de miel in seara asta, daca reusesc sa conving sotul sa iasa la gratar ca-i cam frig...
oana, merci de sfat, m-am gandit si eu dar n-as minti, parca mi-as cere probleme...
duminica va fi frumos asa ca poate scoatem si noi nasucul la plimbare.
week-end frumos tuturor!

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

noapte buna ely, noapte buna fetelor.. si eu ma retrag..imi pica ochii in gura, am fost azi la parinti mei si am stat toate ziua in gradina, se vede ca aerul curat imi da pofta de somn!

33+
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

M-am trezit iar cu noaptea in cap. Si ce pot face la ora asta, decat sa va citesc pe voi.
Carla, Blue, Cris, Maria, Miruta, Nicuratze, Ely multumesc de incurajari tuturor,scuze daca am omis pe cineva.
Liste am mai facut, cred ca am facut prea multe liste si nu mai stiu ce si cum. Oricum, m-am mai linistit, a fost un puseu de hormoni, cred.

Si mie imi spune lumea ca am burta mica; si pe de alta parte, desi i-am explicat soacra-mii care-i treaba cu ecografia, ea tot mai spera sa fie gemeni. Si doar e femeie destupata la minte, dar ... cred ca speranta moare ultima.

Gata, sunt in concediu, asa ca ma apuc de facut ... planuri. Saptamana viitoare ma duc sa ma fac frumoasa, mai fac si ceva planuri de Paste ... mai vedem noi.

Carla, ma bucur ca esti mai bine, se simte din tonul vocii tale.
Ely, pentru circulara nu-mi prea fac griji, mai ales ca se mai misca bebe pana atunci. Imi cam fac griji daca pleaca doctorita inainte de a naste eu, dar in ultima instanta fac cezariana. Inca nu sunt hotarata.
Beca, ma altur si eu fetelor care ti-au zis ca o sa nasti tu undeva. Oricum aici nu merge aplicat "cand doi se bat, al treilea castiga".
Ma cam sperii cand vad ce putin mai au unele dintre noi ...

Se vede ca-s singurica pe aici la ora asta, m-am lafait in voie.
Un weekend placut tuturor!

Andreea 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata albinutze

ely mai am saptamana viitoare de mers la munca si dupa gata sunt asa de fericita ca o sa stau acasa

te pupic

azi vine cris din delegatie de abia il astept

fetelor va rog din suflet sa imi spuneti ce sa fac sa nu fac vaccinul antitetanos ? nu prea as vrea sa il fac voi ce spuneti imi este un pic teama

carla ma bucur din suflet ca esti mai bine si tu si saby si sper ca te-ai odihnit bine azi noapte

felicitari burticutelor care si-au vazut le doresc nulta sanatate

nu stiu azi am asa o stare cam cred ca sunt un pic trista fara motiv deci domnii hormoni iar au zi de party sper sa treaca repede mai tarziu ma pun sa fac o baita calda si sa ma fac frumusica poate se mai ridica moralul

pupici la toate si sa aveti un week-end placut

30 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetele ...de azi sunt oficial in prenatal...iupiiiiiiiiiiiiiii
Ieri am fost la doctor sa ma intalnesc cu fimiu si am avut un soc inainte sa intru in spital...fetele care nasc la polizu stiu de ce.Au inceput sa renoveze si au schimbat usa de la intrare...au pus din termopan si eu am crezut ca am grestit spitalul
BB meu are 1600 gr si s-a intors.Sunt tare mandra de el
Am reusit sa recuperez din urma cat de cat si ...daca se mai primesc cu intarziere as vrea sa le urez si eu sarbatoritelor multa sanatate si bb sanatosi,frumosi si mancaciosi
Citesc si revin

DANA 29+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput