Strumfi de iul-aug 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Apropos de crize, Daria in seara asta nu a vrut chip sa-i dau pantalonii de pijama. A stat asa o perioada dupa care s-a chinuit ea ceva minute sa-i imbrace. Si-a bagat ambele picioare pe un crac....a tipat de ambitie ca nu-i iesea si pana la urma si i-a pus in cap si ma striga tare mandra 'mamiiiii' sa-mi arate ce a facut ea

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

La fel a facut si Andra. Daca tot nu a reusit sa se imbrace a adormit cu ei in brate. Dimineata a fost tare fricita cand i-a gasit in pat langa ea. Eu stiu ca e o perioada care o sa treaca. la fel a facut si Alex.
Tocmai ce au plecat copiii la tara la bona. Sunt curioasa cum o sa descurce. banuiesc ca mie o sa imi fie mai greu.
Georgi eu nu am putut niciodata sa tin cura de slabire dar la mine se vad rezultare daca renunt la paine, dulciuri si mesele bogate seara. Am avut o perioada cand am mancat doar salate seara. Dulciuri incerc sa nu cumpar. Acum am o perioada mai aglomerata asa ca am trecut iar pe ciocolata si cola dar cum termin proiectul renunt la ele.
Pustiul tau are 14 kg si domnisoara mea nu trece de 11. Am si renuntat sa 0 mai cantaresc ca mai tare ma enervez. la cat mananca nici nu e de mirare ca e asa de slaba. Aseara s-a gasit o bona care le stie pe toate sa imi spuna ca trebuia sa ii dau sa manance de la 4 luni orice ca ea asa a facut si uite ce mare e fata. Stia doamna respectiva ca noi mancam mai "ciudat" (fara paine, dulciuri, sare, etc.). Bona a inceput cu comerntariile cand a vazut ca Andra manca un mar afara. Pur si simplu nu intelege de ce ii dau fructe si nu dulciuri cum au majoritatea copiilor.
Brazuca deja putem spune ca ai intarcat, nu? Andra cand e prea obosita se comporta excat ca Deni. Daca o atingi urla. Eu o las sa isi faca numarul si dupa cateva minute o culeg adormita de jos.
La capitolul mame eu am multe de comentat. Ieri de exempl;u mama mea ma sunat ca ii e dor de copii si vrea sa vina sa le aduca prajitura asortata ca eu sigur nu le cumpar. Ar fi vrut sa vina la ora 7 dimineata. I-am spus ca o astept dupa ora 8 cand se trezeste si Alex dar fara p[rajitura (mai bine cu 1 kg de mere). A uita ca ii e dor de nepoti si nu a mai venit. Desi sta in blocul vecin isi vede nepotii si la o luna. Soacra in schimb suna cat de des poate si ... desi e o distanta destul de mare intre noi, inceraca sa ne viziteze in fiecare luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
fii-miu face febra,nu mare,dar e ciudat ca ii dau antitermic si scade repede,adica in 15,20 min e rece..nu inteleg ce se intampla.tuseste in continuare,dr mi-a spus ca e de la gat dar e tuse productiva.

brazuca,stiu ca e o cura drastica,dar daca in general sunt ambitioasa si perseverenta eee la slabit sunt varza..acum ma deranjeaza ca stiam ca mai am putin,vreo 8kg,dar in conditiile date mai am vreo 14 si tare ma dezarmeaza...si e ciudat,ma gandesc ca daca tina cura nicoletei e ca o autopedepsire,sunt cam masochista
nico,si la mine tot asa ar merge,fara paine,dulciuri si nemancat seara,pe testat...daaaar am o mare problema cu dulciurile.
stii care e baiul cu oamenii si mancarea "ciudata"..e chestie de ignoranta,nepasare..am o fina,judecatoare,pretentii,e isteata foc,au venit intr-o seara si am cumparat niste praji,vreau sa-ti spun ca-si alerga copilul prin casa sa-i dea..pe motivul ca nu mananca,pai nu ca dulciurile contin glucoza si satsfac nevoia creierului...eu sunt pe sistemul cainii latra si caravana trece,iar daca intind coada pa aricesc,exact cum spunea timi.spor la terminarea proiectului..mie a inceput sa-mi tataie partea dorsala,mai am 18 zile..offf,si atat de repetat.

zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, incearca sa-i dai putin ambroxol sau ceai/sirop de patlagina si rezolvati si cu tusea.

Ma ingrozesc cand aud de atatea dulciuri pe care vor altii sa le dea copiilor. Sabinei i s-au oferit napolitane si biscuiti pe la 4 luni, dar am spus ca este alaptata exclusiv si au renuntat. In privinta asta bunicii nu incearca nimic cu Saby, nici n-ar putea pentru ca stau cu ea numai cu noi de fatza, plus ca le-am spus de cand am nascut si stiu ce crize de isterie pot sa fac daca ii prind.
In schimb mama voia sa ma palmuiasca intr-o noapte in masina, eu fiind la volan. Sotul meu a ramas masca si a intrebat-o daca ar da intr-o femeie insarcinata, la care raspunsul a fost ca sigur, sa se potoleasca . Am crezut ca mi-o scoate de gat prin geam .

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

eu centrez eu dau cu capul..deci se pare ca febra asta fluctuanta e de la deshidratare,azi il tin numa cu lichide..i-am facut deja suc de mere,l-a balotat dupa ce acum o ora isi bause laptele,deci ii era sete..nu-mi vine sa-l trezesc noaptea sa-i dau lichide.
carla,ii dau plantusin si o sa-i fac ceai de patlagina,mi-ar placea niste ridiche neagra dar nu gasesc decat in supermarket si nu intru cu el acolo.nu stiu ce sa zic cu mama,cred ca nu e nimic de spus...ma gandesc ca si chiar de nu erai insarcinata tot nu se mai cade caci ai o varsta...ma tot gandesc la mama mea,apropo de altii vor sa fie langa mine si nu pot,e plecata din tara dar are incredere in ceea ce fac eu,nu mi-ar pune laindoiala judecata,stau singura de la 19 ani si mi-am vazut de treaba intotdeauna,are ochi sa vada ca sunt un om echilibrat..asa ar trebui sa se pune problema pentru toti parintii.

am fugit la soacra..degeaba are si ochiul soacrei.

Mergi la inceput

Georgi, bine ca te-ai prins cu deshidratarea, ai mare grija, si Saby bause aproape 1 litru de apa si era deshidratata, i-a iesit la analize. Cu mama nu mai zic nimic, eu ma intretin singura de la 16 ani si n-am facut nimic de care sa-mi fie rusine vreodata, tata m-a sustinut mereu, dar pentru ea nu fac nimic bine niciodata .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare!!!!!!!
brazuca, felicitari pt intarcare! mai avea un pic si ii dadeai sa suga la nunta!!!
am citit tot ce-ati scris.......dar.....neuronu e obosit!

va poop si o zi buna in continuare..........

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si ref la subiectul "mama"! eu una n-am ce sa-i reprosez, si chiar daca as avea , ea e mama mea si o accept asa cum este.....ii multumesc lui DD ca e langa mine inca!!!!ma tot gandesc ca intr-o zi voi ajunge in postura ei, de a avea grija de nepoti si dumnezeu stie cum o sa fiu!!!! mai buna in niciun caz.......si cand nu va mai fi langa mine, n-o sa mai aiba cine ma "necaji" si cat am sa tanjesc dupa asta.........
e un topic aci pe DC, foarte fain. eu ma regasesc cel mai mult in partea cu "plecatu in celalalt capat al tarii"!!!!!

azi nu sunt o companie prea placuta.........e asa frumos afara si totusi am un nor deasupra capului...... sper sa-mi treaca repede. va poop.

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Fetele cu copii mai mari, la ce varsta invata sa-si sufle nasul si cum? Noi am incercat prin puterea exemplului dar nu merge cum ar trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Georgi multa sanatate puiului drag.
Si eu am o problema mare cu dulciurile dar pe motiv de ten cu probleme le-am redus. Si recunosc ca e tare greu.
Carla depinde de copil. De ex Andra sufla nasul mai bine decat Alex. Am folosit batista bebelusului doar cand era mica. Cunosc copilasi care la 4 ani foloseau inca batista bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello fetele....
Ce mai faceti voi????? Cam subtire...se vede ca e "wikend"!
Eu taman la sfarsit de saptamana am timp mai mult sa scriu ca o ia tati pe Cati si are grija de ea...

Noi azi am fost la petrecere la mama...s-a serbat ea...ca a fost ziua ei si a serbat-o si pe bunica-mea a carei zi de nastere e maiine...face 81 de ani...asa ca printesa s-a "fitosit" in fusta scurta si bluza cu scufita rosie si i-a dat "cadou" lu' Miuta(bunica-mea)...ca lu' Ada (mama) i-a dat chiar de ziua ei...
Dupa care....care niste smecheri ce suntem am lasat fata acolo, au luat-o socrii mei la ei cand au plecat acasa...si noi am venit acasa...Cristi se duce pe stadion la nu stiu ce meci (tanjea de multa vreme dupa asa ceva!)...iar eu...zac pe canapea! E asa liniste....ca-mi vine sa ma duc dupa fi-mea!

Timi si pe mine ma enerveaza si ma amuza in acelasi timp...dar azi am reputat o victorie...a vrust sa se incalte cu niste pantofiori pe care pana acum ii refuza...habar n-am de ce!

Carla, multumim pentru invitatie...chiar vom veni intr-o zi...pana atunci poate chiar ne vedem in Parcul Circului...eu trec in fiecare zi pe langa...ca e in drum spre mama (mama sta la Dorobanti, in apropiere de parcul Floreasca). Eu, de regula o duc pe Catinca acolo....e parcul in care am copilarit si eu si am si o gramada de prietene care au copii apropiati de varsta ei...

Georgi...ce grupa de sange ai....daca vrei, eu am cartea originala cu alimentatia pe grupe sanguine si ma pot uita ce si cum sa papi...fara sa te infometezi...!!!

Brazuca
...e logic atunci...si noi suntem caposi rau de tot...asa ca fi-mea...a luat de la amandoi...azi nu a facut crizute...ma rog...a facut cu taica-su si am intervenit eu foarte drastic si a tacut imediat ....ba chiar s-a uitat usor mirata ca-i tin partea lui taica-su...desi eu intotdeauna ii tin partea lui...ma rog, a tacut si s-a conformat...la noi scenele se produc doar daca este vorba de "pimba" (plimbare)...daca ii casuna ca vrea afara nu o scoti din ale ei....ma rog...mai nou si chestia cu hainele, dar la aia o mai potolesc...

Va pupicesc

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput