Strumfi de iul-aug 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou,
ciudat virus a dobandit fii-miu!
oanamada,"port" un ab4..sa stii ca m-ai facut curioasa.
eu am stat cu o pritena pana acum careia i-a picat dopul,dar era si timpul caci are 40 si 4 zile,deci maine are bebica,caci daca nu se intampla pana de dimineata dr a chemat-o cu bagajul.am emotii pentru ea,nu mai bine d mine ca m-a luat pe nepregatite,nici vata n-aveam.
vio,ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ce face fetili?
Noi am avut treaba ieri, am facut curatenie si am cumparat casutza de gradina pt laur. A fost foarte incantat. A venit vecina sa o vada si i-a zis lui laur: acum ai casutza, sa pui flori la geam (unde are chestia aia de plastic ca un santulet). Laur a iesit din casuta, s-a dus in spate, a rupt cateva frunzulitze din liliacul abia plantat de ta-su si le-a pus la geam. Haha, asta ca sa nu zicem ca nu-ntelege!

Georgi, multa sanatate lui mihnea!
Carla,
Oanamada
, neatzaaa!
Si toate fetitzele draglashe!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

neatza
fii-miu e mai bine,nu mi-a facut febra azi-noapte,insa tuseste,i-am luat si sirop de patlagina.
vio...liliac,casuta,laur care "sadeste" flori...bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...............
tot ma bucuram ca n-a racit andrei toata iarna si mi-a facut febra! nu stranuta, nu tuseste, dar de ieri dupaamiaz are febra. cred ca e de bine pt ca a cedat la nurofen si supozitor cu paracetamol. cateva ore si dupa aia iar face...cred ca e rosu in gat. intrebarea mea e : la ce e bun KETTOF-UL???. ca am in casa si am vazut ca-l recomanda pediatrii. parca nu l-as duce la dr inca. daca vad ce persista febra il duc maine de dimineatza.
va poop.....
musso, vad ca ne-a luat virusu deodata!
vio, felicitari pt casutza. ce bine e la curte............

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, , cum a invatat Andra sa sufle nasucul?
Oanamada, sa-ti traiasca mama si bunica, sa fie sanatoase! Ce bine e ca mai ai inca bunica... Si eu am copilarit in Circ, unde ai facut scoala generala? Eu am fost la 31, poate ne cunoastem .
Georgi, nastere usoara prietenei!
Vio, , crezi ca Laurash o primeste si pe Saby in casuta lui din gradina? Este minunat ca ati plantat liliac, vreau si eu sa-mi pun toate soiurile si culorile, acum stiu pe cine sa intreb cum se face .

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor,

imi trag si eu putin sufletul, am culcat copiii mai devreme, sa-i pot trezi pe la ora 14 sa fugim la gradina
am fost si ieri si am facut cateva straturi, David a fost incantat ca a plantat si el ceapa
din pacate azi dimineata am avut o surpiza naplacuta, cand s-a dus sotul la gradina sa-si pregateasca instalatiile de stropit a constatat ca ni s-au furat vreo 15 pomi din livada si cateva tufe de coacaze , asa ca dimineata si-a petrecut-o la politie ... dezamagirea mare este ca e a doua oara cand ni se intampla asa ceva si politia da din colt in colt

Michy, noua ne da pediatra Ketof pentru prevenirea crizelor de astm bronsic cand face David bronsita

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hello fetele!
A reusit si Deny sa prinda o raceala, si acum dupa ce ca e dezastru cu somnul se mai si infunda si se trezeste si mai des. A fost un weekend cu nopti albe. Am tratat raceala ca e una usoara si febra nu a mai facut, dar cu somnul in loc sa fie mai bine e mai rau. Nu stiu cand o sa reusesc sa o culc si sa doarma si ea noaptea in patul ei macar juma' de noapte. Azi noapte am dormit in fund, cu ea lipita de mine cu capul pe pieptul meu. Asa ca acum Deny e expediata cu tati la plimbare, sa adoarma afara si sa mai respir si eu putin ca nu am reusit sa imi termin treburile deloc. Si eu in loc sa stau linistita ma stresez ca daca o fi fata cuminte sau o plange. Au in plan sa se duca la socrii mei si fara mine e cam fricoasa fiica-mea. Cica sa ma relaxez eu ca se descurca tati!

Carla si eu tot la 31 am facut scoala.

vio super ideea cu liliacul in gradina. Asa am si eu (la casa mea imaginara pe care o sa o fac in viitor si in realitate). Imi si imaginez ce aranja Laur floricele la casuta lui. Ca sa vezi ca intelege tot ce vorbesti cu el!

Georgi noua pentru tuse ne-a dat data trecuta pulmex baby, unguent pentru dat pe piept la copilas inainte de somn. E mentolat si desfunda si nasul. Mie mi s-a parut bun.

ioana ce sa mai zic, decat ca traim intr-o tara de kkt!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioanaiub, merci de raspuns. subscriu la ce a zis brazuk, cu tzara de kko. eu stau la 4\4. n-am gradina , dar am o gramada de flori pe palier, pe care le ingrijesc. le-am schimbat ghivecele, le fertilizez, le curat, le vorbesc.......imi inflorisera 2 ghivece, ceva de vis , si...........mi le-au furat, normal.m-am enervat....., dar m-am consolat ca traiesc intr-o tzara de kko, nu?asta e! tare mi-e ciuda pe rebuturile astea umane care traiesc printre noi. daca i-as prinde pe astia si pe aia de mi-au zgariat a doua oara masina, i-as spanzura in piata universitatii. poate nu v-am zis, dar acu nu am zgarieturi numai pe aripa din fatza, am si pe ambele portiere. asa , ca sa fie la asorteu!!!

andrei doarme. sper sa nu faca iar febra. inafara de nurofen, ce pot sa-i mai dau? nu tuseste, n-are muci.....
vio, ma mai iubesti???????

a, si vroiam sa mai intreb ceva: ce fel de termometru folositi? eu de ala de bagat in fundeatza nu ma pot folosi ca urla si se zbate ca posedatu(copilu, nu termometru)

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

mychy,eu ii dau ketof seara,2.5ml,timp de 10 zile,este un antihistaminic,il ajuta sa respire bine,daca tuseste mai amelioreaza,plus ca ar avea si oaresce efecte in caz de convulsii febrile,din spusele dr.pentru febra,afara de antitermice,impachetari daca e grav,sosete reci in picioare nu stiu...trebuie vazuta cauza..uite la noi rosu-n gat e viral si n-am primit antibiotic,doar sumetrolim cre e fostul biseptol,mi-a spus cineva ca ar fi un antibiotic mai usor,nu stiu.

Mergi la inceput

brazuca,am pulmex,o sa-i pun diseara.
mychy,ca antitermice incerca panadol,eferalgam,calpol..nurofenul e mai slab caci este si antiinflamator,adica sunt mai bune astea de ti le-am enumerat in caz de febra,dar da-i alternativ cu nurofen sau doar cand face febra.sper ca sunt coerenta ca's rupta
carla,saru'mana,a nascut,am avut ceva emotii,cam mult,vreo 14 ore de travaliu...vai de ea,cred ca-mi da in cap cu cele 4 ale mele

Mergi la inceput