Strumfi de iul-aug 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sper sa apuc sa termin mesajul asta ca acusi se trezeste...
am, citit din urma mai din 2 in2 dar ma bucur ca au scapat cat de cat de necazuri carla si minunea ei.multa sanatate si rabdare de acum incolo.
musso arhidy si loredana aveti niste copii tare frumosi eli a fost tsre incantata de cunostinta ieri.georgi cred ca ii face tare cu ochiul flacaul tau,cu asa ochi e cam greu de rezistat
timi eu intru si mai citesc cateodata 3-4 mesaje ultimele sa vad daca a venit iepurasul,imi esti in ganduri in fievare zi sa treaca titul cu bine
stefania bafta la noul job!
si apropo de discutia cu mame soacre etc...cat a fost mama aici nu a respirat decat cum i-am zis eu langa elisa.eu am fost fff stricta vizavi de puiul meu,daca s-au facut greseli am preferat sa fie ale mele ,ale noastre si sa stim noi de ele si cum le dregem...eu recunosc ca-i mai "scap" cate un biscuite,putin chec,dar nu stie ce e aia ciocolata se joaca cu bomboanele habar bnu are ce gust au asa ca nu cere.in schimb musca cu placere din "maiu" mar si rade o "bana" banana cat ai clipi.bona respecata litera de lege ce-i spun e totala cateodata.azi m-a sunat daca ii poate da caciula jos ca e cald(ieri si alalteieri a avut mucu si a ramas cu fuxu ca ew fata racita)...
s-a trezit...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ne-am intors de la dr,rosu in gat,de aici tusea,de natura virala,daaaar daca altadata imi facea febra vad ca acum se incalzeste usor,deci se pare ca tot datorita bronho-vaxomului..din spusele dr.ne-a dat sumetrolim,ketof si antitermic doar daca face febra..eu zic ca e ok.
multumesc,carla,stefania,oanamada.
l-a cantarit pe fii-miu,14kg,nu am apucat sa-l masor..dar m-am cantarit si eu,inca ptuin si-l stricam. mai nu stiu cum ca ma abtin de la mancare,ma bate gandul sa tin cura lu' luciu,supa si compot de mere.

Mergi la inceput

alina a,ce sa zic,ma bucur,cum sa nu..eu sper sa fiu o soacra aparte,sper...in sens bun,dar prietenele imi spun ca musai imi mai trebuie unul ca sa ma impart ca altfel e jale,sunt un pic posesiva dar cred ca imi voia aduce aminte de patimile cu soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Alina ce faci o astepti pe Eli sa-ti dea meditatii la anato?
Hai mai fa-ti timp sa ne mai povesteti de ea, de voi in general.
Nu-ti fa griji ca o sa aflii vesti destul de repede (in cateva ore dupa ce nasc) despre noi

Oanamada imi imaginez ca pe tine nu te-a distrat refuzul lui Cati de-a proba hainutele noi dar pe mine da.... Vazutaa din exterior e o scena tare dragalasa.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Oanamada, noi venim la IOMC, iar mama locuieste la Parcul Circului, ne putem vedea intr-o zi. Cu Saby o sa ne descurcam noi, multumesc mult de tot pentru oferta, dar va asteptam in vizita, va prezentam si parcul, este imens si cu multe locuri de joaca.
Musso, bine ca este numai atat, sper sa treaca repede.

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

ne-am intors de la dr,rosu in gat,de aici tusea,de natura virala,daaaar daca altadata imi facea febra vad ca acum se incalzeste usor,deci se pare ca tot datorita bronho-vaxomului..din spusele dr.ne-a dat sumetrolim,ketof si antitermic doar daca face febra..eu zic ca e ok.
multumesc,carla,stefania,oanamada.
l-a cantarit pe fii-miu,14kg,nu am apucat sa-l masor..dar m-am cantarit si eu,inca ptuin si-l stricam. mai nu stiu cum ca ma abtin de la mancare,ma bate gandul sa tin cura lu' luciu,supa si compot de mere.

georgiana,mamica de mihnea

Stai cuminte si nu te baga la nebunii drastice...eu cred ca adoptarea unui mod de viata cat mai sanatos posibil, cu o alimentatie sanatoasa (mai ales ca de-acum o sa aveti fructe si legume proaspete), cu miscare e mult mai intelept si cu efecte pozitive de durata decat sa slabesti shpe kile in timp scurt. O avea dragul de Mihnea 14 kile ( a mea nu stiu daca are 11 da pare mai dolo parca...da-i sigur si mai scunda) da nu cred ca va face fata sa te ridice de jos cand lesini.
Na hai ca te-am certat... si pe tine ca sa ma scuzi si pe Mihnea sa se faca bine.

Fiica-mea doarme de mai bine de 2 ore si io moooor de foame. Ora 1 e ora mea de servit pranzul si acum e deja 2 si un sfert...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

timi,n-ai de ce sa te scuzi,stiu ca ai dreptate dar de cand l-am diversificat pe mihnea am in casa doar alimente sanatoase,mai scap la dulciuri,adearat..dar puteam sa jur ca am 70 kg dar cantarul ala imi arata 76..oauuu,groaznic de mult.il astept pe sot sa facem multa miscare si sa ma traga de atentie cand bag ceva anapoda,ca asa face

ma duc la studiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Saby a dormit 4 ore si jumatate, pana acum cateva minute. La noapte o sa avem party, ca tot scapam de branula .
Eu m-am tot uitat la Lost, episod dupa espisod, nestiind ca va dormi atat, macar as fi prins si eu o ora de somn.

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Raportez un copilas adormit cu mari crize de nervi de la 22.30 dupa ce aseara a adormit la ora 2 dimineata. Azi am incercat sa facem un fel de program si a mers cat de cat, dar crizele inainte de somnul de seara sunt foarte mari. Ma si sperie. Se tavaleste pe jos urland si nu suporta sa ne apropiem si sa punem mana pe ea ca face ca un leu in cusca. Greu am reusit sa o linistim, cu muzica house la maxim pe laptop. Partea buna e ca a urlat dar nu a cerut teteu doar a plans si a tipat dar nu stia nici ea ce voia. Doar isi jelea necazul saraca de ea.

Asa ca am si eu noaptea la dispozitie sa imi termin un proiect foarte urgent. Nici nu visam sa adoarma asa de devreme.

Georgi eu nu te-as sfatui sa urmezi dieta Nicoletei Luciu pentru ca e foarte posibil sa te adune de pe jos asa cum zicea si Timi. Iti spun ca eu am incercat tot ce se poate in materie de diete, si tot acolo de unde am plecat m-am intors.

oanamada dupa ce citesc ce scrii tu de Cati zau daca nu ma mai linistesc ca exact asa patesc si eu cu dra Deny. Sper ca o fi si asta doar o faza si nu e un semn al personalitatii lor. Sper! Desi la noi are cu cine semana ca doi oameni mai caposi ca mine si taica-su nu cred sa existe.

La noi totul e cu crize, chiar si iesitul afara, desi ii place foarte tare dar pana nu face scenele de rigoare nu se simte ea bine. De mancat singura absolut orice (inclusiv ciorba sau lapte cu lingurita) nu mai zic! Offf! Mi-e groaza de ce ne asteapta.

Cu toate astea, cum zicea si Vio, zau daca nu imi e draga asa "rea" cum zice toata lumea ca e. Are personalitate fata! Mai ales cand tipa sa o lasam in pace desi noi o rugam spre binele ei sa se dea jos de pe masa si altele de genul.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Apropos de crize, Daria in seara asta nu a vrut chip sa-i dau pantalonii de pijama. A stat asa o perioada dupa care s-a chinuit ea ceva minute sa-i imbrace. Si-a bagat ambele picioare pe un crac....a tipat de ambitie ca nu-i iesea si pana la urma si i-a pus in cap si ma striga tare mandra 'mamiiiii' sa-mi arate ce a facut ea

Cat despre mame a mea nu face nota discordanta fatza de majoritate si azi-de-diminetza i-a dat Dariei un cornulet 7day cu ciocolata. Am facut criza, ne-am certat Cica ea nu-i poate refuza nimic. Concluzia mea a fost ca nu voi mai avea absolut nimic nesanatos in casa ori de cate ori va mai veni pe la noi, ca sigur ii da Dariei. Si nici sa ne certam mereu pe aceeasi tema nu-i placut. De altfel o iubesc enorm si ma bucur cand vine si mai sta cu Daria. (sta in alt oras)

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput