Strumfi de iul-aug 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 3
nma spune:
Georgi ochisorii m-au dat si pe mine gata. Sigur va fi coada la usa voastra.
Stefania bafta la noul job.
musso17 spune:
m-am intors de la cheltuit banii
subscriu la cele spuse de mychy,mie imi place sa fie tuns,aranjat,nu cu parul asa,mai ales ca e tare neregulat.
oanamada,daca am cu ce ma laud,apoi stii vb aia hotul neprins negustor cinstit...nu-mi fac probleme ca nici eu nu's de lepadat,iar modestia e punctul meu forte...
nico,spor la treaba,lasa ca reusesti.
multumesc inca o data de aprecieri,va
oanamada spune:
[quote]citat din mesajul lui musso17
m-am intors de la cheltuit banii
subscriu la cele spuse de mychy,mie imi place sa fie tuns,aranjat,nu cu parul asa,mai ales ca e tare neregulat.
oanamada,daca am cu ce ma laud,apoi stii vb aia hotul neprins negustor cinstit...nu-mi fac probleme ca nici eu nu's de lepadat,iar modestia e punctul meu forte...
nico,spor la treaba,lasa ca reusesti.
multumesc inca o data de aprecieri,va
Pai mai...atunci baga tare si cu tine nu numai cu sotu!!!! Poze, alea, alea......
Nico, bafta la lucrari....am vazut si eu autocadul asta...da tare mi-as prinde urechile cu el...eu sunt cu altele...machetari, corel....
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
CarlaV spune:
Hi !
Sa va zic de noi, nu mai tin minte ce am scris inainte: a fost o viroza respiratorie suprainfectata cu o bacterie, cu fabra pana la 40, nu a reactionat nici la antitermice orale, nici la novocalmin, nici la impachetari/sosetute cu otet/bai reci, numai la paracetamol intravenos, dar acela nu se face mai des de 8 ore, si ei ii crestea iar febra dupa 3 ore. A fost ingrozitor, am stat cu perfuzii, a ramas cu branula, facem antibiotic intravenos, dar suntem acasa si mergem de 2 ori pe zi la spital. Desi a fost dat orbeste, pentru ca nu s-a putut face antibiograma, pare sa reactioneze bine, de mai mult de 24 ore n-a mai facut febra, este vioaie si doarme noaptea foarte mult.
Eu n-am pus geana pe geana cam 60 ore si am stat doar in picioare sau pe un scaun tare, asa ca luni dupa-amiaza mi s-a facut rau cu lesin, voma si contractii care s-au oprit greu. Luni seara m-au apucat iar contractiile si m-au tinut asa 4-5 ore, incepusem sa le cronometrez, erau cand la 2 minute, cand la 5 sau la 9, am luat 4 no-spa intr-o ora, am respirat adanc, pana la urma am adormit si s-au rarit. Eram foarte obosita si deshidratata, dar n-am voie sa nasc acum.
Am citit tot din urma dar nu mai stiu decat putin din ce voiam sa raspund. Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati trimis urari de bine.
Oanamada, am pupat manuta cu branula, multumesc. Saby a tot avut imunitate pana acum, dar uite ca am patit-o rau de tot. Sa pui poze cu hainutele de la Bruxelles .
Monicabo, felicitari pentru olita.
Luna, Timi, Oanamada, si eu sunt la fel de "exagerata" in ceea ce priveste alimentatia copilului, nu-i adaug sare in mancare (nici nu-i desarez branza), nu-i pun zahar, ci miere (dar mai scapa rar la dulciuri cumparate, care au zahar), numai ca pe mine ma omoara toti cu sfaturile. Nasa fetei imi zicea ca am alaptat-o mult prea mult, ca la 7 luni deja era fetita mare si nu-i statea bine sa mai suga , apoi alte "binevoitoare" care-mi ziceau sa-i dau mar cu biscuite la 2 luni ca sa manance mai consistent. Cel mai tare ma enerveaza maica-mea care este experta in sfaturi de dat cu capul de pereti, gen sa dam ceva calmante la copil, ca se enerveaza prea repede, apoi: cum sa scot mucii cu aspiratorul ala mare, ca nenorocesc copilul, ii stric etmoidul , apoi se plangea colegelor de la spital ca o pun sa se spele pe maini cand intra in casa, inainte sa puna mana pe copil, ca si cum ar fi trebuit sa-mi fie rusine de asta, si multe multe altele.
Ieri imi zicea ca daca sta ea 2 zile cu fata o invata sa faca la oala, de parca asta ma durea pe mine acum, ca nu face la oala. Mai bine o invata sa-si sufle nasul. Cand am ajuns la spital si m-a intrebat doctorita de ce n-am venit mai devreme, s-a grabit sa raspunda ea in locul meu: "pentru ca nu asculta de mine, ea le stie mereu pe toate"
Am luat-o cu noi pe mama dimineata sa mai stea cu Saby ca sa stau si eu intinsa si o ducem seara inapoi, dar mi-a facut la nervi si contractii incat nu o mai aduc, raportul beneficiu/risc este prea dezavantajos.
Cam asta ar fi, sper sa scriu mai des odata ce se mai rezolva din probleme.
Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
V-am zis cum ma tineam dupa salvare duminica seara cu contractii si cu peste 100 in oras? Atata-mi trebuia sa ma opreasca vreun politist!
Cand am ajuns acasa Saby a fost atat de fericita incat a uitat de branula, a inspectat toata casa si toate jucariile, apoi seara cand ne-am intors la spital pentru antibiotic deja incepuse sa planga, credea ca iar ramanem acolo, la patul de examinare zicea "asta patut nou"
Este impresionanta puterea de refacere a copiilor, cum a scapat de febra, a redevenit copilul pe care il stiam.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Carla multa sanatate si ai grija de burtica iar pe mama ta nu o mai baga in seama
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Multumesc, o sa incerc sa am grija mai mult . Cu mama n-am ce face, vad ca face tot posibilul sa nu stea cu noi, cauta motive sa plece cat mai repede acasa, asa incat o sa-i indeplinesc dorinta, ca nu-mi trebuie stress in plus.
Edit: ultima "gaselnita" a bunicii: cica daca-i mai spun "mamaia" o invata pe fii-mea sa-i spuna "mama" si am suprins-o de cateva ori batandu-i obrazul sau facand gestul acela amenintator cu degetul, gesturi pe care noi nu le facem si ma enerveaza la culme, deci de maine suntem fara "bona" .
monicabo spune:
Carla, chiar ma gandeam la voi ce mai faceti! Bine ca sunteti mai bine, ma bucur mult! Intr-adevar copiii se refac repede, avantajul varstei. Ai grija e bebe din burtica
Musso, frumoase poze!
Oanamada, sa treci peste pasa mai proasta.
Nma, bafta la proiecte!
Timi, noi u am avut din fericire probleme cu Andreea vis a vis de alaptat. Prima data cand i-=am dat acasa sa suga celei mici, Andreea a facut doar o fata miratam si se tot uita. I-am explicat ca asa papa bebelusii mici etc. si a inteles, s-a obisnuit cu chestia asta. De cerut nu a cerut niciodata. Probabil ca a uitat, intarcata fiind (de la sine) la 9 luni jumatate.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Carla, bine ca sunteti bine! Pupa mult sabinutza si pe bebika din burtika multa sanatate!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Timi07 spune:
monicabo sper sa nu fie geloasa nici Soph.
I-am cumparat cadouri din partea lui bebe, om vedea cum vom face sa fie asezate frumos langa bebe cand s-or intalni.
Sigur nu voi avea rabdare sa astept sa o vad doar acasa dupa ce ma externez
Idee irlandeza pt mamicile care asteapta bb2: poate v-am mai zis ca aici se obisnuieste ca bebe sa-i "aduca" un cadou fratiorului/surioarei mai mari. Motivul e un mod placut de-a face cunostinta fratiorii (pt cel mare normal) si de-a mai taia din gelozie.
Azi m-a scos sefu la masa si mi-a zis si el ca desi se indoia initial de "traditia" cu cadoul a fost placut impresionat vazand reactia fratiorului mai mare.
V-am zis ca azi e soare si placut la Dublin? Hmmmmm am energie cat sapte desi sunt dupa 2 nopti grele. Asa imi vine sa fug afara, noroc ca am iesit cu sefu la o terasa ca ma apuca plansul aici in "cusca".
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe