Strumfi de iul-aug 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
oaana spune:
Buna tuturor.
Uitati ce am gasit pe net.Tipa e din Barlad si e si ruda de pe a saptea spita cu mine.
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=o+mamica+vrea+sa-si+dea+copilul+spre+adoptie+la+publicitate+iasi&meta=
Cititi la al treilea paragraf.
mychydutza spune:
n-o sa inteleg niciodata de ce DD le da copii unora ca ei.........
"mai avem nevoie si de iarba......"
musso17 spune:
am citit si eu articolul..in afara de faptul ca apreciez ca nu a facut avort,in rest nu stiu ce sa zic..probabil ca dupa 3 copii la al patrulea te simti sufocat de situatie...urat e ca s-au oferit sa faca pereche...nu prea resusesc sa-mi dau seama de adevaratul motiv pentru care vor sa-l dea spre adoptie...bani,pare ca nu,au ceva agoniseala,legaturi vor sa aiba cu copiulul dar sa nu-l creasca ei prea mult...ciudata lume.
oanamada spune:
Buna fetele!
Foooarte frumoasa casuta si mai frumos baiatul....tare frumosss...mai vio...trebuie sa ne cunoastem!
Brazuca...venim! De altfel...Catinca vine destul de des acolo cu taica-su in weekend...da o sa vin si eu!
Scriu repede ca am multa treaba!
Raportam si noi o tuse...seaca, fara muci, foarte rara (doar de doua ori intr-o zi!), dar existenta! De aseara am inceput sa-i dau putin nurofen...sper sa nu fie nimic ca vad ca nu evolueaza...nu temperatura, nu muci...oricum, am sunat-o pe pediatra si mi-a zis ca probabil nu e viroza ca formele de acum debuteaza cu tuse multa si muci...ori la noi..nu este! Se poate sa fie de la alergat cu gura deschisa prin parc...sa speram ca nu avem "surprize"
Pup fetele si sanatate la toti bolnaviorii!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
...se pare ca la noi se lasa cu muci si tuse........dupa raportarile soacrei. o fi normal? ca el ia antibiotic............si sta mititelu in casa pe vremea asta
brazuca25 spune:
mychy sanatate multa lui Andrei. Probabil ca si cu antibiotic raceala isi face treaba ei cu tuse si muci.
oanamada va asteptam.
Ce sa mai spun de "oamenii" care isi dau copilul prin mica publicitate?! Este trist.
Si ca sa ma laud: avem o maselutaaaa!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
violetan spune:
Mychy, sanatate multa, sa va faceti bine repede!
Brazuka, o maselutzaaa??? Ba-vooooo!! maselutza dragalasha!
Da' apropo de maselutza: laur are 8 dintzi sus si 8 jos (adica si masele included) . Si baleshte si musca ce prinde. Cate masele mai ies?? Adica le iese dentitzia completa de lapte? Sau cum? Ca nu ma duce mintea
Multumim mult pentru aprecieri
Revin ca intru intr-o sedintza
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh Ghinetz coace ceva |
coace, coace..........da' oare ce? asta'i intrebarea!!!!!
ati vazut mondenii aseara? daca aveti pofta de o repriza de ras uitati-va la "the making of episodu 6 sezonu 6"