Strumfi de iul-aug 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
sunflower1979 spune:
asa-i, fetelor. cand n-ai un doctor in care sa ai incredere deplina si cand e vorba de copilul tau, nu-ti poti asuma raspunderea sa nu urmezi tratamentul. te gandesti ca doamne fereste, daca face complicatii, daca se agraveaza va fi din vina ta, ca n-ai vrut sa dai antibiotic si poate ar fi fost nevoie. si traim cu indoiala asta pentru ca stim cu toate cat de usor se prescriu, la fel ca si corticoizii, ca sa fie ei acoperiti ca au dat tratament...cum spunea si micky...just in case...
nici eu nu am un doctor in care sa am incredere si stiu cu ce teama am stat cand s-a pus problema la noi. noroc ca denis e destul de rezistent si n-a racit decat o data in existenta lui, iar alte probleme mai grave nu am avut. dar si la cele minore am fost dezamagita de tratamentul prescris, pe care nu l-am urmat...la sfatul anyei...ca nu-s eu a-toate-priceputa.
inca o data...sanatate multaaaa!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
mica0307 spune:
Buna,
Am cativa pantofiori marca Primigi de vanzare. Cei interesati ii pot vedea aici.
violetan spune:
Neatza!
Georgi, am uitat ca azi nu merg la birou (am fost la un seminar), asa ca n-am putut incarca pozele, iar acum, de acasa slabe sperantze sa ma lase laur. Dar daca nu pot azi, maine de la birou pot sigur.
Multumim pt aprecieri, fetitzeleeee! Da, laurashu' e gospodar ca ta-su! Sper sa fie ca el, priceput.
Revin ca tre sa fac supa cu galushte. Sper sa-mi iasa, ca nu prea sunt experta
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Gata si pozele aici. Nu mai stau sa redenumesc ca n-am timp. Sunt doar 6 poze: http://community.webshots.com/album/570863798WPAxod
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Oooo, ce pui minunat si harnic! Sa fie sanatos si voi pe langa el .
Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
Helou fetele cochetele!
In sfarsit incepe si Deny a mea sa se mai calmeze dupa socul cu intarcatul. Nu a suferit asa rau cum ma asteptam dar inca nu i-a trecut de tot. Ca sa nu mai caute tzitzi eu m-am dat cu albastru de metil pe ele si mi-am pus un maieu foarte strans ca sa nu mai poata sa le scoata cand vrea ea. I-am spus ca s-au stricat, i le-am aratat asa albastre, si de cate ori le atingea ziceam "au au ma doare!". Acum daca mai baga mana in bluza mea, scoate imediat manuta si zice singura "au au". De adormit nu reusim decat in brate, cu cantat si leganat, dar din ce in ce mai repede adoarme si se micsoreaza timpul acordat show-ului. A durat si 2 ore pana sa adoarma in primele zile, azi dupa 1 saptamana, a adormit in mai putin de 20 de minute. Speram si la mai putin dar tot e super bine fata de tavaleala pe jos si urletele de acum cateva zile.
Noi profitam de vremea frumoasa si am inceput sa ne tinem de programul ala de ma laudam eu ca l-am lipit in toata casa. Iesim de 2 ori pe zi, ne jucam, alergam, venim acasa pentru nani si parca se simt rezultatele. Aseara Deny a adormit de la 22.30 si a dormit pana la ora 8.30 dimineata. Ne-am crucit toti in casa. Sa vedem la cat se trezeste maine.
Eu o duc foarte prost cu timpul, am mult de lucru, Deny a fost non-stop calare pe mine, am timp doar cand doarme sa mai recuperez si eu putin din treaba, si deci pe forum nu reusesc sa scriu pe cat de des as vrea. Dar tot va citesc ca sunt dependenta de voi!
Carla stiu ca iti doresti o nastere naturala, dar pana la urma important este sa alegeti tu si medicul ce este mai bine si pentru tine si pentru bebelina roz (abia astept sa aiba un nume ). Mai este putin timp si poate ca reusesti sa te mai relaxezi putin si tu, scapati si de boli, si poate lucrurile ies cum vrei tu ca si prima data.
oanamada noi ne ducem in parcul Tei, deci daca aveti chef de catarat pe topogane sau de o plimbarica, poate ne intalnim pe acolo.
vio laurash este clar un viitor ginere perfect pentru orice mama de fata. Gospodar, de casa, ii place curatenia. O sa te iubeasca nora! Imi place rau de tot casuta si se vede ca deja e locul lui preferat.
mychy nici eu nu mai reusesc sa iau temperatura in fundulet si am renuntat sa o iau pentru ca o chinui prea tare. Urla ingrozitor. Bine...acum ea nu ma lasa nici sa o sterg de kk, deci sa mai visez eu termometru in fundulet. Ma gandesc sa iau si eu unul digital pana la urma.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori! Sa scapati repede de mucisorii aia nesuferiti!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
brazuca25 spune:
Uitati cu ce ne distram noi in ultimele zile.
http://www.youtube.com/watch?v=Z47EUaIFrdQ
enjoy
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
mychydutza spune:
neatza!
brazuk, felicitari pt progrese. cu dormitul, eu sper sa o tzina naravu pe deni. eu abia dupa ce l-am intzarcat pe andrei am simtit ce inseamna somnul de-o noapte! din fericire andrei doarme si acu noaptea foarte bine!
vio, faina casutza! vaz ca deja l-ai inzestrat pe fiitu! eu pt andrei nu-mi doresc sa semene cu tacsu' ca indemanare si pricepere, ci cu mine! barbatamiu e catastrofa la gospodarie! de aia nu cred ca m-as muta vreodata la casa cu el!!!!
cand dati petrecerea de inaugurare a casutzei? ca venim si noi
andrei e mai bine. nu mai face febra dar vad ca a inceput sa tuseasca productiv. probabil isi face efectu antibioticu ala. ii dau stodal si vad ca il calmeaza.
"mai avem nevoie si de iarba......"
musso17 spune:
neatza...
si noi mult mai bine,ieri il aspiram si avea atatea secretii ca-i venea sa verse...probabil ca de aici si tusea.
ma duc la studiu...trag tare ca-mi vine si sotul de Paste,deci va dati seama cum o sa fiu..ex pe 22,sot pe 19,20..nici nu se pune problema sa pregatesc ceva,aseara am facut curat prin sufragerie si tot asa... mancarea pica pe soacra-mea.