Strumfi de iul-aug 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
Timi07 spune:
Ce cauta racelile si virusii prin strumfarie? N-au vazut semnul ca-i accesul interzis?
Of sper sa va faceti toti bine cat mai curand si sa va puteti bucura in liniste de primavara.
Ieri cand mi-a zis mama ca la Timisoara sunt in jur de 25 de grade am crezut ca ma inverzesc de invidie. La noi azi e soare dar e racoare si normal bate vantul.
M-au sunat azi de la cresa sa ma intrebe daca-s deacord sa o mute pe Soph in grupa premontesorri caci grupa actuala nu-i mai ofera stimulare. E propusa pt mutare impreuna cu cele 2 prietene ale ei. Chiar daca o muta doar cu 4 luni mai devreme mie tot sta sa-mi explodeze pipota de mandrie.
Azi iar am umblat ca un ban rau si ziua nu-i gata mai am o plimbare mai lunga in plan
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
violetan spune:
Timi, cred si eu ca explodezi de mandrie!!!! Tot asa vei exploda de mandrie si de fratzio....ara lui spohie
Incepem sa-ti facem galerie?
Brazuka, am uitat sa te intreb: ai rezolvat-o cu nasii?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Timi, cred si eu ca explodezi de mandrie!!!! Tot asa vei exploda de mandrie si de fratzio....ara lui spohie Incepem sa-ti facem galerie? Brazuka, am uitat sa te intreb: ai rezolvat-o cu nasii? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Of tare mi-e ca si asta vine mai tarziu, ca sora-sa. dar daca maine nu vine atunci sa astepte pana luni ca as vrea sa fiu acasa de Paste. Acuma imi tzopaie in burta de mandru/mandra ce-i de sora-sa dar de iesit s-o vada inca nu vrea degeaba ii tot povestesc de ea, degeaba ii zic ca va avea mai mult loc in patutz decat in burta etc e berbec sau taur capos rau.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
brazuca25 spune:
Vio, da am rezolvat cu nasii totul s-a aranjat perfect!
Noi am fost azi pe la 13.30 afara si deja e atat de cald ca nu poti sta in soare. Ce primavara, ca trecem direct la maieu. Sa mai zic ca am vazut copilasi cu gecile de iarna pe ei?!
Timi pregatim fetele pentru tine.
Felicitari si pentru Sophie cea precoce. Cred si eu ca esti mandra daca ai si de ce.
Eu cu dentitia sunt si mai derutata si nu stiu cat de bine e ca i-au iesit 4 dinti de sus, 4 de jos, cei din fata, si acum iese maseaua de sus. Ma gandesc sa nu fie vreo lipsa de ceva. Nu de calciu ca are analizele facute si e bine calciul.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
CarlaV spune:
Brazuca, ma bucur ca este bine cu nasii . Dentitia de lapte are 20 dinti, adica 8 maselute. Felicitari pentru intarcat si maseluta!
Mychy, sanatate multa, poate nu functioneaza antibioticul?
Oanamada, sa treaca tusea. Saby nu a tusit deloc, dar am auzit de multi copii cu tuse rea de tot.
Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
Hello!
Mychy...am patit si eu in toamna cu catinca la fel...s-a dovedit in final ca a fost viroza peste viroza...i-am facut analize de sange ca nu mai terminam cu mucii si febra si aveam deja 10 zile de antibiotic...luase o alta tulpina de virus..care insa nu se complicase si ca atare nu raspundea la antibiotic...
Brazuca..te anunt cand venim! Felicitari pentru maseluta...si noi avem un canin nou-nout!
Vio..ai PM
Timi felicitari...merita fata ta!!!
Carla...cred ca pediatra are dreptate si este iritativa...ca nu a mai tusit deloc...pana dupa ce am fost la nisip ...cand am plecat iar a tusit...deci, cred ca nisipul e de vina!
Va pupicesc....
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oaana spune:
Mihaela,si la ai mei le curgeau mucei dupa antibiotic,lui Aaron si acum ii mai curg cate un pic,si mai bine de o luna i-am dat antibiotic.Sa stii ca si Nurofenul,daca ii dai fluidizeaza.
Eu nu mai am timp,sunt prinsa saptamana aceasta cu ceva si sunt obosita mar.
Si vreau sa va spun ca ma gandesc serios la al treilea copilinsa mai dureaza un pic....Va anunt eu in cateva luni daca e ceva
Musso,voiam sa spun ca am intrebat-o pe Anya de broncho-...si a spus ca ea nu ar recomanda niciodata asa ceva.A zis ca contine virusi care numai bine nu-i pot face copilului,drept pentru care dupa 5 zile m-am oprit...ca apucasem sa le dau atat.Si vad ca la voi tot a venit un virus.Ai mei parca tuseam mai tare in timpul tratam...
Va pupic.
cafera spune:
Buna dimineata, mamici frumoase! Nu va sculati? Va invit la palavrageala, iar pe bebei la somn de frumusete.
Noutati?
Am reusit sa devirusam calculatorul si pot si eu sa navighez omeneste.
Am terminat cu curatenia de primavara, am casa luna multumita mamei si sunt incantataaaaaa cand vad ca toate sunt puse la punct si miroase a proaspat.
Am congelatorul plin cu sarmalute, chiftelute de curcan puse pe tavite si infoliate, gata pregatite sa sara in oala si cuptor la nevoie. Asta tot datorita mamei.
Sa va spun ca rufele sunt calcate toateeeeeeeeeee, jucariile sortate pe categorii, cartile grupate...
Nu stiu cum poate mama sa le faca pe toate si asa de bine, sa ne rasfete pe toti, sa aibe timp sa cante cu fetele, sa faca lectii, sa le scoata in parc si sa zambeasca mereu.Cert e ca mamica mea e speciala, nu exista una ca ea, vorbim ca doua surori, imi da liniste si siguranta...ce sa mai, as vrea sa fiu ca ea. Sa-mi ajute dumnezeu sa fie sanatoasa!
Ilinca a inceput sa vorbeasca bine. Dintr-o data intelegi toate cuvintele pe care le spune si nu sunt putine. Are si unele haioase:
bunica= buia;
corn=coi;
bomboane=boboaie;
portocala= pocaie;
mana= mia;
picior= pia;
gata= ca-caaaaaaaaaa;
Dar ce ma surprinde e ca unele cuvinte le spune perfect, cuvinte care pana mai ieri nu a incercat sa le spuna niciodata, sau cel putin nu am sesizat noi ca ar incerca sa o faca.
As mai scrie, dar parca m-as mai baga in pat o picatura.
Pupici multiiiii si....la palavrageala, fetelor.
musso17 spune:
neatza
oaana,acu eu nu stiu ce sa zic,i-am facut lui mihnea tratamentul complet iar eu am fost multumita,4 luni n-am avut probleme..eu stiam ca e un fel de vaccin si homeopat,mai mult ca sigur nu protejeaza impotriva turturor virusilor.pentru mine e important ca de la luna la luna am sarit la 4,mai ales ca cu greu reuseam sa-l scot fara antibiotic...ar fi de preferat sa-i lasam sa se imunizeze natural dar pe vremurile astea cred ca mai bine e sa prevenim.
violetan spune:
Neatza fetele!
Cafera, ce frumos! Sa-ti traisca mamika si sa fie sanatoasa si voi la fel!
Oaana, bravo, tata! Iti tin pumnii! Felicitari, mamici curajoase!!!
Dar ceva de Imunorezistan stiti? O fi bun?
Revin
Oanamada si tu ai pm
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash