Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 5
ceska777 spune:
Inca ceva... si promit sa inchei cu subiectul asta.
Pe vremea cand sora-mea se pregatea sa dea examen la drept in Timisoara tocea istorie si gramatica. Un prieten austriac, frustrat ca in vara aia, pana la examen ea nu a prea iesit cu noi in lume, nu putea pricepe si se minuna de ce e gramatica limbii materne proba de admitere la drept?! El zicea ca se presupune ca ai ajuns sa scrii si sa vorbesti corect romaneste inainte sa iti iei bacul. Ata ete!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Eliza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia Eliza, am si eu o curiozitate :), daca tot sunt asa rezistenti la frig pe acolo, vara cum o duc? Sau nu e prea cald in general datorita oceanului? Eu recunosc, sunt foarte friguroasa, dar pe canicula o duc tare bine, numai bine :). Ma gandesc ca ar trebui sa sufere de caldura, asa ar fi corect Camelia si Laura (06.02.2008) |
Camelia, care vara? Aici nu prea avem vara, rar cand ajunge tempeatura sa fie peste 22 de grade.
Eliza

Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Miutza spune:
hello zuzici dragute!
Dana, felicitari pt Darius Matheo! sa va traiasca, sa fie sanatos, fericit, destept, frumos si sa aiba muuuuuult noroc! sa va bucurati de el! 
Ven, si pe mine ma zgarie pe retina greselile gramaticale insa tot sper ca vazand atat de multe, ma voi cali si nu ma vor mai deranja atat de tare ![]()
slabe sanse insa...
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
roli25 spune:
Seara buna,
pentru noi azi a fost o zi foarte mare. Am reusit sa ne achizitionam mult doritul apartament de 4 camere!!! Nu va pot descrie in cuvinte cat sunt de fericita. In sfarsit vom avea spatiu, iar copiii camera lor...este o minune. Am trecut prin multe greutati, dar am izbutit.
Darius Matheo bine ai venit acasa! Sa fii sanatos si sa cresti frumos alaturi de familia ta iubita!
Ma duc sa-mi hranesc sotul racit varza si sa ma odihnesc si eu ca sunt rupta.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Chiar ma gandesc ca oi fi pierdut ceva capitole in care au fost ceva certuri, ca prea nu mai scrie lumea ca in alte vremuri (ma refer la vremea in care terminam un capitol/zi)
Dana
ce ma bucur ca ati ajuns acasa! Sa va traiasca micutul Darius Matheo
E foarte frumos numele ales!
Roli
felicitari, sa fie intr-un ceas bun
Ma bucur f tare pt voi
Am vazut si filmarea cu Irisuca dansareata si am ras de numa
Mai, cat poate fi de dragalasa, ce dansa si ce ametita era de atata invarteala
Cred ca v-ati distrat pe cinste! Pupam frumoasa mica
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Vera
nu se vad pozicile, dar filmuletele sunt minunate! Ai doi copilasi frumosi si imi place cum se joaca ei impreuna
Dar m-a luat spaima cand i-am vazut pe amandoi in balansoar, adica mi se parea ca are o vitezaaa
Noapte bunaaaa!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Miutza spune:
roli, felicitari si sa fie intr-un ceas bun! mare lucru ati realizat, bravo! nici nu indraznesc sa visez cum e la 4 camere dar 3 deja ar fi super pt noi
ma bucur mult pt voi!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Miutza spune:
am vazut ca vorbiti de nani... Maya adoarme tot singurica, ii duc biberonul cu lapte in patut si o las papand, ies si inchid usa si ea adoarme dupa ce-l papa. ziua are un singur somn de 2 ore jumatate-3 ore (tot singura adoarme). eu am o problema...nu stiu cum va adormi cand n-o sa-i mai dau biberon ci va bea lapticul din cana... deja ma gandesc s-o dezobisnuiesc de biberoane (nu stiu daca fac bine/gresesc, inca nu m-am documentat serios
) ...vom crea un alt ritual probabil...voi le mai dati din biberon apa/lapte? apa ii mai dau din canita aia cu ciup insa si din biberon
inca...
noapte buna tuturor si weekend placut!
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Ven spune:
Buna dimineata! Poftiti la 

Roli, felicitari! Ma bucur sincer pt. voi, stiu cat de mult ti-ai dorit asta! Sa fiti fericiti acolo!
Dana si Matheo, bine ati revenit acasa!
Offf, legat de somn, eu sunt/am fost ghinionista. Dar nu ma plang, stiu ca 50% e si vina mea.....
Markus n-a adormit in viata lui singur. Adormea leganat putin in carucior ziua si in brate (nu leganat, se juca cu parul meu pe fata lui) seara.
Nici acum, la 5 ani, nu se culca daca nu e cineva, oricine, langa el in pat.
Mathias adoarme leganat in carucior ziua, band lapte. Cand rupt in doua de somn nu mai trebuie sa legan caruciorul deloc, adoarme pana termina laptele.
In patut sunt mii de ace. Niciodata nu a adormit acolo. Daca il pun si plec, urla de zici ca-l tai, pana vomita. Eu nu am avut/nu am putere sa aud asa ceva. Asa ca seara, dupa ce Cristi merge cu Markus in camera lor, eu cu Mathias ne asezam in living pe jos, pe o pilota in fata TV, care sta acolo de cand era el tarator :) Si bea lapte, ne mai uitam putin la TV si adoarme.
Pb. e ca adorm si eu, uneori inaintea lui, si ma trezesc pe la 12-01 noaptea, infrigurata, si mut copilul in patutul lui si ma bag si eu in pijamale si in patul meu :)
Asta este. Pana va intra Markus la scoala (peste 2 ani) sper sa nu se mai trezeasca Mathias noaptea sa ma pot muta inapoi in patul conjugal. De mutat sa doarma ei doi impreuna nu stiu zau, cred ca mai curand fiecare in camera lui. Sau mai stii? Om trai si om vedea....
Va pupez! O zi excelenta!
Ellenuta spune:
neataaa
ce zi frumoasa e afara!!!!! poftiti la
si ceiut!
fetelor .. am invins! aseara s-a culcat eva fara proteste, dupa ce si-a terminat lapticul, am pus-o treaza in pat, am mangaiat-o, i l-am dat pe cioc cioc .. si i-am spus ca ma duc sa spal biberonul si ma intorc. nu a zis nici pas .. m-am intors dupa 10 minute si dormea dusa .. insa s-a trezit la 5 pentru laptic in loc de 6 .. asta e.
danutza
bine ati venit acasa!! ma bucur ca totul este ok si ca piticutul este bine. lasa ca o sa se obisnuiasca albert cu el. Doamne ce frumos trebuie sa fie!! pupam pe mami si pe cei trei pitici! si nu uita .. VREM POZE!
codruta ce dulce a fost alexia cu pa pu ta!
roli
sa fie intr-un ceas bun! sa-l stapaniti sanatosi! ma bucur tare ca ati reusit, stiu in ce stres ai stat si cate griji ti-ai facut!! dai de baut!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun