Clopotei de ian-feb 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mateiasul mic de Danutz de Paris! Sa fie sanatos si norocos, sa se distreze la maxim cu Abi si Vanesuca

Ven nu vreau sa intru in polemici dar incultura matematica a devenit o virtute in vremurile astea.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Da, Gratiela, e revoltator. Asta e parerea MEA. Si vad ca nu numai a mea....

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven eu sa sti ca eu nu ma supar daca ma tragi de urechi cand gresesc. Accept ca pot gresi si ma bucur cand cineva ma corecteaza...bineintzeles finut...aici la clopotei chiar nu am vazut nici o postare exagerata (in sens neg) si in nici un caz nu ma astept la asa ceva din partea ta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Ven nu vreau sa intru in polemici dar incultura matematica a devenit o virtute in vremurile astea.

Exprimarea incorecta tine de mediul in care traiesti in primul rand apoi de scoala...in schimb "incultura matematica" cum o numesti, tine de scoala si de aptitudinile fiecarei persoane dar nici una nu depinde de IQ...sunt o groaza de teste IQ (verbale, nonverbale) si alea indelung discutate...
Nu intzeleg dece nu trebuie\vrem sa polemizam...mie imi place atat de mult sa schimb idei cu persoane...mai ales ca mediul virtual e unul mai safe... dpdv al conditionarii sociale, al prejudecatilor...etc

Mergi la inceput

Ramona am dat exemplul sotului meu, un om deosebit de inteligent, extrem de cult dar pe care-l doare-n cot de ceea ce considera ca e inutil (exp cratima)... este judecata lui si nu gasesc nimic revoltator in asta...Soacra mea, unguroaica fiind foloseste corect cratima dar e un dezastru la partea cu acordul si mai ales cu genul substantivelor...am o prietena cu doctorat in mate care de multe ori nu face acordul pt ca i se bulucesc in minte cuvintele si incepe fraza cu o idee si termina cu zece...
am insistat pentru ca am dedus ca va deranjeaza mai ales cand un om cu ceva dotare la mansarda "poceste"...daca bietul om e mai sighinas cu neuronii nu cred ca asta ar fi buba lui, ca e agramat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna ziua! si tuturor de la DARIUS MATHEO!Multumim din suflet ptr mesajele voastre!Noi am ajuns acasa si cei mici dorm.Duminica seara va spuneam ca mi s-au oprit contractiile.Pe la 9 si 20 seara i-am zis surorii mele sa imi refaca pedichiura pt ca iesind de la salon mi s-a lipit oja de ciorapi si unghiile aratau groaznic.La 9 si 30 am avut o contractie dureroasa care s-a repetet peste 5 minute.Am luat spasfon si nu a avut efect asa ca pana la 10 seara am avut vreo 6 contractii dureroase si care se repetau la un interval de 5 minute.Am inteles ca se apropie momentul,am facut un dus,m-am imbracat si la 10 si 20 am iesit din casa cu unghiile de la picioare facute pe jumatate.Peste 20 minute am ajuns la clinica,m-au luat f repede in primire ptr ca aveam deja contractii la 3 minute.Moasa s-a schimbat la fata dupa ce m-a controlat ptr ca aveam deja dilatatie de 8 cm.I-a sunat pe dr meu(care locuieste aproape de clinica) si pe anestezist si in 10 minute amandoi au ajuns pregatiti de atac.Mi s-a facut peridurala si a avut efect destul de repede asa ca ultima jumatate de ora am petrecut-o facand pariuri daca Darius se va naste pe 29 sau pe 30.El a decis sa fie de data asta de acord cu dr si sa se nasca cu 6 minute inainte de miezul noptii.Sper ca puiutul nostru sa fie cuminte si sa ma lase sa intru din cand in cand sa vad ce fac mamicile mele dragi.Vanessa si Albert se uita cu mirare la Darius.Albert inca nu intelege ca nu e o jucarie si ca nu are voie sa traga de el dar incerc sa il invat sa il mangaie incetisor.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Bine ati revenit acasa
Abia astept sa postezi poze cu cei mici

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:

Exprimarea incorecta tine de mediul in care traiesti in primul rand apoi de scoala...in schimb "incultura matematica" cum o numesti, tine de scoala si de aptitudinile fiecarei persoane dar nici una nu depinde de IQ...sunt o groaza de teste IQ (verbale, nonverbale) si alea indelung discutate...
Nu intzeleg dece nu trebuie\vrem sa polemizam...mie imi place atat de mult sa schimb idei cu persoane...mai ales ca mediul virtual e unul mai safe... dpdv al conditionarii sociale, al prejudecatilor...etc

Vera, eu nu vreau sa polemizez pe tema asta, dar tu o poti face fara probleme...desi se pare ca m-a incins si pe mine subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

eeee yupiii mamichiriiii
tot ce am vrut sa stiu pe ziua de azi...
Dana ma bucur ca esti acasa cu noul membru al fam tale,fericire multa va doresc si liniste atat cat se poate ,ca de'acuma la inceput va fi umpic de zarva,intr-adevar suna f frumos numele puiului mic Darius Matheo
pupam familia

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Citat:

Vera, eu nu vreau sa polemizez pe tema asta, dar tu o poti face fara probleme...desi se pare ca m-a incins si pe mine subiectul

Bine Grati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ce liniste aici
noi am fost la plimbareala ,numai ce am intrat in casa si se pare ca o sa fie o noapte furtunoasa pe la noi,bate un vant nebun si fulgera tare prin imprejurimi.....mi groaza numai de o pana de curent asa ca mi-am facut stoc de lumanari si brichete sus si ma rog la D-zeu sa nu fie cazu ca mi groaznic de frica pe intuneric

va pup si smon usor va doresc

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara!

Ce veste buna! Dana si Darius sunt acasa! Familia e completa. Va doresc acomodare usoara, nopti line si un bebe mancacios. La anu pe vremea asta veti avea un trio formidabil in actiune....

Uf! sa polemizam sau nu?

Grati.ela,
daca am zis de cei cu studii superioare dar care nu stiu a scrie corect, faceam aluzie la cat de usor se trece azi prin studiile alea, superioare. Inteligenta e atat de variata in manifestare ca nu putem exclude de la IQ ridicat pe nimeni pe criterii strict gramaticale. Eu am avut o colega de serviciu venita in Timisoara din secuime, nu stia o boaba romaneste cand s-a inscris la ISE, ii traducea cineva cursurile in maghiara le asimila si se chinuia apoi sa le expuna romaneste. Noroc ca era multa matematica unde stralucea si a mers. Dupa 5 ani vorbea destul de bine romaneste, se simtea numai accentul putin in intonatie, usoare dezacorduri si mai incurca genul substantivelor. Dar accepta sa fie corectata si invata f repede.
Un alt coleg, oricine ar fi zis ca e vai de capul lui daca ar fi citit ce/cum scria el. In schimb calcula rapid procentele la adaosuri si rabaturi. Avea aproape suma finala de facturat inaintea calculatorului. Si de profesie era... padurar. Baiat f destept!
Ideea e ca o limba avem si dam cu ea de toti peretii!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput