LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nicol tinem pumnii stransi!

Olga initial si eu am zis ca e de la dinti, dar s-a dovedit ca nu e. Oricum eu stau linistita ca dr. a zis ca boala da imunitate 100%, pe cand vaccinul nu. Deci, pana la urma, tot raul e spre bine.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DARIA !SA CRESTI MARE,SANATOASA,DESTEAPTA SI FRUMOASA.SA-TI BUCURII PARINTII IN FIECARE ZI

[blue]LA MULTI ANI PUIUL MEU...TU NE-AI LUMINAT VIATA,NE FACI FERICITI IN FIECARE ZI,NE FACI SA ZAMBIM IN FIECARE CLIPA...TE IUBIM SUFLETEL MIC[blue]

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

MULTUMESC MULT CELOR CARE AU FELICITAT-O IERI PE REBECA DE ZIUA EI !!
Zoze

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Buna dimineata! Raportez bb plangacios, marait si cu febra 38.5. Plus greva foamei.

Olgutza, ne luam de mana, doar ca al meu a facut si rubeola si Priorix, asa ca nu stiu ce ar putea fi. Maine mergem la dr si mi-e groaza ca am sambata petrecerea Antoniei, sper sa-i fie bine lui Oaca. A inceput si noaptea sa se trezeasca plangand si e moale si bleg si vrea in brate ceea ce nu-i sta in fire. Noroc cu tzitzi, ca-i mai trece necazul si-i tine si foame si sete.
Si peste toate tb sa ies cu el pe vremea asta sa iau fata de la scoala!

Am vazut pozele cu toti copiii, sunt absolut minunati, montajele sunt f. artistice, aveti talent frate! Cred ca avem cei mai frumosi copii de pe DC, nu-i asa?
Mai aveam multe de spus, dar cu starea lui bb, am uitat tot.
Ma apuc de imbracat inculpatul ca tb sa o luam la drum.
Sanatate multa puilor bolnaviori si famiilor, sa va faceti bine rpd!
Bafta Nicol, am vazut ca incepi ceva, sa fie cu noroc si cu belsug!
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi si din zilele trecute pe care i-am sarit din lipsa de timp, cu scuze ptr intarziere
Mai revin in nocturna, ca in timpul zilei slabe sperante daca nu-si revine puiul.
Sa aveti o zi cat mai buna.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

PRIMUL ANISOR

http://www.onetruemedia.com/shared?p=8660b0cbe92f301115462d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

si poftiti la masa ,cu mic cu mare pentru fiecare:

Mergi la inceput

VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA PENTRU TOATE URARILE...NASIC-O ITI MULTUMESC ...MI-AI FACUT O MARE SURPRIZA...APROPO EU NU AM FILMULETELE ALEA,NICI POZELE CU STEFANUTZ...VA PUP PE TOATE CA INTOTDEAUNA SUNTETI DEOSEBITE

adriana o si eu pe nor'mea si asa sa dea D-zeu ...oricum o s-o duca bine ca am baiat de baiat...f buna ideea...dar sper sa le facem cunostinta cat mai repede...face to face....ez norutza si nu o mai tine bre'ascunsa ...fa-i un cadou lui gineritu'si arata-i fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!..la pranz..
am avut o noapte uratica..n-am dormit aproape deloc, Mufa a marait toata noaptea, nu a vrut sub nicio forma singur in pat, si a dormit intre noi, mai putina tztizti, mai nani, mai mariala si foiala...alta cauza in afara maselei, nu vad...asa mila mi-era de el..abia la 7 a dormit leagt pana la 10, fara maraieli si fataieli..
Bubu a absolut deliciu Steful vorbicios! ce bine ca exerseaza de zor cu Vladic, e minunat ca-l stimuleaza mereu, in joaca lor!
LA MULTI ANI Andrei si Daria, sa fiti sanatosi si cumintei!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nicol iti tin pumnii sa fie bine! Ma facusi curioasa

Alinaaa!! Ce faceti mai?! Ahh..nu mai scapi de mine-hai cu pozici cu printesa!! Hai la trancaneala-mai rar,mai des,cum o fi-numai zi si tu ceva ..Mi-e dor de tine!

Catalina sanatate puiutului-va tin pumnii sa fie bine pana la party!

Andreiul -baiat mare-deja!

luny!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI : REBECA, THEEA
LA MULTI ANI DARIA MARIA , ANDREI
!!!
fetelor am si eu o intrebare la voi. am o colega de birou care a aflat ieri ca e graviduta si saptamana trecuta a facut o mare alergie cu pete pe tot corpul(mancase cremvusti) si a facut tratament cu xizal , hemisuscinat intravenos(cu hidrocortizon)si telfast.ii trecusera in mare parte si azi noapte s-a umplut iar de pete. credeti ca e alergie de la sarcina sau o fi altceva? dar credeti ca tratamentul care l-a facut ii afecteaza sarcina?

in rest am vazut si eu pozici. si pe mine m-a impreionat rau Andra , e o dulcica!!
naty ma bucur pentru voi ca v-ati acomodat.
va pup pe toate !!

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

pt cuscra si
pt. restul randunimii

cuscra nu am resuit sa pun poze , sper ca in week end ...cu conditia sa reparam laptop-ul

noi suntem bine nu mai avem mucisori...chiar ma gandeam sa-ti scriu azi BUBULE , ca nu am apucat....eu Antoniei toata spatamana trecuta i-am dat seara o doza de nurofen pt. mucisori(in afara de oscilo)ca oricum o durea si maseluta care sta sa pocneasca gingia si am impuscat doi iepuri deodata.

L-am vazut si pe Stef este DU-RE-RE cum ma invata el pe mine lectia nr. 2 de araba\....pupe bitza pe el de baiat vorbaret.

Luny
eu mi-am cumparat cantar electronic de bucatarie...l-am luat de la Metro si am dat 450.000 lei ...este super fain cantaresc orice pe el cu exactitate.....asta ca s anu te mai chinui cu cana.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput