LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty am uitat sa te felicit pentru acomodarea Iuliei la cresa......nu ai mai intrat pe mess, ramane valabil ce am vb?ca sa stiu.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzule, mersi si invata, invata ca araba rulz
Ce super ca ti-ai luat cantar, nici n-a fost scump.

Luny, imi pare rau de noaptea maraita...pup maseluta de Mufarin

Olgu, pup si Sofi mica sa nu faca alte alea si sa fie bine

Urez si eu

La multi ani Andru si Daria! sa cresteti mari si sanatosi, cuminti, destepti si sa-i ascultati pe parinti!
La multi ani Natalia si Rebeca pt. ieri! sa cresteti mari!

Mdaaaa...pasca e in cuptor , e avampremiera pt. Paste plus un cozonac

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salut

Mi-am lasat feciorul singurel pe balcon, si l-am descoperit scormonind in galeata in care am plantat patrunjel. Patrunjel nu o sa mai iasa de acolo, in schimb ies bete de urechi, creion cerat verde si clame de rufe. Ce delicios este sa si copil mic.

La multi ani sarbatoritilor.

Sanatate bolnaviorilor.

Va sarut, pa-pa.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

daaa, si eu tot cantar electronic de bucatarie am; e micut, nu incomodeaza; il am de vreo 4 ani, din bucur obor l-am luat si chiar e util; bubule mai zilele trecute am vazut vase din alea ceramice in cora, ma gandeam la tine ...fuserati la doftor cu tusitorii ? eeeee, de la atata vorbaraie li se trage

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am culcat puiutzul si acum am venit sa ciripesc...am emotii ,sunt f agitata,imi vine sa-l mananc pe andru meu,de cand ne-am trezit il pup si nu ma satur de el...am rasfoit toate pozele ...doamne ma uit la ele si plang ,plang...ce repede a trecut un an...un an superb ,puiul meu mic s-a facut mare...mogaldeata mea,cocostarcul meu,piscotelul meu,gogoasa mea,tzucurasul meu e BAIAT MARE..ASA IL ALINTAM CAND ERA MIC...acum e BAIATUL MEU ,PUIUL MEU,E ANDRU MEU...PE CARE IL IUBESC MULT NESPUS DE MULT...

bubu e f tare stefu...l-am vazut de azi nopate dar nu am mai avut putere sa scriu...am lucrat la montajul lui nadru si
...multa bafta la doctor
catalina oaca mic...

mihaitza multa bafta la comisioane

msteal si treci la treaba

nicol off multa sanatate si multa bafta la noul job

olga off sofiutza mica
o si pe naty si iulia cumintica...

hai ca am citit de la de-andoaselea

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut Andrei de 1 an, frumos montajul, sa va traiasca baiatul!
am vazut-o ff scurt si pe Remaliss..
Tonic, si al meu e tare marait azi...nu mai zic nimic, acum abia s-a culcat, azi avem programul dat peste cap complet!
Olga, Sofica, sa nu fie rubeola!...apropo, Kya, ati avut noroc cu bubite 2 zile, la noi au durat mai bine de-o saptamana.. sa-mi spui cum e pieluta Zanei peste cateva zile, daca ii ramane si ei aspra..
Nicol, bafta cu biznisul, abia astept vesti bune!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, Sufletica doarme, Razvanel e cu temele facute, ghiozdanul la fel si motaie si el la desene. Stau si eu la o vorba mica si ma bag in patuc langa iubitica mea. Sigur o sa doarma vreo 2 ore ca n-a mai dormit de dimineata.
A trebuie sa iesim la 11 la scoala ( am vazut ca si Tonic ) si era frig si vant, urat tare si Rebe maraia in carucior, probabil de la vant. Am venit fuguta acasa si copiii s-au jucat frumos rau impreuna si eu am reusit sa-mi fac toate treburile...

Rami, frumos montajul, te inteleg azi cu emotii, cu plans de fericire si de iubire pentru Andru. Cum sa nu intelegem asta, numai cei care nu au copii nu ar intelege si Doamne , ce pacat de acesti oameni care nu au parte de asa fericire cum avem numai noi, parintii!

Luny, imi pare rau de noaptea grea, sa iasa repede maseluta sa nu se mai chinuie Muffa!

Nicol, mult succes, sa fie cum vrei tu!

Bubule , pasca????. offf, ce mult imi place! Ati fost la doctor?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mai sunt restanta cu o felicitare:
La multi ani Andrei!!!sa fii sanatos, puiut blond cu ochi frumosi. Mi-a placut filmuletul, ai muncit ceva mami!!!
Bubule, ce m-am distrat la filmuletul tau. Ce copii frumosi ai si cum discuta ei serios!!!
Clau, nu stiu de ce dar dupa ce ti-am vazut pozicile tot de ciupilica am vrut sa iti scriu , dar mi-au luat-o fetele inainte.Dar ciupilica, ca ciupilica , dar a dat asa de bine in poza din cauza modelului . Am vazut si pozicile in pampers si intradevar arata foarte bine Rebe, e pufosica, chiar nu ai de ce sa iti faci griji in privinta greutatii.
Am vazut si cele mai noi sarbatorite: Teo cu rochitele ei criminale (uite de aia e frumos sa ai fata, la baieti un jeans un tricouas si cam atat...), filmuletul Stelei care mi-a placut la nebunie (nu stiu de ce dar trag niste bocete la montajele de 1 an al puiutilor) si asteptam pozele de la Party. De tortulete nu mai zic nimic ca sunt la dieta, cica(cantarul e de alta parere )
Andra din corpul de balet m-a terminat, ce pot sa zic decat ca e dementiala, superba, scumpa si talentata.
Am vazut si pozele din parc cu copii frumosi la buburuze de care noi nu avem si probele de costum ale Andreei pentru ziua cea mare
Naty, ma bucur ca ii merge bine Iulie la cresa si sper sa treci cu bine de perioada de acomodare.
Luny, imi pare rau ca te chinuie iar puiul.
Sper ca nu am uitat pe cineva .
Cu tusea ne laudam si noi, asa ca sa nu facem nota discordanta cu crenguta.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Remaliss, ce mai faci? Cum ati petrecut ieri de ziua printesei? Nu pui si tu niste pozici?

Adriana, ce de emotii si la tine! Pup Daria scumpa de 1 anisor.

Zoze, si eu Sufletelul nazbatios si nerabdator, Rebe parca e sora lui, nu alta! Si noi

Mergi la inceput

Raluca, mersi mult, deci nu doar cipilica a avut succes, ci si Sufletica mica! Offf, si voi tot cu tuse??? Si Razvan de o saptamana behaie si are muci, ma termina, nu alta!

Mergi la inceput