LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Ma bucur tare ca v-ati distrat cu Stefu
Doamne, abia astept sa se faca ora 2 sa-i duc la doctor ca m-au zapacit cu tusea
Am pus la masina cozonacul si o sa fac si o pasca

Kya, super reteta!!

Trebuie s ama duc sa scot bani pt. dr si sa cumpar branzica pt. pasca. Revin mai incolo

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Neata!
Am prins momentul sa va scriu cate ceva-pe Mihai i l-am plasat lui Dan,l-a luat cu el sa faca ceva comisioane

Am vazut-toate-pozicile,filmuletele,m-a terminat Andra cu dansurile ei,Mihai chitaia de zor pe-aici,lui Dan nu-i venea a credePupam dansatoarea mica si frumoasa!

Apoi-Cris cu Andreiuta..E mortala pe olita,cu tricolul ala pe ea-adorabila!!

Teodora de Liana m-a facut sa crep de invidie-are niste rochite de belea!!Aia rosie m-a dat gata!!Sa mai zic si de tort ceva?!-Zic!-Mie mi-ati oprit?!

Scriu din amintiri-asa ca daca sar vreun copil-batranetea si jumatatea de neuron sunt de vina

Il vazui pe bubulinul Oanei-are o limbarita frate!!

Ahh..Montajele Stelei-pupez fetele dragi!Abia astept pozele de la party!

Clau,de Rebe nici nu mai trebuie sa zic..

puiutii bolnaviori-sanatate muuulta,multa!

De noi-nu prea am ce sa va zic nou-alergatura,taina si bodoganeli,curiozitate maxima,cum intervine plictisul,cum aud hade,hade de la usa

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ANDREI DE LA NASTERE LA 1 AN!
http://family.webshots.com/album/570789059pNMXCI

Pentru tine mamico!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pupicei Duamnelor active si nu numai.
Olgu,imi pare asa rau ca Sophie e bolnavioara.Sper sa treaca.
Naty,in afara de copiile certif nastere,buletin,livret nastere,extras cont si certif nastere Iulia,livret + buletin mami originale,trebuie cerere de renuntare la indemnizatie+cerere stimulent+adeverinta serviciu.Probleme nu sunt decat la adeverinta care trebuie sa fie extramega completa,ca altfel te intoarce din drum.Eu am tot rasfoit netul si am gasit un formular f complet de adeverinta,asa ca daca vrei,ti-l pot da pe mail si nu mai bati un drum degeaba la primaria ta pt info.
Cererea de stimulent e aceeasi cerere tip pe care ai completat-o si la solicitare indemnizatie.O vei completa la fata locului atunci si vei semna si pt tati,cum am facut si eu.
Sunt cu un ochi pe contracte si cu unul pe creanga...nu stiu ce am de nu am chef de munca

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ma bucur ca Iulia se acomodeaza bine la cresa si papa bine, ca sa stea mami linistita.

Olgutza imi pare rau de tusea care te chinuie de atata timp, multa sanatate si tie si lui Sofi si sa speram ca nu e nimic grav..

Am uitat sa zic ca nu puteam sa-l ratez pe Stef de Bubu care are limbarita nu gluma si e mortal cum vorbeste..mor dupa el

Kya multa sanatate si pofta de mancare Zanei!

Zoze

Nu mai stiu ce voiam sa zic, ca am citit zilele trecute si m-a lasat memoria

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, Naty, nu, nu i-am facut Priorixul, ar urma la o luna dupa Infanrix, deci dupa 18 aprilie. M-am gandit si la dinti, da' 39.1?!?! Nu e cam mare?

Iar scriu un sfert de ora la trei randuri

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Am fost si eu cu Antonia alaltaieri la dr, avea o tuse cu care m-a torturat o noapte intreaga, mi-a zis ca are rosuuuu gatul si umflat si tusea aduce un pic a laringita, ca sa nu mai zic de mucii care m-au innebunit, e plina de secretii.Nu are pofta de mancare, e maraita, dar aseara a dormit bine ,m-am odihnit si eu.

Bubu multa bafta la dr! Vladut merge la gradi sau e acasa? Eu zic sa te pregatesti psihic pt racelile care le va aduce Vlaut de la gradi in urmatoarea perioada pana se imunizeaza...eu deja am devenit imuna, nu mai mai consum, m-am consolat...m-ai devreme sau mai tarziu tot ar trebui sa intre in colectivitate si rezultatul ar fi acelasi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ralu, la asta m-am gandit si eu, mai ales ca simt si ganglionii de sub ureche umflati ( sau asa mi se pare ). Dar aia occipitali nu. La voi la cate zile dupa febra au aparut bubitele? Si ce ganglioni i s-au umflat Zanutzei?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

La carte scrie ca se inflameaza ganglionii din spatele urechii. Doctorita i-a palpat si ganglionii occipitali si a zis ca erau inflamati. Cei inghinali erau ok. Bubitele i-au aparut cam la 4-5 zile dupa episoadele de febra. Intai pe fata si pe ceafa, apoi s-au extins. Au durat 2 zile.
Mi-a spus ca lipsa poftei de mancare e din cauza starii generale proaste, si din cauza durerii de gat (la rubeola face si rosu in gat).
Acum altceva in afara de asteptat nu prea ai ce sa faci. Daca e rubeola, o sa-si faca de cap, si pe urma trece.

si sanatate multa!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Eu m-am gandit sa ma apuc de ceva, ca la vechiul servici pe 8 mil nu ma mai intorc, asa ca m-am orientat spre ceva, care ma incanta foarte mult. Pentru asta, in prima faza va trebui sa fac naveta la Bucuresti 5 zile pe sapt timp de 7 saptamani(de la 10.00 la ora 18.00), va fi foarte obositor, dar imi motivez de acum absenta in urmatoarea perioada(sper sa intru torusi seara sau macar in weekend). Voi inceoe de lunea viitoare de pe 13 aprilie, sper sa fie cu noroc. Deocamdata nu va spun despre ce e vorba, doar sa-mi tineti pumnii, ca o sa va spun cand o sa concretizez.

Sunt bucuroasa ca maine seara vine mama soacra acasa si mai preia si ea din treburi, mai ales ii predau cu totul muncitorii..doar a fost la statiune, vine relaxata ,nu?

Fug ca am treaba sa fac cafea la oameni, o asteapta de o ora..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

avem un anisor si dam de baut

va multumim pentru urari. Nici nu pot sa va spun ce e in sufletul meu.....
Retraiesc fiecare moment de acum un an. Si cum Dari a venit pe lume la ora 23.05, am multe momente de retrait.

si lui ginerica scump. Sa te faci mare, sanatos si ..... bogat ca s-o duca fie-mea bine . Eu visez ca la un momentdat, in anii viitori sa serbam impreuna cei doi pitici

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput