LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuu, ce mi-a placut Muffa la tambal, super tare! Hi, hi, ai strans mami toata mancarica aia?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

in sfarsit imi beau si eu cafeaua linistita...sunt solo,andru doarme...i-am dat sa pape piure de broccoli,spanac,ficat de pui si usturoi...a papat aproape tot..apoi am mai stat o juma de ora afara si l-am culcat ca sa se trezeasca pe la ora 16 ca vreau sa-l scot la plimbare...nici eu nu mai stiu ce sa-i dau dimineata..de dimineata i-am dat laptic si i-am pus pe un biscuite unt si gem de prune si a papat...la fel fac si eu ii dau cand fructe ,cand iaurtel,cand unt pe paine /biscuitel...am facut si putina ordine prin casa ca fiecare isi arunca toalili pe fie-unde si ma streseaza rau de tot...

vad ca au mai fost copii frichiniti...off ce o fi cu ei...

off bubu stefanutz ...multa sanatate!

vad ca eu si cu mimo fierbem ouale pana le scoatem spume...eu fierb la un ou cam 20min ...am oua de la tara de la mamaie,iau pe fiecare weekend dar tot nu am incredere ...nu ca nu ar fi proaspete ,ca si daca l-as lua acum din cuibar tot 20min l-as fierbe...

da mimo stii ce ma bucur ca vine primavara,vara sa ma pot bucura toata ziua de aer curat,soare...deja am inceput sa papam afara la aer..hai mai zicca nu m-a injurat nimeni pana acum...daca ai curaj sa vizitezi o olteanca te astept...

myky spor la cumparaturi si distractie placuta maine

mufa ce mi-a placut faza cand a varsat cutia si a scos si un sunetaaaa...iar de taraf n-am ce zice
luny arata f bine praji

alice

clau off mie imi e frica sa -l dezbrac asa dintr-o data ,am trecut la bluzica de trening cu caciulita subtire dar cu capul gol inca nu l-am lasat desi azi a fost cald tot a mai batut vantul si nu e chiar asa de cald...cel putin mie asa mi se pare...am trecut la incaltari de primavara adidasei,tenesuti...

mai si eu as participa la asa intalniri dar nu stiu daca as reusi sa-l conving si pe randunoi...e f misto ca sunteti aproape una de cealalta,ca va puteti intalni ,ca v-ati cunoscut personal ,nu doar virtual...ma bucur pt voi ...sper ca intr-o zi sa-mi cunosc si eu oltencele mele...zoze,adriana,deeapui...poate o punem si noi de un gratarel la mine ,ca deh am curte ...daca vreti cand vreti ..apropo zoze ce mai face deea ai mai vorbit cu ea?ce face biancuta ,carliontatul ei?nu a mai intrat de ffff mult timp pe forum ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Kya unde plecati in vacanta? Ce ma oftic...eu clar, nu mai intru pe forum ca am intrat in zodia ofticii

Paris, dar nu te oftica!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny s-a notat reteta, in weekend o dau gata!

Bubu imi pare rau de febra lui Vladut. Bafta la doctor!

Plecam in parc. Paaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Va vine sa credeti ca la fix 1 ora de cand am ajuns la serv a inceput usor usor sa ma rapuna o gripulita??Luata din troleu,ca pana atunci nu aveam nik?Ca tuseau oamenii de mama focului prin troleul extramega aglomerat??mama ei de treaba.Am bagat un Coldrex maxgrip dar am capul cat casa si ma dor toate cele si curg mucii..Trebuie sa ma maschez acasa...si nu pot sa o mai pup pe Tea,pe care o pupacesc de regula pana o albesc sa-mi potolesc dorul..Aveti grija cu bbii prin mijloace de transport.

Vecinico,multzam de intrebare,cum naiba sa fie?Ca la servici..8 ore lucrez.

Bine ca m-ati invatat si pe mine sa fac ou romanesc.Nu am mancat niciodata..Desi,nu cred ca Tea ar manca.Ea nu vrea nici fiert.Mananca doar galusca.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bine bine nu ma mai oftic...de ce nu zici mai Clau ca locuiesti la etajul 10? Ca pot sa sape aia in fata blocului tau pana le crapa carotida ca tu n-auzi si nu vezi decat pasarile cerului Daaa, ia zi : liftul merge tot timpul, terasa nu se mai inunda cateodata?
Kya de Paris nu comentez nimic ...dar ca porti un nr mai putin la blugi fata de INAINTE de sarcina pot sa zic ?
Lunydaca ne intalnim azi la Mall crezi ca apuc si eu o patratica de prajitura d-aia? Hai, ca-s cu pantofii in mana
Ramo "mananca" si "in curte" sunt doua chestii de care te rog eu sa nu mai pomenesti, da? Nu-i corect ma, nu-i corect! Si ia spune, tu asa crezi, ca stam aproape una de alta noi astea de prin Bucuresti nu? Pai cred ca daca ajung la Cris in curte, greul a trecut...pan' la tine mai sar numai un parleaz
Ca sa nu mai zic ca de pe urma ofticii mele profita Zoze care s-a ales cu o invitatie moca la tine la gratar
Alice ce rau imi pare ca nu locuiesti pe la mine prin cartier....ca ti-l dadeam si pe fratele de cruce sa-l plimbi Nu de alta dar eu mi-am depasit de mult nr de kilometri si am iesit si din garantie
Naty am uitat sa zic mai devreme Nu exista dezamagire mai mare decat aceea pe care am avut-o cand am auzit ca ati renuntat la oglinda Pai noi ne-am strofocat aici sa punem la cale un sistem de curatat oglinda, de prins lustra, etc, degeaba?
Eu am scos florile afara azi...inca mai am pamant sub unghii dar ce conteaza? Cine are muscate in balcon?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

poftiti la prajitura!
http://www.bucataras.ro/prajitura-cu-crema-de-rahat/

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Superba bre, dar greeeu de facut..mi-ar trebui o zi.

Stela,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Kya unde plecati in vacanta? Ce ma oftic...eu clar, nu mai intru pe forum ca am intrat in zodia ofticii

Paris, dar nu te oftica!

Mimo,tot tu te oftici bre, care te-ai destrabalat pe skiuri?Eu ce sa mai zic?Mai lasa si pe altii..

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela, prietena mea, e loc destul sa se oftice toata lumea, nu se termina oftica Ia aci un loc langa mine, te rog

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

LA MULTI ANI, ALEXIA ANDREEA!

Salutare, stol.
Ce mai faceti?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008) si5+
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput