LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu05 spune:
'Neata!
Mi-a placut optimismul lui Clau si ziua frumoasa...dar pt. noi nu e prea roz
. La 8 dimi Stef avea febra 40, in fundulet
. I-am dat picaturi cu algocalmin si acum un panadol. Tot fierbintel e si are 38,2...
Tonic, nu mai stiam daca tu intrebasei de masina, dar merita toti banii, eu numai la masina fac paine si multe aluaturi. Ma bucur ca v-a placut de pasca mea ![]()
La 2 ma duc cu Stef la pediatra noastra...of...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Mihutza functioneaza
Dar stii cat ma zbat sa-i tin pe toti cu capul sub apa ? Abia daca fac fata 
Bubu rau imi pare de Stef , ofof
Dar daca abia ai fost la Stanciu ieri, ce sa-ti mai zica doctorita? Eu zic sa-l mai lasi...poate nu mai face febra asa mare peste zi ...are 24 de ore de cand face febra?
Naty pune mama oul ala in ibric , ca-i mai usor ...nu-l mai tot acoperi cu apa cu lingurita ![]()
Zoze eu n-am stiut ca oul ala il faci tare...pai si atunci , care-i diferenta?
In fine...eu nu mai am inceredere nici in oul de la tara, nici de la piata...nimic. Le fierb pe toate in spume, ca nu mai stiu ce-i proaspat si ce nu...si daca-i de la tara, ce stiu eu daca-s gainile sanatoase si cand s-a ouat gaina aia...paranoia , nu gluma!
Tonic termoficarea e...au innebunit in tot Bucurestiul
Ma lasa nervii, de doua ore aud cum harsaie lopata pe asfalt in incercarea disperata a celui ce-o manuieste de a da impresia ca munceste...harshaie intre doua masini si ia cate 2 mm de pamant la fiecare harshaitura pe care-l muta 5 cm mai incolo 

Luny prajitura aia e dementa...musai vreau si eu reteta, desi am jurat ca nu mai fac prajituri
Poate de Paste, ca am motiv
Dupa cum vezi, se duse ZENul meu
De la tine mi se trage? ![]()
Simo f dragutz ce-am vazut eu acolo
Manca-i-ar mama pe ei 
Clau sunt verde albastra de invidie cand citesc postarile tale...fata, la tine nu sapa nimeni,vecinii nu renoveaza, copiii nu se cearta, omu' nu-ti adoarme pe canapea cu telecomanda in mana???? Nu-i drept 

Nicol succesuri in afaceri!
Kya unde plecati in vacanta? Ce ma oftic...eu clar, nu mai intru pe forum ca am intrat in zodia ofticii ![]()
Revin
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Auzi-o nene si pe Ramo, ea iese in curte...iar ma oftic 
Baiatul meu nu mai are stare in casa...vrea numai afara sau in cel mai bun caz ,la geam
Stiu exact orarul tuturor vecinilor, stiu unde chiulesc toti copiii de la generala din fata blocului, de cate ori harsaie ala cu lopata in loc...stiu tot
Acum a iesit cu Mari si eu ma dezamatz aici cu voi
Dar tot ma oftic, ca vreau in curte
Las' ca ma duc eu la Cris ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mikydoozza spune:
va multumim pentru urari!!!! va pup pe toate!!!!

ne pregatim sa mergem in cora la cumparaturi. maine facem party-ul doar familia si nasii. am lucrat la un blat de tort aseara pana la 2 noaptea. azi tre sa il umplu. sa vedem ce iese. oricum ii comand si un tort de la cofe pt orice eventualitate.
va pup si ser sa am timp sa mai intru azi!!! tre sa fac si curat si piata. puppp si va multumesc mult pentru urari!!!!
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
luny spune:
asaaaaa...in cazul in care va intrebati ce mai face Mufa, avem neste treburi proaspete:
lautarii, frate!
aseara, zic sa va arat ce baiat puternic am, desi e mic!
cum cara el cutia cu mancarea fetelor!
...daca vedea si ma-sa capacul care sta sa cada, poate prevenea si dezastrul ulterior!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
ce mi-a placut taraful
Si mai, in sfarsit , am gasit o asemanare intre baietii nostri
au salopeta la fel 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
aliceionescu spune:
Salut!
Eu in curand imi cumpar un cort si ma mut cu fii-mea in parc...Suntem amandoua bronzate ca 2 tractoristi, din cat e parcul ala de mare n-a ramas coltisor nebatut la picior de noi si scotocit in amanunt 

. M-am decis, pe Thea o fac antrenor de fitness , se inscrie careva, garantez rezultate neasteptate!![]()
De net...abia reusesc sa va citesc, de scris nu-mi mai ramane timp. Acu' am decis sa scriu ceva apoi sa mananc si nu invers, cum fac in general, ca iar ma uitati...
Am vazut montaje emotionate, am vazut-o pe dansatoarea romano-americanca, am vazut pe Mufa cel voinic, am auzit ca Iuliei ii prieste cresa si ca Vladut al lui Mimo vrea numai afara sau pe geam ( frate de cruce cu fii-mea), am auzit ca Zoze are zilnic program de "aide", i-am vazut pe brasovenii lui Simo in apa roz, veseli si frumosi, am admirat pozele de Vio si de Sean cel beutor de detergenti, am auzit ca Olgu e bolnava si ca Sophie avea ceva febra (cum e Merveiile acum, e mai bine? E rubeola?), am vazut-o si pe Sanzi in rochita, scumpica foc,ii multumesc si lui Clau de cafea, de Bubu nu mai zic, ma termina cu pasca si cu cozonacul ei!!!
Offf, am scris muuuuult, ma duc sa manac.
Sper sa reusesc sa tin pasul cu voi, desi nu cred...
V-am pupat, s-aveti zile bune si pline de soare!!!
luny spune:
poftiti la prajitura!
http://www.bucataras.ro/prajitura-cu-crema-de-rahat/
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Am culcat Sufletica, Razvu la desene, superb a fost afara, cald rau, am lasat fata fara geaca si caciula si ma asteptam sa primesc sfaturi binevoitoare pe strada, dar noooo!
Mimo, ofticoasoooo 
, mai fata, daca stau bine si ma concentrez si pe aici mai renoveaza astia una, alta dar nu aud prea bine, eu stau la 10 si am termopane tapene rau!
Iar barbatu' cand adoarme in canapea il trimit repede in dormitor sa nu-l vaz eu cum motaie! 
Vezi, sunt normala si eu! Ofticoaso!

Bubu, imi pare tare rau de febra, sper sa treaca repede, dar zic si eu ca Mimo, daca ai fost ieri la Stanciu , de ce il mai duci azi la pediatru? Cred ca trebuie putin asteptat sa lucreze tratamentul...Multa, multa sanatate va urez.

Tonic, eu cred ca la intalneala de la Cris or sa participe si randunoii tocmai ca-i departe si o sa dureze desstul . Acolo nici eu nu vreau sa merg singura, musai sa-l conving pe randunoi! Dar apelez eu la armele mele secrete!![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Aaaaa Mimo, si am momente cand stau paznic intre copii
, in special cand vor amandoi acelasi capat de ata!
Jur ca mai greu mi-e cu Razvan cand se incapataneza sa nu-i dea Rebeccai ceva ce vrea ea atunci. Si ea tipa si el zice ca-i trebuie lui si vai Doamne! Si se face un ditamai circul dar eu sunt zen!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.