LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)
Raspunsuri - Pagina 15
mimonix spune:
La multi ani Alexia , sa fii fericita si sanatoasa!
La multi ani Adela, sa ai numai bucurii in viata!

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Mimo, eu am niste ousoare aduse de la tara proaspete, proaspete, de-aia as fi indraznit sa-i fac. Cred ca ai respirat usurata ca nu a vrut Vladut sa pape, eu cred ca el a simtit ca nu vrei sa-i placa!![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
Neata!
Pupici tuturor!
Ccris, i-am zis randunoiului de intalnire, pe 23, si a zis "Sa traim noi pana atunci" (asta la el inseamna da
); deci daca nu intervine nimic, contati pe noi.
Clau, scuze, stiu ca am vrut atunci sa-ti arspund si am uitat pesemne. Si eu tot ousoare de tara am avut, de la o ruda chiar, deci nu mi-am pus problema de nicio Salmonella. Pun in tigaie apa putina pana incepe sa fiarba, sparg si arunc oul cu totul si apoi cu o lingurita mai torn din apa peste galbenus sa se coaguleze mai repede; si il tin cam 10 minute! (cu grija sa nu se arda, evident). In fond, eu stiu ca noi am fost crescuti cu oul moale dimineata, ou tare mancam doar de Pasti
; dar, repet, ochiul il las sa se "faca" 10 minute! Si ii dau bucatele, nu pasat. Ma bucur mult ca a dormit Rebe frumos. Profita si tu cat poti!
Tonic, n-am luat oglinda...cred ca tata, dupa cate ciondaneli am avut, daca ar auzi-o si pe asta l-as da gata
. La apartament nu mai e mult de lucru, doar de pus parchetul (si asta se va intampla de luni) si gresia in hol si bucatarie si ar fi cam gata. Asa ca azi, randunoiul fiind liber, mai dam o tura dupa mobila-grea treaba, frate!
Iulia e la cresa, unde m-a abordat bucatareasa...ca a auzit ca-s cardiolog...si ea face tensiune...si poate o vad si pe ea la corazon dupa ce ma intorc la lucru
...si mi-a promis ca o sa-mi raporteze zilnic exact cat mananca fata 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
zozela spune:
Neata!
Iau si eu o cafeluta-
Clau!
Mai,ochiul romanesc nu-i moale-e un fel de ou fiert-dar cu alta forma
Se arunca oul(fara coaja)-in apa clocotita si se lasa sa fiarba..cat vrea muschiu' tau-in functie de preferinte
Frumos,Cris!
Miha cand veniti?
Catalina,mi-a rontait ficateii-da' e minunat,la naiba!!
Kya,Stela,Liana,Mimo,luny
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
zozela spune:
Uite ca aparu si Naty-vad ca ai alta metoda de preparare a outului
Am uitat-Vio-esti mortala-cum te astepti sa miroase?!
A detergent lichid-superconcentrat!!
fata!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ramo_cata spune:
buna dimineata...noi ne-am trezit la 10fara 10...acum merg sa-i dau lui andru sa pape apoi iesim afara ca e cald...

LA MULTI ANI ADELA!SA FII FERICITA,SANATOASA SI IMPLINITA

violeta
sa dea D-zeu ...si
sean
criss
si tie 
si spor la treaba si multa sanatate
mihutza-
asa-i a fost mic si firav dar acu's barbatel
clau mersi pt cafea
si andru s-a trezit azi noapte pe la 4 a papat ,apoi la opt iar papa laptic ..nu stiu ce are ca s-a tot frichinit...
mimo,zoze,kya,luny,mstela
gata am fugit ...ma duc sa-i pun papa la fiert si apoi o sa iesim in curte ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
clauclau spune:
Mersi mult Naty! O sa-i fac si eu lui Rebe ca nu mai vrea fructe deloc si trebuie sa inlocuiesc cu ceva. Hi,hi, ti-ai facut pile la cresa, hm?
Succes azi la cautat mobila.
Noi iesim afara, ne auzim mai tarziu.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
luny spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!! MIKI, SA-TI TRAIASCA FATA SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!
LA MULTI ANI, ADELA!
Am uitat sa mentionez ca Mufa iar a inceput sa urle la ora 3!! pana la 4 m-am chinuit fara succes sa-l adorm, si la san chiar, si cam avea chef de topaiala! la 4 l-am pus la el, a plans, a marait, s-a sucit, s-a-nvartit, pana a adromit..mi-e teama ca o luam de la capat..
ma rog, de duminica ma mut la mama cateva zile, incepem intarcarea..va ramane cu Liviu, si cand el lucreaza, cu mama..nici nu vreau sa ma gandesc!
vio, exact asa spun si eu de Mufa, oare va manca ceva cu pofta vreodata, in afara de tzitzi??..de duminica incepem intarcarea..
ccris ce harnicuta esti! vreau si eu curatenie genrerala, si desi e mic apart nostru, cu Mufa acasa, nu avem nicio sansa!! nu ne lasa sa facem nimic!! tre sa-l parchez la mama cred, si intr-o zi sa terminam..
tonic iubu meu e cat se poate de ...noarmal!
nu are probleme de adaptare si socializare cu oameni necunoscuti, decat daca nu-i place cineva la prima vedere![]()
clau eu ii dau out romanesc, mai moale asa, fiert fix 3 minute, cu putin iaurt si painica de casa, tare bun, il papa zdrobit cu furculita. pui apa intr-o cratita, cand clocoteste, spargi oul si-l pui acolo.
naty ti-ai pus pila la bucatareasa, asa te vreau!![]()
pup toata randunimea, fara exceptie!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Luny, pai bine, nu ne dai si noua praji de-aia buna?
Naty, daca "te-ai pus bine" cu bucatareasa esti tare! Ai o pila de nadejde acolo!
si spor la treaba!
Mimo, regrete pt tine si "prietenii" tai. Vrei sa-i schimbi cu vecinii mei? Si la noi se "darama" din nou prin cartier, dar eu stau pe spate, in fata e jalea, si anul trecut a fost santier cu liniile de tramvai, cu cablurile in subteran, acum au inceput cu termoficarea!
Eu out tot fiert tare i-am dat lui bb, faramat cu furculita si amestecat cu putin iaurt sa fie mai cremos. A mancat cam de doua ori, dar acum n-a mai vrut si l-am last in pace. Mai nou dim nu papa decat fructe sau iaurt, e la cura baiatul , in locul meu ca eu mananc ca ii dau tzitzi si am scuze!![]()
Clau, nici al meu nu s-ar supara, mai ales ca iau si copiii
, dar pana la Criss e drum si cum eu n-am carnet trebuie sa stea cu mine si am spus ca e cam rusinos, mai ales daca sunt numai fete, cred ca se face cartita si-i strica fetei curtea![]()
gata, ne ambalam pt plecat la scoala.
tot stolul.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
mihutza11 spune:
neatza lume!
Andra mea e cam frichinita in noaptea asta.. se agita mult in somn.. deja am avut 2 treziri pana acum si ambele fara san nu s-a calmat.. ce imi mai dadea peste mana daca incercam sa ii dau bibe sau suzeta, si dat din picioare si urlat.. off.. oare ce o fi?
Zoze in tara ajungem pe 29 apr.. in Cv mai pune o saptamana
, ca intai mergem la mine.. ca sa ne fie mai usor la plecare, ca e mai aproape Cv de Buc..
Naty haha! ce te-ai scos cu pila la bucatarie!
Luny incepeti intarcarea definitiva? va tin pumnii! si eu una astept relatari ca o sa ne astepte si pe noi treaba asta.. numai ca inca nu am inima pt asta..
aaa.. apropo de tinut pumnii.. ii tin si lui Nicol pt ce are in plan, ca mi-am adus aminte...
Mimo mi-aduc aminte de "prietenii" aia.. nasol.. eu nu mai stiu ce e aia
.. fa si tu ca in bancul ala cu relaxarea in 5 etape.. imagineaza-ti ca esti la munte, pasarile ciripesc, auzi susurul apei, soare numai bun si inchide ochii si imagineaza-ti pe cine tii cu capul sub apa.. sau ceva de genul asta parca era..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara