LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau, pt cafea, m-am bagat si eu pana se face a mea.
Am trimis printesa la scoala, bb doarme cu foieli (acum s-a pus de-a latul peste perne) si eu cu voi pana se trezeste.Rebeca frumoasa si falcoasa.

Oana, ce-ai cu noi de ne pui poze cu pasca la ora aia, ai chef de musafiri nocturni?
Sa stii ca eu te-am intrebat de masina, dar cand am fost la Domo9ca-i aproape de mine) nu aveau OW 5000 si imi bagau pe gat altceva si m-am enervat. Sper sa ajung la Altex mai repede sa nu cheltui banii, ca as comanda on-line, dar nu stiu cum e cu livrarile si daca e frumos afara n-as sta acasa doar sa astept masina lor.

Cris, ce faceai fata, n-aveai somn? Ce-ai facut cu Andreea, parca ai avut control la ochi pe 1 apr? Ai zis ceva si-am pierdut eu? Ce face harnicuta mergareata? Pana la Paste o ia din loc, si atunci sa vezi fugareala prin curte. Eu as veni la intalneala, dar sotul n-are chef sa ma aduca si eu n-am carnet, asa ca... te asteptam pe tine la Bucuresti poate facem si una prin oras, sau poate ne riscam in Moghioros ca mai avem prieteni pe acolo si am cu ce sa-l ademenesc pe "sofer" sa strabata tot orasul.

Sotii vostri cum se acomodeaza cu intalnirile acestea? Ca al meu nu e prea sociabil, e ca un copil, pana cunoaste pe cineva nu scoate o vorba, sta cuminte.

Violeta, sa stii ca nici al meu nu prea mananca, oricum fara jucarii nu cred ca a mancat mai multe de doua ori in viata lui, dar are deja mancare preferata; in mod clar legumele cu ficatel si pilaful, supe de orice fel, iaurtul ala bio si fructe cat cuprinde, mai ales ce poate el manca singur. Dar si acestea portii mici, nu mai mult de 100g/masa mancarea sau 1/2 mar mare, para, portocala/masa (pe rand, nu in acelasi timp). Mai are o combinatie ciudata manaca orez fiert si banana, ambele cu mana, de zici ca-i porc la urma. Si am observat ca nu prea-i place cu sare, seamana cu mine la asta. Dar el a crescut f bine pana la diversificare cu tzitzi, iar acum, asa de intretine.
A!!! si nu mananca doua feluri unul dupa altul, nici noi nu mancam, prefer unul inainte de somn si unul dupa, daca e cazul, sau daca nu baloteaza fructe in loc.

Sunt ingrijorata pt Gecko, sper sa fie ocupata cu invatatul si sa fie totul bine cu ei.

Ioana, mai baga o pizza cu ton si vino cu ea la rampa, si cu poze cu David martisorul.

Nicol, stiu ca esti ocupata, dar sa stii ca am fost pe la blocurile voastre, sunt la 5 min. de mine, o sa fie frumos sa fim vecine! Si sa stii ca Antonia cu copanul a fost de mare succes la Oaca!

Naty, am uitat sa spun ca eu vroiam ceva din Carrefour:biscuiti, imi plac aia frantuzesti care sunt numai la ei mmmm sper sa nu ma vedeti .

Simo si pastilele de unde sunt de la magazin, sau farmacie, poate facem rost?

Mimo, ce face zarzarul? Eu am si un corcodus, bonus, pacat ca si vecini nesimtiti care arunca gunoaie in el

Ela, vad ca intri mai mult noaptea, te tine ocupata Mihaita, nu?

Gata, ma duc sa-mi iau cafea, astept sotul de la serviciu sa mancam si apoi la treaba!

Sa aveti o zi minunata!

LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi ADELA si ALEXIASa fie sanatoase si sa aduca numai bucurii parintilor si celor din jur!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Naty, mi-am amintit, sa stii ca si Antuca tot asa manca de rupea cand venea de la gradi sau de la after-school, eu cred ca de la consumul emotional. PT copii, mai ales atat de mici ca Iulia cred ca sunt greu de asimilat schimbarile si ii consuma, dar nu e ceva rau. Cel putin cu Antonia era nostim ca ea fiind mica si slaba, dar fomista de speriat, tot timpul o laudau doamnele cand manca bine. Si manca mereu doua portii daca-i placea mancarea, dar nu manca praji, salate si muraturi (cu care eu oricum nu eram de acord in meniul lor-muraturile ma refer)
DAr cand erau prajituri de casa eu eram fericita, ca erau tare bune si papam eu! Toata lumea se mira cum de nu mananca dulce!
Asa ca stai linistita, nu au nici un interes sa te minta cei de acolo, ca nu castiga nimic, plus ca in general bbei cand nu papa sunt nervosi si agitati, nu te intelegi cu ei!
Sa fie bine Iulia si tie spor la treaba cu alergatura pt casa. Cum merge mobila? Ai luat oglinda?

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII ADELA SI ALEXIA!
Am vazut pozici dragute...gineremeu e un scump!Am la pasca Oanei si mi-am propus sa fac si eu...
Imi pare tare rau de puiutii bolnaviori...Sanatate multa lor.
Cris,cu siguranta vom incerca sa fim si noi prezenti la marea intalneala..

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Criss si noi vrem la intalnire, dar in mai o sa fim o saptamana plecati in concediu si nu stiu exact cand. Sper sa nu se intersecteze cu intalnirea.

Am vazut multe poze cu copii superbi! Sa ne traiasca.

La multi ani sarbatoritelor de astazi!

Bubu i-am facut si eu Sanzienei 3 sedinte de aerosoli, si o tineam in brate cu spatele la mine. Prima data a stat fara probleme, urmatoarele dati s-a cam zbatut. Nu am reusit sa-i tin masca fixata pe nas, dar o tineam foarte aproape, sa inhaleze. Cu chiu cu vai, am reusit pana la urma, nu a fost atat de tragic. Bafta si sanatate multa puilor!

Olguta ce mai face Sophie Merveille?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vecinico cum e la servici? Lucrezi 6 ore?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Azi s-a trezit printesa la 8.20, dar vesela si vorbareata!
I-am pus la facut ciorbita de pui cu legume si taietei. Am mai intrebat eu pe aici ( de fapt pe Naty), cum faceti pentru bebei ochiul romanesc. Si cum il mananca, pasat sau bucatele? As incerca si eu...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tonic, hai sa-ti raspund la intrebarea ta: nici al meu randunoi nu ar participa never la intalnirile noastre, dar eu pot sa merg fara nici-o problema, nu il deranjeaza. Oricum au fost perioade in care mi-a reprosat ca stau prea mult pe forum si se simtea neglijat, asa ca incerc sa stau mai putin si mai mult ziua, seara mi-o dedic familiei. Eventual intru dupa ce o culc pe Rebe , maxim 15-20 de minute si apoi gata, stau cu randunoiul la vorbe sau la televizor sau la alte alea! Cam asa e la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Azi s-a trezit printesa la 8.20, dar vesela si vorbareata!
I-am pus la facut ciorbita de pui cu legume si taietei. Am mai intrebat eu pe aici ( de fapt pe Naty), cum faceti pentru bebei ochiul romanesc. Si cum il mananca, pasat sau bucatele? As incerca si eu...

Neata
Ochiul romanesc din cate stiu eu e moale si nerecomandat nimanui in tara in care ouale stau pe taraba, in soare sau pe raft te miri cum. Am avut si eu o initiativa esuata in sensul ca in timp ce amestecam eu in canuta ousorul cu painica vedeam numai salmonelein gand si ma tot codeam daca sa il dau sau nu...pana la urma mi-am invins teama si am zis ce-o fi o fi dar Vladutz n-a mancat ...s-a strambat si a scuipat asa ca am zis merci si l-am aruncat ...dar asta e buba din mintea mea, nu-i dovedit ca nu fusei in control la piata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza! mi-am pus cura (ul) in cui, si ma delectez cu praji cu crema de rahar si o cana de lapte, ca altfel mor! va poftesc si pe voi imediat ce descarc pozele:))
liana eu caut reteta asta de o gramada de timp, este unul dintre cele mai mari regrete ale mele, ca nu am apucat sa iau reteta de la maia mea..noroc ca am gasit-o!
mi-era dor de baietii tai, Simo! tare scumpi, ce balaceala in apa colorata!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Acum sa va spun cu zarzarul E tot inflorit daaarrrr...va mai amintiti de prietenii mei de vara trecuta? Aia cu sapa, care faceau gropi, dadeau gauri cu picamerul, au nenorocit parcarea, au oprit apa, si tot asa Ei bine, au rasarit si ei in peisaj Continua lucrarea la blocul de vis-a-vis Unde-i pistolul, sa ma impusc?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput