LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Alexia-Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani cu sanatate,veselie,noroc,bucurii,dragoste,
copii sanatosi si frumosi-Adela draga mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI ALEXIA-ANDREEA!Sa cresti mare si sanatoasa si sa fii fericita!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI ADELA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de cat mai multe momente frumoase in viata!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

u randunici!

Mamicute, m-ati emotionat tare cu filmuletele voastre, , , Doamne ce puiuti frumosi avem, sa ne traiasca!
A trecut un anisor, pentru mai toate mamicile-randunici, aproape pe neobservate si iata ca micutii nostri au devenit copilasi, niste mici exploratori ai tot ce-i inconjoara, atat de curiosi si fascinati de ceea ce vad, facandu-ne si pe noi sa redescoperim lumea odata cu ei! Incepe o noua etapa in viata lor si a noastra, sa dea Domnul sa fie cat mai fericita si mai lipsita de griji! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei, sa ne mandrim cu ei, comorile noastre! Ei ne fac sa uitam neplacerile sarcinii, temerile si clipele grele sau mai putin grele prin care am trecut si ne fac sa fim mandre de ceea ce am devenit: MAME!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Bravo, Iuliutza, pentru adaptare! Stai linistita, Naty, pana se obisnuieste cu noul program va fi mai agitata nitelus! Totul va fi bine!
Vali, sa-ti traiasca tunsulicul!
Cuscra, insanatosire grabnica la pui! Esti grozava cu pasca aia! Cand ai timp sa le faci pe toate?!
Pup si barbateii scumpi ai lui Simo! Acu fuge de fete, vorbim noi mai tarziu! Sa fie preum iti doresti, Simo!

Nu stiu daca am apucat sa va spun, Andreiuta se ridica si ea de cateva zile singurica in picioruse in tarc! Abia asteptam s-o vad si pe-asta! Si merge singurica, impingand la carucior!
Cat despre mine, continui curatenia de Paste printre picaturi. Am pierdut o zi, ca nu m-am simtit bine cu raceala, dar mi-am revenit dupa leacurile babesti aplicate gramada. Mai am ceva probleme cu behaiala.

V-ati mai gandit cu intalneala din mai? Nu mai sunt doritoare?
Ca o recapitulare, abonatele de pana acum sunt: Luny, Clau, Mimo, Roxa de Amira, Bubu?, Naty?, cine mai doreste, cine mai pofteste?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Va pupez, fug la nani!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!

am vazut si eu:
- montaj de Ramo.. mama ce mic si firav era si acum barbatel ca lumea!
- pozici cu Tea scumpa in lochita losie si de blugi!
- Matei tunsulici
- montaj cu Rebeca.. ce domnisorica s-a facut si ce tort mare ati avut!
- baietii frumosi ai lui Simo!

Vio sa stii ca m-am gandit la dansuri.. vai dar la cate nu m-am gandit sa o dau.. sper sa nu suprasolicit cupilu'

La multi ani Alexia Andreea! sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!

La multi ani Adela! sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

ma duc la ciorba mea.. randunicile!

p.s. eu am inceput AMR-ul pt RO
p.s.2 Cris mamicule tu chiar numai la ore mici iti faci aparitia!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, am facut cafeluta pentru toata lumea!
Prevad o zi frumoasa asa ca s-o incepem cum se cuvine. Ia de poftiti cafeluta, capucino, ness, ceai, cacao cu lapte, fiecare ce pofteste.

Si acum:

LA MULTI ANI ADELA, SA FII SANATOASA, FERICITA, IMPLINITA SI ABSOLUT TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA.

LA MULTI ANI ALEXIA ANDREEA, SA AI O VIATA MINUNATA SI MAMI SA SE BUCURE DE TINE O SUTA DE ANI!

Merg sa-mi pregatesc puiul cel mare de scoala si revin daca nu se scoala mandra intre timp.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, misiune indeplinita, Razvanici trimis la scoala, Rebecutza inca doarme si eu imi savurez cafeaua chiar daca sunt inca in pijamale!

Cris, mamaaa la ce ora ai aparut tu!!!! Ce faceai la ora aia? Cu Liana sunt obisnuita la ceasurile astea din noapte, dar tu?

Bubule, mai terminat cu pasca ta!.

Noi am dormit binisor, tot asa, cam 2 treziri pe noapte ...ieri dimneata s-a trezit la 8.45, sunt curioasa azi...

Imi pare rau de puii bolnaviori, multa, multa sanatate le urez.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput