LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Catalina, multumesc mult!! hai maaa, ce draguta bucatarasa ta!! pai o astept pe bucataras cu retete facute impreuna cu buni sau cu tine
Nu-ti zic ce ma bucur cand mi-ai zis ca e fan 
Simo, sunt umflata destul in pene
, saru'mana! si mie imi plac baietii tai rau, grasu' tot grasan 
Azi mi-am facut un folder cu pozele cu care voi face montajul de un anisor si nu-mi vine sa cred cat de schimbat e Stefu ![]()
Multumesc pt. raspunsul cu aerosolii...nu stiu cum sa fac...pur si simplu nu ma asculta, e in transa, urla cand ma apropii de el...nu vrea jucarii, nu vrea nimic, nimic...i-am dat masca de adulti in mana, ne-o punem si noi...nimic...ma gandeam ca maine seara il las sa adoarma si apoi il iau in brate si ii pun masca, poate sta adormit 
O sa incerc cu videoclip ceva...dar nu are nimic preferat ca nu prea se uita...de fapt ii place Oraselul Lenes, ia sa caut pe iutub ![]()
Hai sa vedeti si Pasca ![]()
http://www.bucataras.ro/pasca/
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tonic spune:
Luny, asteptam praji maine la cafea! O noapte buna va doresc, sa fie Mufy linistit!
Ce-o fi cu Gecko, ea cand avea examen?
Si nici pe Ioana n-ammai vazut-o, imi paceau pozele cu David carliontat, dar si tunsulica e frumos
Valentina, cand si unde exact e actiunea gradinitei voastre? Parca a mai intrebat cineva, dar nu stiu daca ai spus.
Rami am vazut montajul, e foarte frumos, dar are Andrei cateva poze in care iti vine sa-l mananci de frumos.
De fetite nu mai zic nimic, ca sunt topita dupa ele, daca puteam sigur mai faceam una, ca tare-mi sunt dragi, si acum am cateva rochite pastrate de la Antuca si ne amuzam de ele, la cumparaturi inca ma uit dupa hainute de fetite mici, tare sunt frumoase, sa nu se supere baietii si mamicile lor
gata, tot imi mai amintesc una alta din ce-am vazut, dar e si maine zi.
la culcare cu mine, si nu mai stati nici voi mult ca maine o luam de la capat si avem o slujba grea si cel mai exigent sef: copilul/copiii nostri.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
ramo_cata spune:
gata l-am culcat si eu pe puiutz,azi am stat afara 2 ore de la 5 pana la 7,a batut un pic vantul dar nu a fost f frig,am sarbatorit din nou,am cantat din nou la multi ani...a fost frumos ...azi andru a dormit doar 2 ore la pranz,somnul de la ora 4-5 l-am sarit si a rezistat f bine pana la ora 22...
bubu doamne ajuta sa fie bine...banii nu conteaza cand e vorba de puiutzii nostri..
naty
iulia iubareata...off cat sunt de micutzi si stiu sa-si exprime sentimentele...niu cred ca te mint..sora mea cand l-a dus pe nepotel la gradi i-au zis ca nu vrea sa manance si pana sa se obinuiasca a cam facut greva foamei...dar important e ca i-au zis ca nu mananca...deci cred ca sunt constiente ca trebuie sa spuna adevarul ce face copilul la gradi mananca,doarme,plange,se joaca ,etc..
am vazut si un tunsulici de valentina 
simo am vazut pozicile...f frumoase
tonic ma bucur ca bb e mai bine...
voi ma omorati pe mine cu bucatareala voastra ...imi e frica sa mai intru pe forum ca cine stie cine imi mai face pofta cu te miri ce...

o sa merg si eu la nani....pe maine..va pup si va doresc o noapte linistita
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
Simo27 spune:
Mama ,fetelor aveti grija ce imi doriti
!ca s-ar putea sa se indeplineasca
!
Va 

Tonic,apa e colorata cu niste pastilute speciale pt asa ceva,luate din germania!mai sunt galbene si albastre!David numai asa face baie
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
iote na pai ce sa merg la nani ca aparu bubulina cu pasca si na ca-mi
...mai maic tu cum ai timp sa bucataresti pe fiecare zi...am vazut ca pasca se face in 150min...oau si mai ai si 2 copii

..spor la treaba cu montajul...eu ce sa mai zic cu schimbarea radicala a lui nadrei![]()
tonic
da cat a fost de micutz atat a fost de scump...chiar asa ce o fi cu gecko ,ioana...heloooooo randunime adunarea.....
gata acum chiar ca fug la nani...merg sa ma odihnesc si eu ca de sambata pana azi am fost agitata rau...acu'imi vazui copilul de 1 an ma linistii![]()
VioletaH spune:
E clar, nu pot sa mai tin pasul cu mersul crengutei, mai ales ca sunt si pe alt fus orar...
Mihutza, m-a dat gata Andra cu dansurile ei, trebuie neapart sa o dai la dansuri cand mai creste un picut. E absolut delicioasa!
Si mi-a placut mult de Adrian pe care il admir ce frumos e, ce bine a crescut, ce atlet si ce viteaz e. Pai eu nu stiu cand o sa am curaj sa-l las pe Sean pe scaun singurel sa se intinda dupa butoane. Ce sa mai, Adrian are comportament de copil de 2 ani! Bravo lui!
Si am citit si eu povestea cu covrigul, am murit de ras :)))
Clau, am vazut-o pe Rebecca ce dulce e cu falcutele ei dragalase. O sa ai de cheltuit cu ea daca e asa cocheta de-acum, cu posetute, bentite, mama-mama ce domnisoara deja. Sa stii ca nici Sean nu prea mai doarme de doua ori in timpul zilei. de cele mai multe ori are un singur somn, pe la 14:00, care dureaza intre 30 min si aproape 3 ore, in functie de cat de mult stau in pat langa el.
Am vazut montaj de ramo-cata foarte frumos, din fiecare cuvintel al tau se citeste dragostea ta mare pentru Andrei.
Stela, mi-au placut pozele de la ziua Teodorei, am admirat-o in cele doua rochite, iar montajul pe care l-ai facut este foarte reusit. Foarte emotionanta povestea nasterii, Tea o va citi cu mare drag peste ani.
Bubule, filmuletele cu Stef vorbind in limbi straine sunt bestiale! Am ras cu lacrimi!
Mi-am amintit ca ceva mai demult am vazut si poze cu Antonia a lui Nicol devorand un copan de pui de am ramas cu gura deschisa. Numai eu am mai nene copil asa de sclifosit la mancare? Ce n-as da sa-l vad si pe al meu ca mananca ceva cu pofta in afara de tzitzili lu ma-sa...
Mai devreme am pus niste rufe la spalat si cand turnam detergentul lichid superconcentrat in capacul ala gradat, Sean a venit si tzusti cu degetele in capac. Pana sa apuc sa fac eu ceva le-a si bagat in gura si plescaia satisfacut. Am crezut ca mi se face rau, l-am dus repede la chiuveta si am incercat sa-i clatesc gura, dar te pui cu turcu
? Acum astept sa vad in ce fel o sa-i miroasa kk...
Trimit ca nu mai are stare, nu mai pot sa scriu...
Vio &
Seanwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ALEXIA ANDREEA SA CRESTI MARE,SANATOASA,FRUMOASA SI SA AI PARTE DE MULTE IMPLINIRI SI NOROC IN VIATA

si gata acum chiar ca va las desi as vrea sa mai stau dar e tarziu

VioletaH spune:
Hai ca am vrut sa incep cu urarile si nu-sh ce-am facut.
La multi ani Andrei de Ramo, sa cresti mare si voinic, destept, frumos, dae mai ales sa ai sanatate multa! Sa-ti traiasca scumpul, Ramo!
La multi ani si Dariei de Adriana! Sanatate si toate cele bune!
Vio &
Seanwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365
bubu05 spune:
Ramo, pai nu m-am muncit rau, pe cuvant! masina de paine face toata treaba! eu doar am facut umplutura si apoi am bagat pasca la cuptor si am spalat cateva vase
.
Vio, multumim pt. complimente! eu ma declar indragostita de Sean 
Liana, mersi pt. raspuns. Asa am zis sa fac si eu maine seara, cand e adormit. Dar nu stiu dimineata cum sa fac
. El urla cand ma vede ca iau un servetel si vin spre el sa-l sterg la nas, nu suporta! cand vede aspiratorul plange pana nu mai are aer
si nu-l doare nimic!!!!!!! si acum si cu masca asta, prea multe pe capul lui
Sper sa stea sa-i fac nitel macar...
Fug la nani, va pupic 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
zozela spune:
tunsuliciul ochios al Valentinei-ii sade bine de tot freza!
miky esti grozava!
De ce iti era frica?! Esti de belea-ce m-ai distrat!!
Sa ne zici de prietena ta-sper sa fie bine!
Asshhh..
Oana..esti maestra!
puiutii dulci si frumosi de Simo! Da' de un' ai apa aia roz?!
La noi n-are culoare
![]()
Spor la trebaluit,Cata!
Ce frumos ai planuit!
muuulti,multi-Vio,mami de Sean iubit!

Revin!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!