LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Vali, e un scumpic!! ce bine ii sta! dar mie imi placea muuult de tot parul lui mare si des!!
Fetele, voi cum ati procedat cu aerosolii? vreo metoda anume? nu pot, frate, sa-l tin pe Stef! zici ca-l tai! se zbate si urla si transpira rau de tot...l-am lasat sa tina el masca, facem bau, fac si eu si tati si Vlad...nimic! cum ma apropii de el, urla!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Azi am cam vegetat
!nu stiu ce o fi,dar nu mai am timp de laptop:copii astia ma termina,cand unul,cand altul o vor doar pe mama
!
Am vazut poze de la petrecerea Norutei
!tare bine ii sta in rochita
rosie ca focu
dar si in cea de blugi
!tare poza cu limbuta pe afara
Mai,Mamicilor -de- Fetite,imi faceti si mie o pofta teribila de o fetita![]()
!dar,sunt sigura ca daca ar fi,tot baiat as face
,asa ca ma las pagubasa...deocamdata
!
Ce mare a crescut si Rebeca
de Remaliss
!tare frumoase pozele alb-negru si cele de familie
Sa nu mai zic de STEF care e preferatul meu
!ma da gata mereu cum vorbeste:l-as pupa non-stop
A,

LA MULTI ANI ANDRU
si DARIA
!Numai de bucurii sa aveti parte
Vazut si montaj de ANdru
!
Ma bucur ca Iulia
s-a acomodat asa de bine la cresa:ca papa,face nanica!Bravo
Vali,tare bine ii sta lui Matei
va
pe toate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Oana,Sam sta asa de cuminte 5 minute de ma da gata!
nu misca,doar vorbeste pe limba lui..si are ton de cearta
,dar nu incearca sa isi dea jos masca!nu mereu sta 5 minute asa cuminte,dar ii dau cate o jucarioara in mana,ii cant
!succes
Simo27 spune:
Poze mai noi cu Sam si David
![]()
cami33 spune:
Oana, eu il tineam pe Luca in brate, cu spatele la mine si-i puneam la calculator videoclipurile lui preferate. Il pacaleam 3-4 minute
. Sanatate multa puilor
Am vazut montaje aniversare frumoase
, pe dragalasa Tea, eleganta si dulce foc
si pe vorbaretii scumpi ai Oanei
.
Simo, ti-ar sta tare bine cu o fetita cu fundita
![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Poze mai noi cu Sam si David ![]() Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Ce dulci suuuunt

E atat de scump Sam in poza asta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
luny spune:
pfiu, gata, am bucatarit cu iub o praji pe care demult o vroiam, o facea maia mea, si nu aveam reteta!..am gasit-o acum cateva zile, am facut-o dar tre sa stea pana maine dimi ca s-o tai si s-o gust! e cu crema de rahat acrisoara si foile cu suc de rosii!![]()

Am vazut Mateiul de Vali tuns, ii stafoarte frumos!![]()
Bubu, sanatate puilor!
eu tot 5 ml de nurofen ii dau..
ma duc la iubul meu!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Am dus-o cu bine la capat si azi. Vad ca bb nu a mai facut febra asa mare, a si papat putin, nu teseste, nu muceste, scaune normale, nu stiu de la ce o fi febra, ca urocultura abia sapt trecuta i-am facut din nou si era OK. Oricum pt linistea mea ii mai duc maine maine una sa fiu sigura.
Vad ca multa lume se chinuie cu virozele, inclusiv mami a mea care e racita cobza si nu poate veni la petrecerea Antoniei. Ma mir ca n-a zis nimic mititica. Azi am iesit si dupa amiaza pana la urma, ca dupa ploaie n-a mai batut vantul, am vazut si prajitura pe care ea o vrea in loc de tort
, eu vroiam sa-i iau tort, dar daca nu vrea copilul, e petrecerea lui pana la urma!
Oana, azi l-am admirat si noi trei pe Stefu cu sonor,a avut succes unamim, Antonia s-a uitat apoi la toate albumele voastre, aveti un fan devotat si cand i-am zis si de Bucatarasul vostru...ce mai, sunteti in top. Ea e mare fan emisiuni culinare, orice tine de bucatarie, se si pricepe putin, face mereu treaba cu mine sau cu mama (cu buni mai ales la praji) vrea sa devina bucatar![]()
Am vazut din nou poze, tot ce a aparut, am aflat ca Iulia se impaca cu cresa si mami cu ideea 
Mimo, cred ca painea aia scumpa de la Mega e bio, ca am vazut azi eticheta, painea nu mai era
, m-am uitat special dupa ea.
Luny, vad ca si Mufy e ca si Luki in dispozitie "dintoasa", hai sa-i parcam pe amandoi, poate se consoleaza si mai scapam si noi 
Valentina, Matei e adorabil cu noua freza imi place f. mult si salopeta din poze, am vazut si la Stefu una portocalie mortala. Voi de unde mai luati hainute la baieti?
Simo, sper ca sunteti bine, au trecut racelile?
imi mai notasem cate ceva din ce-am citit, dar nu mai gasesc foaia
, oricum va doresc toate cele bune si sa vina primavara aia odata, sa ne vedem cu copiii in parc.
Daca bb e bine duminica vom fi sigur in IOR, mi-a zis Luny unde va vedeti de obicei, noi mergeam mai mult la biserica de lemn, dar vom ajunge si acolo, poate ne vedem cu cineva.
Sambata avem petrecere,maine facem o parte din papa, nu e prea mult ca facem acasa, avem buget de criza, n-am mai rezervat nimic ca saream de 1500 ron si am zis ca mai bine-i pastram pt mare.
Marti cand e ziua ei vreau sa iesim numai noi doua in oras la film si la restaurantul chinezesc unde-i place, sper sa fie bb bine si sa=mi iasa surpriza ca altfel nu cred ca se incumeta ta-su sa stea cu el.
Ma duc la culcare ca tot dupa ora 1 m-am culcat sapt asta si mi-e sa nu fac vreo "surpriza" la petrecerea copilului.
si noapte buna pt toate lumea!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
tonic spune:
Nu m- a rabdat inima si m-am uitat si la pozele cu Sam si David. Sunt f. frumosi, si mi-a placut apa din cada, cu ce ati colorat-o, ca maine vede fii-mea si sigur ma intreaba! Iar fetita care e cu Sami in poza e delicioasa, zici ca e papusica, se potriveste bine in peisaj. Iti dai seama Simo, ce rasfatata ar fi cu doi frati mai mari!![]()
Sa-ti traiasca, sa te bucuri de ei! 
gata, sper sa nu mai gasesc ceva de facut.
pupici cu lipici
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
lianam spune:
simo ai niste bombonele de baieti
... sunt asa dragalasi in cada.....iar sam are mutrita aia asa blandaaaa
.... ar merge sa faci si o fetita ![]()
bubu eu cand ii faceam aerosoli la molecula mea
, o tineam cu spatele la mine, in pat, in fata televizorului, si deobicei cam la ora de culcare...daca se agita, cu o mana tineam masca si o mana peste manutele ei....dupa putin timp adormea
...si a avut si adrenalina in combinatie ![]()
lunyyyyy
stiu praji aia......facea si mama cand eram copii....nu ti-a iesit buna, asa-i
?
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud