LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)
Raspunsuri - Pagina 18
elara spune:
Eu am urmat sfatul Nataliei si m-am jucat cu sotul...cu rezultat. ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008) si
5+
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mimonix spune:
Felicitari Elara

Sa fie intr-un ceas bun!!!!!! Bey, dar nu v-ati jucat vad
Ati facut treaba serioasa
Si iata in sfarsit ceva pe ziua de azi pentru care ma bucur sincer si nu ma oftic 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
elara spune:
Mimo,
ma bucur ca te-am scos din oftica si te-am scaldat in bucurie ![]()
Am aflat de 2 saptamani dar abia azi mi-am facut curaj sa va spun.
Parca ma tem sa nu patesc ceva rau
Deocamdata stim doar eu cu sotul..si cu voi
Nu stiu cand zicem si parintilor..sa vedem cat rezistam...![]()
Clau, cum s fost sarcina in uter cicatriceal? La ce sa ma astept? La dr mea ma duc dupa Pasti. Poti sa-mi spui? A fost mai greu? Durea cicatricea, era tensionata in trim III?
Elara, fericita mamica
5+
Albumul printesei mele 
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
zozela spune:
Elaaaaraaaaa!!

Felicitaaaari!!
Sarcina usoara mami de printesa!! Hai nu-ti face griji-totul va fi bine!!

adela achim spune:
MEy randunici sinteti absolut minunate....

....Va multumesc mult de tot....va iubesc....Imi pare asa de rau ca nu pot intra mai des,nu stiu voi cum reusiti....sinteti grozave.....
Desi e un pic cam tarziu,dau si eu acum de beut,tot ce poftiti....

O felicit si eu pe ALEXIA!!!!!!!!LA MULTI ANI,SA FI SANATOASA,VOIOASA SI SA O FACI FERICITA PE MAMICA TA!!!!!!!
SI sint toata verde cand vad atatea fetite,cochete in rochite....Clau,LIana,Stela,micky....aveti grija ca sint verde rau...
Zozelino fato,trebe sa te pup mai apasat,mi-a placut urarea ta....Doamne ajuta sa facem si cate o fetita....
...Ce zici,te bagi?
Bubule imi pare asa de rau pentru puiuitii tai....multa sanatate,si tie putere ca sa-i faci bine....

As mai scrie dar sosesc invitatii,iar Stefan trebuie sa se trezeasca rupt de foame....
Am si eu o intrebare,cum reusesc sa-l fac sa bea si lapte praf?Asta ca sa pregatesc intarcarea....Luny,Matei bea LP?Astept idei....Aseara m-a terminat,a stat calare pe mine o ora de ma dureau mameloanele,of,of....nu stiu ce l-a apucat....
Va
pe toate,pe toate
zozela spune:
Bai-nu imi revin-la Elara chiar nu ma asteptam,frumoasa surpriza!!
Sa nu-mi spui ca avusesi si oglinda,ca vazui ca zisesi ceva de Nati![]()
![]()
Ete ca ma facui si cu invitatie la gratareala!
Se face,Ramo!
Oftica?!E in floare-vreau si io
!!!
..Da' pe Kya nu ma oftic-merita!
ofticoaselor.
Fata Mimo-diferenta sta in prezentare
Daca e sa-l servesti bolnavului,care ar manca si el saracu' un ou ochi,da' n-are voie prajeala,atunci il faci dupa indicatiile Ntaliei
dar pt.copii,merge la ibric-ei n-au habar de forma![]()
Haha-e mortal Muffy!
La praji io nu ma uit-serios!

Offf..Oana ce belea..Sanatate multa sufletelului!

Mihaaa...abia asteeept!!
Alice ti-l trimit pe Mihai!Sa-l tii vreo saptamana-facem schimb pe urma

Heeii-Adelaa-ma bag..la ce-o fi!![]()

fata aniversata!!

Va pupez pi tati-fara esceptiuni! Fug in parc!

www.flickr.com/photos/zozela/" target="_blank">POZE de la tara!
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Bai-nu imi revin-la Elara chiar nu ma asteptam,frumoasa surpriza!! Sa nu-mi spui ca avusesi si oglinda,ca vazui ca zisesi ceva de Nati |
Acum cateva luni va aratasem eu un horoscop care imi prezicea ca e o perioada propice pt copii: sa fac sau sa ma joc cu cei pe care ii am.
Eu am zis ca imi surad ambele variante asa ca Naty a concluzionat: nu-mi ramane decat sa ma joc (cu copilul si...cu sotul
Si ata ca mi s-a indeplinit dorinta.

Elara, fericita mamica
5+Albumul printesei mele

natynic spune:
Fata Elara, eu mereu am gura aurita sa stii!

Bravooo! Sarcina usoara si bebe sanatos! Vezi ca tot fetita o sa fie!
Si stai linistita, nu spunem la nimeni,ssst!
LA MULTI ANI ALEXIA, FETITA FRUMOASA! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!
Mimo, deci te oftici pe linistea lui Clau, pe Parisul si nr la blugi ale Kyei si pe lipsa oglinzii mele...Pai eu sa-ti explic: tocmai voi sunteti de vina! Atata v-ati distrat pe seama oglinzii mele...si Liana atata m-a speriat cu curatatul ei....ca m-am lasat pagubasa.
Va anunt in schimb ca am achizitionat pat lila!

Iulia a invata sa muste; RRRAAU!!!!!!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
elara spune:
Sanatoasa sa fie! Stim noi toate ce important este.
Zoze, sa stii a am vazut-o pe Kreliutza la Mamici de nov-dec. Deci daca va fi totul bine vom fi colege si la Odisee. ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
VALENTINA C spune:
Copiii de la Gradinitele Bambi te "Invata sa daruiesti!"
Vino alaturi de copii, sambata, 4 aprilie 2009, incepand cu ora 16.00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza ( fost IOR)! Lucreaza obiecte decorative, admira si cumpara ce au creat copiii, fii spectator la piesele pe care le pun in scena si plimba-te alaturi de ei pe role! Copiii de la Gradinitele Bambi te invita sa donezi pentru Spitalul Marie Curie, pentru un mediu prietenos si functional, pentru copiii in suferinta.
Valentina si Matei (10.04.2008)