Americancele gatesc - 8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Vio, o sa fac si eu pasca dupa reteta ta.

Daca vreti branza dulce, gasiti la Sam`s. Se numeste BelGioioso( fresh mozarella) si aseamana cu cea de acasa de vaca. De fapt e chiar mai buna.

Asa arata:

http://www.belgioioso.com/FreshMozz.htm

Acum vad ca e votata ca fiind cea mai buna mozarella pe 2008 de American Cheese Society. : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Vio- am uitat sa cumpar lapte prafce pot sa pun in loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cred ca nu trebuie neaparat pus ceva, poate o lingura-doua in plus de faina. reteta pe care o aveam eu era cu budinca de vanilie praf, poate sa pui asa ceva daca ai in casa.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Poate corn starch (?) desi efectele sunt diferite...

Am intrat aici sa va spun ca am luat de la Trader Joe's Wild White Salmon, e congelat si marinat, e foarte bun!!! Daca il vedeti sa nu treceti pe langa el, e delicios!

Eu as sugera ca daca descoperiti la ceva magazine mai raspandite si alte buneturi sa scrieti pe aici despre produse care va fac o impresie foarte buna sau ( de ce nu? ) foarte rea pt ca asa sa le cautam sau sa le evitam; poate ar fi de folos astfel de hints, ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sa nu va speriati de mine ca apar si eu la bucatarie .
dar am inceput sa ma gandesc si eu la ce face tata de Pasti si uite asa o sa ma rog de Andreea-Philip sa-mi zica si mie mai amanuntit cum face ciupercutele umplute. Le pui la calit impreuna cu tot amestecul celalalt sau cum? Nu rade de mine Andreea ca te vad!

Editez ca sa spun ca dupa ce am scris mesajul, am zis sa mai citesc din urma, ca vad ca vorbiti de masa de Paste si uite-asa frumos am gasit reteta de ciuperci umplute. Cand eu v-am zis ca e prima data cand apar si voi nu ma credeati?

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

bine ai venit, Carmen! si nu, nu rad. deci am calit ceapa (poti pune cat de multa) in niste ulei de masline, am adaugat turkey baconul taiat marunt si le-am mai rumenit impreuna, apoi am adaugat cream cheese, sare, piper si red pepper flakes. cred ca ai putea adauga si niste ardei gras rosu, eu aveam numai verde in casa si asta tinde sa fie amar. pfii, iar uitam, am pus acolo cu ceapa si coditele de ciuperci. apoi am umplut ciupercile, le-am pus crumbs deasupra si cheese mai la urma. f bune, zau, dar recomand portabella, sunt mari, carnoase si mult mai gustoase.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andreea .
Mi-a placut de mor rochita ta cu buline.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

sa traiesti, pofta mare. am doua rochite imbulinate si astia la munca mi-au spus ca am au un aer asa european :)

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce bucatarese harnice! Dar cam greu cu mielul. Eu sint disperata ca nu stiu ce sa fac cu leg of lamb al meu. As vrea o reteta incercata, stiu ca au fost unele bune anul trecut, dar unde le mai gasesc?
Hilde, suna bine orezul cu broccoli. Il retin ca Anuta mea e iubitoare de ambele.
Alina, buna ideea dar nu-mi vine acum nici un produs in minte sa-l recomand. Sint trista ca aici n-avem Trader Joe, tare il iubesc!
Eu am in plan oua rosii cu cirnati afumati, ceapa verde si ridichi. Bunica facea niste colaci tare buni si drob, dar eu n-am cum sa fac "the real thing" si nu vreau surogate.
Ciorba de miel, sa ma hotarasc la o friptura.
As incerca si eu pasca lui Vio. Am in plan un tiramisu cu capsuni, ca a fost bun si am ingredientele, phyllo cups cu cream cheese si cirese "bete" si am gasit o reteta usoara cu angel food cake, budinca de vanilie facuta cu suc de ananas si niste berries printre. Ma gindesc sa pun straturi din fiecare, in pahare.
Oare ce garnitura as putea sa fac la friptura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

asa am sa fac- pun mai multa faina

ramon- eu fac orez alb la miel(am oala pentru)

ma duc sa beau un smoothie..avem in fiecare seara ca desert.

Mergi la inceput