Americancele gatesc - 8

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Mirela, you share! Cu prieteni, cu vecini si daca tot nu razbesti trimiti un pachet la fata!

Lume multa, oameni putini

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Fetele, vreau si eu o idee, ma bate gandul sa fac niste frigarui, ce pun pe bat?
Pui, ardei, ceapa, ciuperci si mai ce??
Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am mai pus si rosioare mici.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

scuze ca dau buzna dar vreau sa va rog ceva oameni buni .

Ajutati un baietel pe nume Mihaita, bolnav de autism,il gasiti la "Discutii generale"...."VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! "

s a inceput o campanie pt mihaita, parintii lui nu mai au fonduri decat pana in luna august la jumate, va rog din suflet , din inima sa il ajutati.
Stiti ce inseamana Autism, acest copil are sanse reale de recuperare, va rog sa fiti alaturi de el.Va roaga o mama care are un copil cu tetraparaza.
Multumesc!

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Corinadana nu am retete speciale ci doar tin cont de colesterol. Deci daca e sa aleg intre o reteta cu 8-9-10 oua si una cu 3-4 normal ca o aleg pe cea din urma.Deci in timp am facut selectia retetelor. Si da il calculez per portie si per zi. Adica daca la celelate mese am avut ceva light in colesterol atunci putem minca si o felie de tort cu frisca ... asta asa ca un exemplu.
Si cardio cit incape chiar impus lu' DH mai ales daca vrea prajitura stie ca doar daca bicicleste primeste . Plus ca am renuntat la carnea rosie absolut total caci contine mai mult col. decit cea alba si lactatele sunt light sau doar 2%. Plus piinea, orezul, pastele
sunt multigrain/whole (stiti voi de alea maro ). Cam asta e ...
Dar tu ai probleme cu colesterolul sau DH?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mersi Corina, le-am facut si-au iesit bune, dar americanii astia vad ca tot hot-dogs-ii prefera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Alintaroma , nu, nu avem probleme dar stiu ca prea multe oua nu fac bine la colesterol si de cate ori vad retete au la oua de te sperie...Si mie mi place mult crema de zahar ars dar cand ma gandesc cate oua sunt acolo.

Macrina cu multa placere, stiu ca asa este cum zici. La Ralu la scoala a fost un feast cu papa din mai multe zone ale lumii. Ghici unde era coada mai mare?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Vio, mi-ai facut pofta cu prajitura turnata cu visine, am gasit cirese congelate si am facut cu cirese dar cred ca cu visine iese si mai si. Buna tare... Eu va zic, tava mare ca dimensiuni, portie dubla, va asigur ca nu iese prea multa.

Nush ce am cu prajitura asta si ce dependenta da... dar pe mine ma rapune de fiecare data cand o fac. pot sa nu mananc nimic toata ziua daca stiu ca mananc doar "cateva" felii din prajii asta...

Eu am dezghetat ciresele si le-am lasat la scurs. data viitoare pun direct congelate daca zici ca nu lasa prea multa zeama si se coace ok. buna o fii si cu afine si gasesc mereu congelate la trader joe's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Confesiune: am facut si eu niste cosulete (aluat de la congelator) cu crema din Philadelphia si mure.
Eu eram cu fructele, dar acum m-a apucat sa tot fac prajituri. Trouble!
Noi mincam oua, carne de toate culorile, lactatele cu grasime "full-blown". In schimb incerc sa evit prajelile, fac multa salata si sintem consumatori de fructe (mai putin sotul, pun batul pe el).
Whole grains imi plac si mie, dar mai am complaints si deci nu le folosesc intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Fac ciorba de dovlecel dar nu stiu daca la sfarsit se pune marar sau leustean. Nu ca as putea sa aleg intre cele doua, am numai marar acasa dar am vrut si eu sa ma laud cu ciorba de dovlecel.

Altceva. Cred ca v-am mai spus ca am incercat de multe ori sa fac iaurt de casa si n-am reusit. In schimb imi iese lapte acru( seamana cu chefirul) si acum vara este una din bauturile noastre favorite.

Reteta: lapte caldut( noi il primim crud dar il fierb si il racesc putin) + 2 lingurite de iaurt organic( cu niste culturi prin el) la o cana de lapte. Il las in incubatorul de facut iaurt peste noapte si avem chefir a doua zi. Si e tare, tare bun!

Mergi la inceput