Americancele gatesc - 8
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
eu shrimp as lua cat mai mare si neaparat cu crusta. am mai facut asa frigarui alternat cu ananas, f bun, eventual si uns cu niste barbecue sos dar nu f dulce.
Philip
Nicholasin5days
Mommy
philip spune:
ca tot vad ca vorbiti de paine, am gait blogul asta si sunt niste imagini cu paini de-am lesinat. am mai vazut si o reteta interesanta de zacusca de dovleceii:
http://floridecires7.blogspot.com/2008_10_01_archive.html
Philip
Nicholasin5days
Mommy
CRISMIR spune:
ANDREEA tare de tot blogul...multumim de informatie
Si eu fac shrimbi pe gratar din aceea mari si cu coaja,obligatoriu...altfel ii prefer pe cei medii si fara coaja...cred ca e tarziu raspunsul la intrebare...sper ca v-au iesit fain
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
LucasMom spune:
Fetelor care faceti prajituri, lapte de pasare, inghetata, poate va intereseaza vanilla beans la pret destul de bun.
http://www.organic-vanilla.com/servlet/Categories?category=Monthly%20Specials
To obtain free shipping use the Promotion Code: mayspecial when checking out your purchase.
Eu am luat the combo pack ca e la pretul cel mai bun.
morney76 spune:
Apoi dragelor de romericance bine (ca ) v-am gasit!!!
Va iubesc si va ador - de dragul vostru pot sa mor!
Am stat toata noaptea cu ochii in calculator si scobitorile intre pleoape dar s-a meritat... bag buna sama ca mai sunt vreo 7 capitole inaintea astuia si promit sa o iau de la bunul inceput in ale cetirii poate peste weekend. Eu pe-aici prea des nu viu dar si cand o fac se poate numi "Noapte devoratorilor de povesti DC" - ma dedic total si imi reincarc bateriile cum nici nu ganditi!
Asa ca sa stiti ca o sa viu cu o mie (+/-1) de intrebari - promit insa nu toate odata... also have some recipies(mixed of course since the family is the same)and ideas-very happy to share if you can find anything interesting.
Ceva mancaruri pe care noi le avem la masa cand ni se face dor de RO:
* bors de fasole (servit rece! si cu ceapa rosie)
* bors de carofi, smantana si sfecla rosie
* bors cu leustean
* supa de pui cu orez si sos de lamaie ( seamana cumva cu supa greceasca avlegomono)
* supa de burta
* racituri de pui
* mancarica de spanac
* mancarica de ciuperci
* pilaf cu spanac/ ciuperci ( as vrea eu si cu urzici dar de unde?!?)
* fasole pastai(late neaparat!)cu un pui de mamaliguta si maioneza de usturoi
* creier prajit
* ficatei de pui prajiti
* ostropel de pui cu mazare si sos
* iahnie de fasole cu prajeala de ceapa dulce si usturoi
* zacusca de peste
* tocana de legume cu orez
* cartofi de "baba"
* pui cu legume la tava
* salata de vinete cu ceapa
* salata cu rosii, castraveti, ceapa rosie si marar
* placintele cu umplutura de varza murata sau ciuperci
* papanasi din branza de vaca cu gem de cirese negre
* coltunasi cu branza de vaca
* cornulete bicolore cu rahat
* clatite cu branza de vaca, stafide si rom
* tort de mere cu frisca
* tort cu crema de nuca si cacao... ci cate altele...
Ma cam cheam patul asa ca o sa ma opresc dar ma intorc nici o grija!
Va pup si tot binele din lume sa fie cu voi!
marilu2004 spune:
vreau si eu reteta de branza de casa, va rog! dr mi=a zis ca pot sa-i dau lui jason branzica si vreau sa o fac eu in casa.
LucasMom spune:
Eu fac din aproximativ un galon de lapte organic whole milk. Il pun sa se incalzeasca si cand ajunge la 95 C (fara sa ajunga sa fiarba) opresc focul si pun 5 linguri de otet. incepe sa se coaguleze imediat. il las asa jumate de ora, amestec, strecor prin tifon si pun la scurs.
Daca repeti operatiunea cu zerul rezultat poti sa faci ricotta insa iese foarte putina din zerul ce ramane de la 1 galon de lapte. Daca ai trandafiri, pune-le zerul ce-ti ramane, le face foarte bine si infloresc in cateva zile.
alintaroma spune:
Mai fetelor am avut ce sapa dupa subiect, pai se poate asa ceva
I-am promis Ramonei o reteta de praji cu brinza dulce si caise pe care tocmai am facut-o ieri pentru prima data de cind sunt in state . Asa ca in loc de brinza de vaca eu am pus o cutie de cottage si 2 pachete de cream cheese . Desi in final am realizat ca stratul de brinza a fost prea generos asa ca timpul de coacere a trebuit marit si blatul s-a bronzat cam tare dupa gustul meu.
Reteta e asta :
http://good-times.webshots.com/photo/2334785890100242644jNrKkp
si poza:
http://good-times.webshots.com/photo/2029353330100242644jBPZJR
Daca aveti nelamuriri just let me know
Si tot ieri am facut o lasagna cu spanac
http://good-times.webshots.com/photo/2124604570100242644kQZCed
Voi ce mai bucatariti?
ocebine spune:
Bine ca s-a reactualiza subiectul...
Eu acuma m-am obisnuit sa gatesc simbata (si mai suplinesc joi vineri cu ceva rapid).
Am facut
*ciorbita de pui
*pui tikka masala (Ramona, mi-a iesit mai bine ca la resto...iti dau reteta daca vrei)
*penne cu rosii, busuioc si ricotta
*mac & cheese from scratch (ai mei strimba din nas la cutie)
Am bagat in functiune noua afumatoare...si deja am facut muschi de porc afumat si pui afumat...reci sint EXTRAORDINARE!
In weekend gratarim cu spor.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Yum, Vio! Imi place si lasagna cum arata, am si spanac dar nu am paste de lasagna. Pune reteta, poate fac cu paste obisnuite.
Anamaria, musai vreau reteta! Stii ca sintem mari amatori de mincare indiana!
Dezvolta si cu carnea aia afumata, noi am afumat doar cirnati pina acum, dar ma tenteaza sa incerc si alte cele.