Americancele gatesc - 8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo Sinzi, cred ca a fost gustos!
Multumesc Mirela pentru reteta! Acum chiar nu mai am faina whole wheat si nu planuiam sa mai cumpar pentru ca am fost nemultumita de piine. A mea nu era deloc pufoasa, ai mei faceau fete-fete la ea. Dar acum vreau sa incerc din nou. Cind eram mica pinea asa-zisa "semi" era favorita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, nu stiu daca aveti Ikea, dar aici au in Ikea si un mic magazin alimentar...De acolo cumpar de cele mai multe ori un amestec pentru paine (nu pt masina) cu tot felul de seminte si fulgi de grane, (fie alba, fie neagra) care este o minunatie!!!!
Sa nu mai vorbesc de napolitanele lor

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Avem, nu stiu de ce merg atit de rar. N-am incercat amestecul pentru piine. Napolitane zici? Nu stiu care or fi. Imi plac biscuitii Anna si au vreo doua modele de tort foarte bune, unul chiar e fara gluten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doua-s fara gluten, cel cu almonds si cel cu blueberry. yummy.

Philip
Nicholasin5days
Mommy

Mergi la inceput

Ma gindeam eu ca tu stii! Eu n-am mai fost demult, ma gindeam la cele cu almonds. Cu blueberry or fi adus mai recent?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cine doreste???

http://picasaweb.google.com/corina.ostoia/UntitledAlbum02#5338310124437796786

Noi pe traditionale avem baza...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Foarte faine sint Corina!
Noi am mincat aseara legume la gratar (cartof, morcov, pastirnac, ceapa, ardei, rosii, dovlecel - astea le-am avut) si un steak care a iesit super!
Chiar am vazut ca au reduceri bune la steak de Memorial Day, o sa mai cumpar niste carne ca a venit vara si e rapid, usor si gustos sa facem cite un gratar.

Mergi la inceput

Cine face shrimps la gratar? Din care ar trebui sa cumpar pentru gratar? Ce marime si daca sa fie in crusta sau cum?
Mie imi plac tare mult, ai mei nu vor, dar poate le fac pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona cartoful, morcovul cum le ai facut? pus direct pe gratar? in folie? Cartoful intreg taiat?

Shrimp pe gratar am papat noi, e grozav. In crusta a fost, mediu. Mananci de nu ti mai sta gurita...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Multam, o sa incerc ca-mi plac shrimps.
Morcovul, pastirnacul si cartoful i-am pus la microunde citeva minute, cu un pic de apa. Cit sa ajunga de consistenta celorlalte legume. Eventual poti sa le "steam" daca nu vrei la microunde.
Am o tavita cu gauri, speciala pentru pus pe gratar. A, eu le-am taiat pe toate sa fie "bite size". Se si fac mai rapid in felul asta.
Inainte de a le pune la gratar le "toss" cu niste ulei de masline si otet balsamic.

Mergi la inceput