Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Gabi, bafta multa! Nu renunta. Roaga-te in continuare si incearca sa te linistesti, desi stiu ca e greu. Neaparat sa repeti beta. Astept cu nerabdare sa vad ce ne zici maine. Ma rog pt tine sa fie bine!

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

BB_WANTED , BIANKA1...imi pare rau pentru pierderea voastra...stiu ce inseamna!!

Fetele care nu aveti datele completate in listuta , va rog sa mi le lasati pe PM ca mi-e mai usor sa le iau de acolo

Gugulik bine ai venit
Menics..mai fumezi??? Eu da...nu le pot lasa(da doc ma lasa sa fum)

7+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, stiu ca nu-i nimeni pe aici, cine a mai pomenit gravidutza sa se trezeasca sambata la 7.30

5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Neatza fetelor.bianka si bb-wanted imi pare sincer rau pt voi,tiu ce inseamna,dar data viitoare va fi bine,fiecare sarcina e unicadpvd medical si al simptomelor(si eu acum 2 ani am avut o pierdere pontana si una oprita in evolutie)acum si eu stau c ape ace primul trimestru,per a fie bine de data ata.ma sa fie bine pt toate burticile.va pupacesc
i eu is treaza de la 7 dimineata dar acum am intrat pe net doarsimptome nu prea am decat durere de sani,foame,pofte si multa somnolenta.marti merg din nou la dr.,sper ca de data asta sa`i vada inimioara si pe el ca acum a mai crescutva pup si numai bine va doresc la toate

delia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata fetele cochetele...
toata noaptea n-am dormit de nerabdare sa vad bhcg-ul...a iesit 708, si ma incadrez, conform valorilor de pe rezultat, pe la 2-3 saptamani
am mai facut un test care a iesit cat se poate de pozitiv, in sfarsit, sunt nebuna de fericire...
va rog sa va uitati la rezultatul bhcg-ului si la test
si la semnatura sa pun saptamanile de la UM sau de la bebe?
http://community.webshots.com/album/570819318FQRliU

va pupacesc pe toate

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata
...sunt mai bine azi...m-a dragalit sotul si mi-a vb atat de mult si de frumos...acum ma simt mai bine,...sa vedem cat tine....

...eu azi am zi de sclavie.....vb mai tarziu...

voi ce mai faceti de mancare?...sunt in pana de idei...azi fac sarmale...si ATAT!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata fetele.
Camyma bucur ca esti bine
Eu astept sa se trezeasca sotul sa mergem in piata si apoi sa fac ceva de mancare. Nici eu nu am idee ce sa fac...Sotul a zis ca face el curat. M-am scos
Aseara l-am anuntat ca dimineata vreau sa facem piata. Si el imi zice " pai ce nu a facut-o Primaria" ?

Azi facem si noi 5 saptamani

5

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata si de la mine..desi sunt treaza de ceva vreme!!
Fetele eu zic sa nu mai vb aici de mancare pt ca ne facem rau singure!!Eu poftesc la orice vad sau aud...iar dc mai vb de mancare n-o sa va mai pot citi!!!
Asa ca SUBIECTUL MANCARE ESTE INCHIS AICI
Nu dati cu rosii, da asta simt!

Camy ma bucur ca esti mai bine dispusa!!Si eu am o groaza de treaba azi, vreau sa incep curatenia de Paste sa termin pana vineri, ca de Florii sa stau...mai trebuie sa fac si mancare , sa calc, sa spal iar...asa ca...sper sa ma ajute sotul cu ceva!!Nu mai pot face treaba ca innainte , obosesc repede si dc nu ma asez incepe sa ma intepe burta

7+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Buna dimineata, burtici!

Va rog, am si eu o intrebare. Dupa cate saptamani de la momentul conceptiei (inseminarii) v-a iesit pozitiv testul de urina?

Mie ultimul ciclu mi-a venit pe 1 martie. De obicei il am regulat, la 28 zile. Am facut inseminare artificiala pe 15 martie, deci maine am trei saptamani de la inseminare, iar testul iese mereu negativ.

Simptome de sarcina as avea... Sunt ametita, ma doare capul dar suportabil, am dureri de burta ca la ciclu dar mai putin dureroase, mi-e somn tot timpul si parca nu imi vine sa mananc nimic. Nu am greturi, dar nici bine nu imi e.

Voi ce credeti, as putea sa fiu totusi insarcinata dar testul sa nu se pozitiveze inca? Sau sa fie o dereglare hormonala, ca urmare a stimularii ovariene in vederea IA cu Clostybegyt si Menopur pe care am facut/o in prealabil?

DR mi-a spus sa fac testul beta hsg dupa 10 aprilie.

Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria-ileana

Buna dimineata, burtici!

Va rog, am si eu o intrebare. Dupa cate saptamani de la momentul conceptiei (inseminarii) v-a iesit pozitiv testul de urina?

Mie ultimul ciclu mi-a venit pe 1 martie. De obicei il am regulat, la 28 zile. Am facut inseminare artificiala pe 15 martie, deci maine am trei saptamani de la inseminare, iar testul iese mereu negativ.

Simptome de sarcina as avea... Sunt ametita, ma doare capul dar suportabil, am dureri de burta ca la ciclu dar mai putin dureroase, mi-e somn tot timpul si parca nu imi vine sa mananc nimic. Nu am greturi, dar nici bine nu imi e.

Voi ce credeti, as putea sa fiu totusi insarcinata dar testul sa nu se pozitiveze inca? Sau sa fie o dereglare hormonala, ca urmare a stimularii ovariene in vederea IA cu Clostybegyt si Menopur pe care am facut/o in prealabil?

DR mi-a spus sa fac testul beta hsg dupa 10 aprilie.

Voi ce ziceti?

Intr-o situatie asemanatoare sunt si eu (nu am facut IA, ci pe cale naturala ), UM-1 martie si nici azi nu am niciun test pozitiv. Am avut ieri o a doua liniuta asa de pala incat cred ca numai eu puteam sa o vad . Mie mi-a zis doctorul sa fac la 7 zile de la intarziere sau la 3 sapt de la conceptie. Mai astept cateva zile.. Ca si simptome, aceleasci ca la ciclu, numai ca eu spre deosebire de tine mananc non stop.

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput