Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)
Raspunsuri - Pagina 19
raluci_b spune:
heloo fetele, eu mancare am facuta, ostropel, mazare si ciorbita de vitel cu zeama de varza. asadar azi avem program de curte la smotocit burieniile din curte, e primul an la casa noua cu gradina si e
buruiana multa
floricik - spor la papa, sa ne traiasca sotii
camy - ma bucur ca esti bine, spor la tot ce faci tu acolo
adriana - eu am pus saptamaniile de la conceptie
mi-am luat analizele de sange si am leucocitele cam mari 11.9 si intervalul de referinta este 3.5-10 
5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui edelyia Neatza fetelor.bianka si bb-wanted imi pare sincer rau pt voi,tiu ce inseamna,dar data viitoare va fi bine,fiecare sarcina e unica ![]() dpvd medical si al simptomelor(si eu acum 2 ani am avut o pierdere pontana si una oprita in evolutie sa fie bine pt toate burticile.va pupacesc![]() ![]() ![]() ![]() i eu is treaza de la 7 dimineata dar acum am intrat pe net doar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si numai bine va doresc la toatedelia 5+ |
dely dar nu e cam mic pt inimioara, si eu am tot 5 sapt, dar nici vorba de inima, se va vedea pe la 7 saptamani, cam aceleasi simptome le am si eu, doar ca nu foame si pofte multe
5+http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vias spune:
eu sunt foarte ametita azi...nu's de ce...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
8+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
unde sunteti mai fetelor???....vad ca nu mai scrie nimeni..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
8+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
menics spune:
camy
slava Domnului ca esti bine, ma speriasei ieri.
burticile? ipsa la apel??
simina> nu m-am lasat...
noi am avut vizite de facut azi, si am cazut lati dupa masa, acum am facut ochi... azi am vorbit cu ai mei sa vina in constanta de la iarna, hihi, ce draguta eu, a le ofer apartamentul meu sa stea, ei nu stiu ca sunt
pana cand nu aud si eu inimioara nu le spun inca
laurairina, pe unde esti? cum te mai simti?
Manu
7+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
gabitasica spune:
Buna burtici, 
Sper din tot sufletul ca Doamne-Doamne nu ma chiniue si ca totul va fi bine!
Laura, iti multumesc mult pentru gandurile frumoase
Analiza, cum mi-ati zis si voi ieri, este buna - sunt in grafic. O voi repeta vineri, sa vedem daca va creste, iar sambata mai imi face o eco!
Ma termina cu atatea ecografii! Sincera sa fiu eu inainte nici nu concepeam atatea eco intr-un timp atat de scurt, dar daca dr, zice ca e singura cale de a afla daca este totul in regula...Merg pe mana ei, ce sa fac?!
I-am explicat ca eu stiu exact cand s-a conceput puiutul si a admis in sfarsit ca nu are 8 sapt ci doar 6 (in realitate are doar 5, mititelul de el
), dar tot e ceva!
Inca i sampatamana la odisee...
Azi toata lume a fost fericita si nu stiau cum sa mai ma incurajeze (am fost de servici).Ieri i-am bombardat cu "jelituri", iar azi eram tot un ranjet![]()
Greturi tot mai am, somn de pic, iar dimineata m-am trezit cu sanii pietroi...
Daca era bb oprit din evolutie nu incepeau sa dispara si simptomele?
Camy ma bucur ca ai revenit!
Sincera sa fiu cred ca esti o femeie foarte puternica (ti-am vazut si pozele) si te-am apreciat din prima clipa. Nu oricine poate sa faca fata la problemele pe care le-ai avut tu! Chiar ma intrebam ce e cu tine.Te rog sa stai linistita si sa nu te mai framanti, ca nu degeaba ai un ingeras pazitor (pe Dariusel)! Nimic nu este intamplator in viata asta si ai sa vezi ca pana la urma toate au un rost!
Fii tare!
Apropos de mancare...
Am facut si eu, dar am o sila si o scarba de nedescris! Parca nici nu imi mai iese ca inainte! Nici nu e de mirare, ca saraca o las pe foc si ma pitesc prin casa sa nu mai simt mirosul.Practic se face singura! Norocul meu cred ca e ca sotul meu e mai mult plecat si oricum el e mai mult cu gustarile nu cu mancarea gatita![]()
o duminica frumoasa (eu lucrez) si sa auzim numai de bine 
menics spune:
servici usor gabi, la ora asta?
stai linistita ca era prea mica sarcina... va fi bine , vei vedea,
Manu
8+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
dienutze spune:
Buna, feteleee!
Eu am fost la aer azi toata ziua :)
In legatura cu testul, inainte cu 2 zile de a-mi veni ciclu mi-a iesit negativ, am aasteptat apoi cam 6 zile si a iesit pozitiv.
Deci nu va ingrijorati :)
Dienutze
5+