Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Dymomo, la noi rubeola se face oricum, iar pe celelalte nici mie nu mi le dadea dr meu, dar i-am cerut si mi le-a dat pe toate in afara de listeria, ca pe-asta n-o prea fac aici... N-ar fi rau sa le faci, pt linistea ta sufleteasca.

Of, mai am doua ore de stat la serviciu (ma rog, de lucru nu de stat, da' n-am nici un chef). M-a luat un somn...

Laura 8+

laurici unde lucrezi? cum e pe acolo cu criza minune?

5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, Raluci, e naspa rau cu criza. Al meu e in somaj din noiembrie! Nu i s-a intamplat in viata lui asta! Eu lucrez la o firma care face leasing de echipament de birou, dar sunt prin agentie, nu angajata direct, desi lucrez la ei de un an. Dar din cauza plecarii in Ungaria (lucru de care au stiut din timp), mi-au tot amanat angajarea, pt ca daca eram angajata direct nu-mi dadeau suficient liber de mers in Ungaria, asa ca am fost de acord sa raman prin agentie, crezand ca ma vor angaja la intoarcere. Da' de unde? Tot prin agentie sunt si asa o sa si raman. Acum dau vina pe criza, cica de-aia nu ma angajeaza, dar eu stiu ca e pt ca sunt graviduta. Dezavantajul e ca nu am o asigurare medicala buna fiind prin agentie si nici alte beneficii (concediu platit etc). Asta e, tot e bine ca pot sa fac un ban ca sa ne descurcam cat de cat.

Laura 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Of, Raluci, e naspa rau cu criza. Al meu e in somaj din noiembrie! Nu i s-a intamplat in viata lui asta! Eu lucrez la o firma care face leasing de echipament de birou, dar sunt prin agentie, nu angajata direct, desi lucrez la ei de un an. Dar din cauza plecarii in Ungaria (lucru de care au stiut din timp), mi-au tot amanat angajarea, pt ca daca eram angajata direct nu-mi dadeau suficient liber de mers in Ungaria, asa ca am fost de acord sa raman prin agentie, crezand ca ma vor angaja la intoarcere. Da' de unde? Tot prin agentie sunt si asa o sa si raman. Acum dau vina pe criza, cica de-aia nu ma angajeaza, dar eu stiu ca e pt ca sunt graviduta. Dezavantajul e ca nu am o asigurare medicala buna fiind prin agentie si nici alte beneficii (concediu platit etc). Asta e, tot e bine ca pot sa fac un ban ca sa ne descurcam cat de cat.

Laura 8+

mda nasol, sa dea Dumnezeu sa va fie bine, este important oricum ca macar ai un loc de unde vin ceva bani, trebuie sa se indrepte treaba, uite DD ne da bebe asadar trebuie sa gasim putere sa mergem mai departe orice ar fi

5+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

gata fetele, ma retrag la somn as dormi intr-o veselie.

va pup de nu va vedeti, sa fiti cuminti

5+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Asa e, asta zic si eu. Cel mai important lucru acum s-a intamplat. Restul se va rezolva cu ajutorul lui DD.

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitasica spune:

Multumesc Laura, mi-ai dat inca o speranta. Si dupa lista mea ar cam fi in regula...
Am sa o rog pe dr. maine sa ma lase pana luni ca sa repet testul si pe urma, cum o vrea cel de sus!
Inca ceva: voua v-au facut eco abdominala sau vaginala?
Inca sunt nelamurita ...
Poate merg sa consult si un alt dr.

Camy, ce e cu tine? Nu ai mai scris mai nimic de cand ai fost la dr. Ce ai patit?

Bianka, bb_wnatedimi pare nespus de rau, dar va inteleg perfect. Poate data viitoare vom avea mai mult succes.Doamne ajuta!

6

Mergi la inceput

Gabi, eu am facut si abdominala si transvaginala. Tie cum ti-au facut?

Laura 8+

Mergi la inceput

doar transvaginala.
mi se pare cam ciudat ca nu a incercat nici macar sa vada daca ii bate inimioara!

6

Mergi la inceput

Cand am fost acum 2 saptamani la control, mi-a spus ca bb are 6 saptamani, chiar daca este doar un puncticel.
Cand am mers aseara, dupa ce citisem ce ati mai scris voi pe aici pe la odisee, abia asteptam sa vad daca ii bate inimioara, dar nu il gaseste!
Mi-a dat sa fac b-hCG, doar o data si sa merg maine de urgenta la cabinet.
Cam atat.
Tensiunea asta ma termina.
Stare de somnolenta mai am inca, de starea de greata nu am scapat..., parca sanii nu ii mai am asa de tensionati, dar in rest totul este la fel.
Am sa repet bhcg-ul luni si pe urma sa vad. Sper sa ma intareasca Dumnezeu, ca asa de mult imi doream acest puiut...

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

camy??? unde esti, esti ok?
eu am citit pana acum si sincer ma apuca iar teama

Manu 7+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput