Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele, pe parcursul sarcinii mai pot aparea ceva secretii, care ce pe unde ati mai citit?

5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Raluci, am citit dar nu mai stiu exact pe unde ca e normal sa ai secretii in sarcina (atata timp cat nu sunt urat mirositoare sau de culori si consistente ciudate). Am niste carti si reviste (plus ce am mai citit pe net) asa ca nu stiu exact sa-ti spun unde am citit. Eu folosesc Utrogestan, asa ca e cam greu sa-mi dau seama de secretii, desi in ultimele zile mi s-a parut ca am ceva un pic galbui combinat cu Utrogestanul.

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Bianca MAI AI RABDARE!!!! e posibil sa nu se vada inca activitatea cardiaca....mai stai o saptamana si inceraca sa iti faci bhcg la 48 de ore si vezi daca creste....

Betty78 8+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Gabi, ce i-a spus Betty Biancai voiam sa-ti spun si eu tie. Repeta Beta la 48 de ore si vezi cum creste. Atentie, nu trebuie sa se dubleze la 48 de ore, ci trebuie sa creasca cu aproximativ 50%. De dublat se dubleaza la inceput, dar cand ajunge la valoarea de 6000, se dubleaza cam la 4 zile, nu la 2.
Mult succes fetelor! Sa ne dea Domnul bebei sanatosi!

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Smaranditza poti sa bagi linistita ceai de tei

Raluci uite dragutza ce am gasit pe site:
"Problemele din zonele intime

Desi nu este asa de jenant din punct de vedere public asa cum sunt celelalte, poate fi o sursa de suferinte intime. Este vorba despre problemele vaginale si vulvare din timpul sarcinii, cum sunt secretiile, intensificarea mirosurilor, mancarimile si chiar umflarea vulvei, pe care unele femei le numesc indesarea cheeseburgerului – ele au numit astfel genul asta de probleme deoarece zona genitala arata ca si cum ar avea indesat un cheeseburger in chiloti.

Medicii spun din nou ca de vina sunt hormonii de sarcina si greutatea tot mai mare a bebelusului. Din fericire, exista lucruri pe care le puteti face pentru a rezolva problemele acestea.

Solutie:
Folosirea tampoanelor zilnice si schimbarea lor frecventa ajuta la mentinerea zonei V curate si uscate, ceea ce va reduce semnificativ mirosurile, mancarimile si disconfortul general.

Medicii nu recomanda folosirea unui deodorant intim sau a altor produse parfumate. Multe femei au arsuri si mancarimi vulvare, ceea ce le provoaca alte probleme.

Trebuie sa va amintiti si ca hormonii de sarcina stimuleaza simtul olfactiv, deci nu trebuie sa va mirati daca nimeni din jur nu simte mirosurile dumneavoastra corporale, despre care insistati ca sunt oribile.

Ceea ce unei femei insarcinate ii miroase de-a dreptul rau este posibil sa nu fie nici macar simtit de altcineva.

Cat despre cheeseburger-ul indesat, expertii spun ca este rezultatul unui flux crescut de fluide si de sange, care duce la umflarea zonei – ceea ce este normal. Astfel, daca zona vulvara umflata este si foarte rosie sau violacee, este posibil sa aveti varicozitati vulvare – sau vene varicoase in zona vulvara. In acest caz, este important sa stati cat mai putin in picioare, precum si sa purtati o centura elastica sub burtica, pe care o puteti gasi in multe raioane de articole de lenjerie pentru gravide. Aveti grija sa discutati cu medicul inainte de a purta asa ceva." www.desprecopii.com/info.asp?id=1506" target="_blank">aici

Betty78 8+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Merci Bety exact Mustela am luat. Sper sa imi ajute. Deja am luat vreo 2 kg.

9+

Mergi la inceput

bety, laura, sarumana asa ceva gasisem si eu, dar aveam nevoie si de confirmarea voastra.....acum pe seara am avut secretie, dar fara miros, alba curata ca sa zic asa

5+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor mie ginecologul nu mi-a dat sa fac analize gen virus rubeola, citomegalovirus, virus herpetic, listeria. Ideea e ca eu toxo am facut inainte sa raman de capul meu si mi-a iesit ca am avut si am anticorpi. As face si restul chiar dc nu mi-a recomandat dr. Voua v-a recomandat sa le faceti?

9+

Mergi la inceput

Dymomo, la noi rubeola se face oricum, iar pe celelalte nici mie nu mi le dadea dr meu, dar i-am cerut si mi le-a dat pe toate in afara de listeria, ca pe-asta n-o prea fac aici... N-ar fi rau sa le faci, pt linistea ta sufleteasca.

Of, mai am doua ore de stat la serviciu (ma rog, de lucru nu de stat, da' n-am nici un chef). M-a luat un somn...

Laura 8+

Mergi la inceput

dymomo - eu din cate stiu trebuie facute toate, adevarat cele cu igg pozitiv zic ei sa nu le mai faci ca ai anticorpi, dar eu zic ca oricum te inteapa deci sa le faci toate incaodata sa fie treaba treaba, sa nu ai nici un stres.

mie mi-a dat sa fac tot, desi le-am mai facut odata in iul aug anul trecut cand am inceput sa lucram, le repet si acum

5+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput