Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

buna burtici,
imi pare rau dar eu trebuie sa va parasesc. Azi am fost la eco si dr nu a putut vizualiza activitatea cardiaca.....se pare ca sarcina e oprita din evolutie
va doresc sarini usoare, bebebi la termen si sanatosi
Va pup

Bianca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, Bianca, imi pare rau! Poate e totusi prea devreme! Noi am vazut inimioara la 7 saptamani fara o zi. Eu zic sa nu renunti la speranta! Poate nici calculul nu e facut bine. S-a stabilit ceva? Mergi la o alta eco in cateva zile? Asta a fost prima eco? Sa dea Domnul sa fie bine!

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bb WANTED SI BIANKA...IMI PARE SINCER RAU!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitasica spune:

Buna fete cu burtici.
Am primit analizele - bhcg = 30207
Ma incadrez cam la 5 saptamani...
Stie cineva daca analiza asta arata dozarea hormonala pentru sarcina reala, adica din momentul conceperii, sau de la ultima menstra?
Daca e real, cred ca e bine, ca bb e conceput pe 25-27 sigur[:D, deci chiar are 5 sapt.
Daca arata de la ultima menstra, adica 8 saptamani, e de rau!

Stie cineva cu siguranta?
Pana cand merg maine la dr.,cred ca mor...
A, si m-a inrebat cineva daca aveam probleme de m-am dus asa repede la control: nu. Pur si simplu acum 2 sapt m-am dus ca eram super fericita si doream o confirmare ferma, iar ieri, m-a chemat dr. ca sa vada cum a evoluat sarcina.Eco a fost deasemenea optiunea lui, fiind singurul mod in care m-a consultat.

Poate ma lamureste si pe mine cineva mai cu experienta, Astept si multumesc mult pentru orice informatie!

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Gabi, e prima data cand faci Beta HCG in sarcina asta sau ai si alte valori cu care sa putem compara? A mai postat cineva o lista cu valori, dar postez si eu iar, ca sa vezi ca valoarea ta poate fi normala si pt 5 saptamani si pt 8:

Beta Levels in Early Pregnancy and Beyond

Weeks after LMP (prima zi a ultimului ciclu)

3 Weeks 0 to 5
4 Weeks 5 to 426
5 Weeks 18 to 7340
6 Weeks 1,080 to 56,500
7 to 8 Weeks 7,650 to 229,000
9 to 12 Weeks 25,700 to 288,000
13 to 16 Weeks 13,300 to 254,000
17 to 24 Weeks 4,060 to 165,400
25 Weeks to Birth 3,640 to 117,000
4 to 6 Weeks Post Birth Less than 5

Iti doresc multa sanatate si mult succes!

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

BB_wanted, Bianka imi pare foarte rau. Data care vine va fi bine. Aveti mare grija de voi.

4

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

bb wanted,bianka, imi pare fffff rau, dar DD o sa aiba grija de voi, poate s-a evitat o durere mai mare, numai El stie, dar o sa vedeti ca data viitoare o sa fie bine, nu va pierdeti speranta, optimismul si cheful de viata...

raluci_b, doamne cat mi-as dori si eu asa o reactie la servici, eu lucrez aici doar de 6 luni, si o sa zica ca repede am ramas , dar sa zica...

dienutze, sau macar ca o reactie a sefei tale...

-ici la mamici pe burtici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

E incredibil, Ralu! Mai intai am vazut pulsatiile inimioarei si eram foarte extaziati si eu si sotul meu, radeam... si chiar am zis 'credeam ca o sa plang, dar vad ca nu plang' si dupa cateva minute am si auzit inimioara si atunci mi-au dat lacrimile. E de nedescris! As vrea s-o pot auzi in fiecare zi! Am inregistrat ecografia - o avem pe caseta. Vrem sa le inregistram pe toate. Tu cand mergi la eco? Poate ai zis, dar am uitat.

Laura 8+

ufff ce frumos. abia astept, eu mai am nitelus, ca-s abia la finele sapt 5, mai stau 2 saptamani. sa ne fie bine, sa trecem cu bine peste toate etapele

5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bianka1

buna burtici,
imi pare rau dar eu trebuie sa va parasesc. Azi am fost la eco si dr nu a putut vizualiza activitatea cardiaca.....se pare ca sarcina e oprita din evolutie
va doresc sarini usoare, bebebi la termen si sanatosi
Va pup

Bianca 6+

bianca , sincer mie mi se pare prea devreme pt inimioara.....poate mergi si in alta parte....si ce a mai zis doctorita? sorry sper sa nu-ti facem mai mult rau, insa ca pe la 7 sapt apare inimioara.

5+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Gabitasica - exact asa cum zice si Laura - intervalele se intercaleaza, dar cel mai sigur se vede la eco, plus ca daca ai avea 8 sapt, inseamna ca se vede si inimioara, adica pulsul.

Adriana - eu sunt in aceasta firma de 2 ani, am fost al 5-lea angajat, acum suntem 17 foarte uniti, cred ca asta explica comportamentul lor, plus ca 16 suntem fete iar CEO este barbat , oricum eu zic ca ce spun ei conteaza mai putin, noi ne dorim ca toata lumea sa fie bucuriasa pt noi...dar din pacate nu e mereu asa

Floricik ia zi ceva siptome, cum esti?

5+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput