Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)
Raspunsuri - Pagina 14
smaranditza spune:
danina, tinem pumnii sa fie totul ok. Sa dea Domnul sa fie numai "salut de adio pt 9 luni" din partea rushilor.
Sa ne scrii cum a fost la doctor.
Laura, multumesc mult de sfaturi. Nu am stiut ca se poate lua Tylenol in sarcina.
Slava Domnului, inca nu e cazul la mine, si sper sa nici nu fie. Am avut temperatura 37.2, am stat in pat la cald, am baut limonada fierbinte, si am transpirat de numa-numa. Acum febra a scazut; la ultima masauratoare am avut 36.7. Dupa 4 cani de "ceai", am o burta...ca burta lui Tom din desenele cu Tom si Jerry (era un episod in care lui Tom ii era somn, si a tot baut la cafea, pana avea un burtoi mare de tot) 
Putin mai inainte ma apucase din nou o repriza de
, ca si cum nu era deajuns raceala...
Pe voi va doare burta (ca niste sageti asa...) cand va chinuiti sa
?? Ca la mine nu stiu cum se face...dar parca merg toate mana-n mana...Cand ma apuca una...toate se tin lant 
gugulik, bine ai venit la noi, sarcina usoara si la termen!
Chiar ma gandeam sa imi pun deseara picioarele in apa fierbinte. Nu am stiut ca nu e bine. Mersi ca mi-ai spus 
bb_wanted spune:
atat de scurta mi-a fost sederea aici....am pierdut sarcina azi....

va doresc tuturor sarcina usoara si odisee minunata...
4+
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_wanted atat de scurta mi-a fost sederea aici....am pierdut sarcina azi.... ![]() ![]() ![]() ![]() va doresc tuturor sarcina usoara si odisee minunata... ![]() 4+ |
Dumnezeu ne ajuta sa trecem peste toate, ai grija de tine
5+http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
BoboMom spune:
Of, BB_Wanted, imi pare tare rau!
Sa-ti dea Domnul putere sa mergi mai departe si reusita cat mai curand! 
Smaranditza, stiu ca in mod normal e bine sa bei fierbinte, sa transpiri, dar din cate mi s-a spus mie si din cate am citit, cand esti gravi nu e prea bine sa te incingi asa rau. De-aia nu e bine nici sa faci bai fierbiti, ci doar caldute. Eu fac doar dus in perioada asta oricum, nu baie cu apa in cada. Nu e bine nici sa faci efort (gimnastica, alergari) cand e prea cald afara. In general trebuie sa te feresti de caldura mare cand esti cu bebe la purtator. Sanatate multa!
Laura
8+
raluci_b spune:
fetele, am anuntat si eu la serviciu, toata lumea m-a felicitat
este un sentiment tare frumos 
5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Bravo, Raluci_B! Ma bucur pt tine! ![]() Laura 8+ |
multam, cum este laura sentimentul sa auzi inima samburelului?
5+http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
alunelsialbinutza spune:
Ce imi vine sa anunt si eu, dar tot aman pana dupa Paste, ca poate imi iau bonusul de performante, acum ca s-a incheiat anul fiscal. Daca anunt, sigur ma scoate din schema
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
7+
dienutze spune:
BB Wanted, imi pare tare rau. Toate astea poate ca au un scop, sa ne intareasca.
Sigur data viitoare va fi bine.
Capul sus!
Multa sanatate! 
Cami, de ce esti suparata asa?
Fecioarele sunt mai panicoase, doar stii, stresul nu face bine lui bebe!!!
Si eu am ajuns ieri la med de fam si am laut adeverinta pt munca. Sunt insarcinata si oficial acum :)
Sefa mea a zis: of, imi trebuie om acum!!! Atat!
Si nici macar nu e ea partonul! Nesuferita!
Azi am liber, ce bine este acasa! Am de facut multe, multe si nu am niciun chef :)
Va pup, mai vorbim!
Dienutze
5+
BoboMom spune:
E incredibil, Ralu! Mai intai am vazut pulsatiile inimioarei si eram foarte extaziati si eu si sotul meu, radeam... si chiar am zis 'credeam ca o sa plang, dar vad ca nu plang' si dupa cateva minute am si auzit inimioara si atunci mi-au dat lacrimile.
E de nedescris! As vrea s-o pot auzi in fiecare zi! Am inregistrat ecografia - o avem pe caseta. Vrem sa le inregistram pe toate. Tu cand mergi la eco? Poate ai zis, dar am uitat.
Laura
8+