*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Am intrat pe contul comun in cele din urma!Mai greu,dar a mers! Asa cum ai spus tu, Irina, am incercat si asa si asa, nu stiu de ce n-a mers,dar,important e ca am reusit.dianad, la multi ani pentru Alexandru!
Miha a intrebat mai de mult si uita ca a si tinut minte, asa-i?
De ajuns la medic a ajuns, rezultatul l-a primit, dar, din pacate, pentru ce are el nu exista tratament. (are o cavitate la nivelul coloanei vertebrale care se poate extinde sau nu-rar,dar e posibil si sa nu se exinda).Poate fi bine (adica atat de bine cat e acum),poate fi si rau (adica in 5-20 ani in scaun cu rotile) nimeni nu poate oferi nici o garantie.Nu numai in Romania nu e posibil,nicaieri nu e.

Ana Alexia la multi ani frumosi si pentru tine! Sanatate si numai bucurii!

alinaalex, multumesc pentru urari! Voiam sa te intreb ceva despre RMN, tu lucrezi in domeniu,nu? Pot sa-ti trimit un mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

dianad, La multi ani pentru Alexandru !
Sa traiasca mult si sa fie sanatos !

aalina2003, sunt un pic socata de ce ai scris .... sotul meu ar lua-o putin razna sa stie ca are asa ceva ...
Multa sanatate, sa dea DD sa nu fie nimic grav in urmatorii 60 ani cu sotul tau !

alinaalex, ti-am trimis PM. Imi plac toate pozele de la ziua lui Marc, dar cel mai mult aia in care il pupa fetita ... ce emotionat e el ...

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Diana noi am luat ptr Cri bicicleta de www.toyz.ro/biciclete-copii/dino-bikes/bicicleta-dino-108-fl/" target="_blank">aici...merge foarte bine cu ea si e foarte incantat...ar merge si prin casa cu ea.

Aalina sper sa fie sanatos sotul si sa nu fie probleme...trebuie sa ganditi pozitiv. Eu nu am reusit sa intru in contul comun ca nu mai stiu parola veche.

Irina de voi ce mai spuneti?

alina super obicei...stiam de la stiri...sper ca dau si ei cu un kenzo ceva...macar sotii!

Micaalsa ce mai face burtica? Ciuf ai mai vorbit cu Luca?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

aalina2003 si Irina, multumim.I-am luat ieri bicicleta http://www.hypersport.ro/modules.php?name=catalog&file=popup_image&pID=5241 pe care acum o foloseste prin casa caci afara e urat si in plus are si u pic de temperatura: 37,9 si stam in casa. Am vazut bicicletele lui Marc si Cristian , foarte frumoase. Un Real aveam si noi in bucuresti, am fost doar in Cora, Obor si Carrefour si nu ne-a placut ce era acolo.Andreea, ce ati aflat la eco?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Suntem bine dar obositi ca facem curatenia de Paste. Cum vin de la servici cum si incep sa mai adun cate ceva si sa mai spal una alta.

Noi am avut imprumutata o biciclete pentru Andrei dar nu avrut sa mearga pe ea asa ca am revenit la " bicheta mea" ( triciceta lui)
Cum aflam si noi care am uitat parola de la contul comun?Irina help me!Plizzzzzzzzzzzz Ca de batranetile isi spun cuvantul

LA MULTI ANI, AALINA2003 ! scuze de intarziere

Mergi la inceput

Salut!

Daca vreti sa donati 2% din impozit pentru Andei:

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Diana sa stapaniti sanatosi bicicleta! E foarte frumoasa!

Alorea ce tare e tizu...Cristi nu prea putea sa mearga pe tricicleta, pe bici merge bine.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Pentru 2% care e procedura? Cer de la serviciu sau de la administratia financiara un formular? Care e termenul, 15 mai?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianad

Pentru 2% care e procedura? Cer de la serviciu sau de la administratia financiara un formular? Care e termenul, 15 mai?

DianaD & Alexandru

Exista un formular 230 care trebuie descarcat de pe site-ul administratiei financiare, completat si trimis pana in 15 mai data postei. Pana acum veneau prin posta si era totul gratuit, insa anul asta au decis ca nu mai sunt bani ptr asta.

Mergi la inceput

Salut!

Ana Alexia! Sa cresti mare! Lady H pe unde mai bantui?

ptr Bia Alexandra Iris! Tania sa-ti creasca minunea mare si sa te bucuri de ea multi ani!

Va pupacim!

Mergi la inceput