*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 7
Serj spune:
La multi ani Aalina! sa fii fericita sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!
sa stii ca nu e nici o problema daca ai RH neg. eu am 3 copii si sunt cu RH neg. daca ti-au facut la nasterea Anei, acel vaccin in cazul in care ea este Rh+, poit face cati copii vrei Altfel... este decizia ta.
La muti ani si pentru toti ghioceii care au sarbatorit 3 anisori!
sa cresteti mari, sanatosi si cu mult noroc in viata!
Andreea, felicitari! sarcina usoara si un bb sanatos!
stii... sarcinile surpriza sunt cele mai frumoase
pupici si wk placut la toata lumea
mihaser spune:
Salutare!
Daviducu de Tina! Sa cresti mare, sanatos si frumos!
Aalina vai ce de peripetii! Si sotul tau e ca si mine...ma intreba azi Mihai daca toata sapt ma uit pe reality la operatii, diagnostice, etc Si cam asta fac...
Va pup!
aalina2003 spune:
Cristina, multumesc pentru urari!
Aveam deja anticorpi la inceputul sarcinii cu Ana probabil in urma unei sarcini pierdute in trecut (fara vaccinare) si a unei transfuzii, asa ca vaccinul nu si-ar mai fi avut rostul. Acum medicii de aici au spus ca e decizia mea, ca se poate intampla orice si in situatia asta, fiindca lucrurile nu sunt batute in cuie.
aalina2003 spune:
Tot incerc sa intru pe contul comun si nu reusesc. Irina mi-a trimis o adresa si o parola..s-a schimbat ceva in ultimile 2 saptamani?
mihaser spune:
Salut!
La multi ani tuturor mamicilor si ghioceilor cu nume de flori! Delia, Iris!
Alexandru de Diana! Sa cresti mare si frumos ca sa o conduci pe UHU a ta!
Hristos a inviat! (tuturor celor care sarbatoresc Pastele catolic!)
Aalina eu inteleg de ce iti e teama...e greu sa iti asumi asa un risc.
Parola de la contul comun (de mail, poze) cred ca e cea initiala pusa de Tina...eu nu o mai stiu. Parca asa a spus Aida ca a schimbat-o decat pe cea de pe DC.
Va pup! O zi frumoasa tuturor!
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, AALINA2003 !
SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA !
Nu stiu de ce nu poti intra tu pe contul comun, eu tocmai am intrat si e OK, poate scrii toata adresa acolo la ID .... si poate faci ca mine ... in loc de yahoo.co.uk scriam yahoo.com .... dar mai bine te opresti inainte de @ .... merge si asa !
Andreea, suuuper pozele cu micuta japoneza !
Ce ma bucur ca fete ca dianad si aileana scriu mai des, bravo, asa da !
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLORIN, FLORINA, SI CELOR CU NUME DE FLOARE (Cameliada, de exemplu) !
LA MULTI ANI SI CELOR CE SARBATORESC PASTELE CATOLIC !
(Alina de Oradea, sa vii sa ne spui cum ai petrecut ! )
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
dianad spune:
La multi ani pentru ghioceii: Eduard Gabriel, Krisztian,Eliza-Maria, Darius Mihai, Filip Andrei, David, Ana Alexia de Lady Hawk--ce mai faceti voi?Mihaser, multumim .Cautam bicicleta cu 2 roti ajutatoare, am vrut sa-i luam ieri, insa nu am gasit decat de rich bike, foarte prost facute. am facut azi ceva sapaturi pe net, speram sa rezolvam curand. aalina2003, bun netul asta pentru ca l-a speriat pe sotul tau si s-a dus din timp la medic.DianaD & Alexandru
alinaalex spune:
hello!
noi suntem bine, n-am apucat sa mai intru caci de doua sapt. incoace suntem mai mult pe-afara, e f. cald, o vreme superba si dupa iarna lunga de care am avut parte n-avem chef decat sa stam la aer.
Marc e bine merci, avem noutati, am incheiat socotelile cu cresa, de saptamana trecuta merge la gradi, pana la urma la gradinita de peste drum, la 2 minute de casa. Ii place, desi ii este f.dor de colegii lui de la cresa, in special de Georgi , care-l va urma la gradi abia din toamna. Avem noroc, caci noii lui colegi sunt majoritatea din vecini si se cunosc din parc, asa ca acomodarea e mai usoara.
Saptamana asta e in vacanta, eu lucrez, dar sta cu sotul si cu maica-mea, care cum au timp.
Noi sarbatorim si Pastele catolic, ieri am fost la tara la neamuri, Marc a fost in elementul lui, puteam sa-l si las acolo ca n-avea nici o treaba asa de mult i-a placut.
IRINA, la noi e un obicei de Paste, baietii merg la stropit fetele, adica merg cu o sticluta de parfum sau spray, le parfumeaza si primesc oua rosii in schimb. Marc merge azi cu tati
ANDREEA, felicitari din inima pt. sarcina, sa fie intr-un ceas bun si sa fie cat mai usoara!
CATRINEL, voi ce mai faceti? nici tu n-ai mai scris de multisor. Banuiesc ca si voi aveti Paste azi, nu?
DIANAD, eu i-am cumparat lui Marc o bitza cu 2 roti ajutatoare de ziua lui (din Real), dar vad ca deocamdata nu arata nici un interes fata de ea. E faina, o sa pun poze cu ea.
LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR FLORICILOR, FLORINELOR, FLORINILOR!
PASTE FERICIT TUTUROR CE SARBATORESC ZILELE ASTEA PASTELE CATOLIC!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
poze de la ziua lui Marc incepand de aici
pozele noastre
alinaalex spune:
IRINA, trimite-mi si mie parola si adresa de la contul comun, ca nici eu nu pot intra, pliiiz..
ALINA din Tulcea, sa fii fericita si sa ai parte numai de sanatate si impliniri!
ghioceilor ce implinesc zilele astea 3 anisori!
Felicitari pt. fetita, surioara lui Edutu, SIMONA TOMA, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
pozele noastre