*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miha,...sincer vorbind,...nu stiu cat de buna voi fi ca soacra.De artagoasa nu sunt ,adica nu caut eu nod in papura,...dar daca vad ceva ce mi se pare in neregula sau si mai rau daca se ia cineva de mine sau de cei iubiti de mine,...pai sunt fioroasa rau,...din pisica blanda .....devin balaur cu muuulte capete.Vorba Stefanei....sper sa nu imi pierd toate nurorile,...dar e de inteles ca fiecare isi pune pe primul rand propriul copil.Bunica din partea tatalui...nu a fost o soacra "buna".... ziceam eu la vremea copilariei,...dar acum o inteleg.Mama ar fi vrut un aliat in ea,...dar ea isi iubea copilul asa cum era,....ne-intelept,...si imperfect cum era,....si cand mama se astepta sa fie de partea ei,...ea nu era,...eu i reprosam....si imi zicea mereu ca "poate o sa ai si tu copii,baieti".Si o admir pentru ca il iubea asa cum era copilul ei,....nu era de acord cu toate faptele lui,...dar nu-i sarea de gat pentru nimic in lume,ci odata chiar ne-a spus"maica,daca voi nu va intelegeti si plecati in lume,...el isi poate gasi alta nevasta,...dar eu tot cu el raman sa aibe grija de mine ca-i copilul meu".Deci,...nu stiu cat de buna soacra as fi/voi fi......cu toata sinceritatea.Dar imi vreau copilul fericit....si de posesivitate mai mult ca sigur ca sufar acum,...dar sper sa-mi treaca pe cand oi avea mai multi prunci,de asta si vreau sa am 3-4 copilasi ca sa nu-i fac viata amara la unul,...cred ca cu 4 e mai greu sa fi posesiva pana in maduva oaselor,...ma intelegi ce spun.Asa se va imparte "greutatea" intre mai multi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

am uitat ceva:

Aalina2003 ! La multi ani cu sanatate si multa fericire!

tuturor sarbatoritilor de azi!

Tania de Roxi mai stii ceva? Ce o mai fi facand?

Delia lasa sa fim noi sanatoase ca sigur o sa ne iubim si alesii copiilor...or sa mai fie si momente tensionate, dar cu intelepcune trecem peste toate....Ce-mi povestesti imi aduce aminte de mama, care de multe ori ii tine partea lu ginerica, dar imi spune ulterior cand suntem singure ca oricat de absurde ar fi pretentiile mele ea tot 100% for me e...ca doar e mama mea!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor!

Va pup dulce si repejor de la servici
Noi suntem bine dar cu timpul stam foarte prost. Andrei nu stiu ce a patit prin ce perioada trece dar este intr-o forma nu foarte buna ci excelenta si ne intelegem de minune. Sper sa tina toata viata ca tare bine mai este

Andreea G felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos
Mihaser ma bucur sa aud ca tizul a invatat multe de la gradi. Sper sa mergem si noi din toamna. Sa ne vedem si noi pe listle de inscriere. Primul nostru examen sper sa il trecem cu brio Eli cum se mai simte?

Va pup dulce sper sa intru cat pot de repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

Slutre drgi si drge!
In primul rnd, L multi ni! pentru cei/cele cre u mi dugt un nisor!S v fie vit lin, frumos si s fiti sntosi si fericiti!
Felicitri Andree G pentru burtic!srcin usor si sntte!
Noi m mi citit printre picturi -dic eu.Dr dor tt, cci ziu nu re dect 24 de ore cre din pcte mie un nu-mi jung.Nu stiu cum reusiti voi, cre veti unele si 2 copii, si lte kestii pe lng job.
Ciuf, m citit c Luc e dej in Criov.Din mintirile mele, printii ti stu prin Brzd cumv?Si voi nu veniti in mi in Criov?C tre mult mi-r plce s ne intlnim.
Noi suntem bine.Mihit creste, inc nu vorbeste s de bine cum vorbesc lti copii de vrst lui su chir mi mici.Dr eu sunt optimist, zic c pn o fi s jung l Sorbonn, vorbeste el!
Slv Domnului, nu mi rcit deloc.Adic nul st nu mi rcit.
L grdi m lut puz, cci fost in renovre.Ir cum suntem in dispute eu cu sotul cci el vre l un, ir eu l lt.In fine, om vede.
Din lun inurie posed un sterilet, s c noi inc nu ne gndim l bebe 2, desi mie un tre mult mi-r plce o fetit blondin c tti.Dr st este un lt subiect controverst in fmili nostr, sotul fiind forte nti-bebe 2.Ne-m hotrt s ne fcem o cs si pn nu finlizm cest proiect, bebe 2 rmne pe locul TZ pe list nostr de prioritti.
V pupicim pe toti si tote!
Si L multi ni! Florinilor, Florinelor si tuturor cre port nume de flore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi, multi ani Aalina! Sa-ti dea D-zeu iubire multa, Ana sanatoasa si voioasa si un bb2 asisderea!

si pentru EDUARD GABRIEL, KRISZTIAN, ELIZA MARIA SI DARIUS MIHAI! Sa traiti bine si sa fiti sanatosi!

Mai stiti ceva de Mariana? Or fi coplesit-o grijile, in sfarsit, sau nu stie cum sa-l anunte pe bb 5?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)

www.evenimento.ro

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Andreea bebe 5 e Mena !

Va pupez pe toate...revin ca sunt la bucatarit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Aalina la multi ani sa fii fericita si sa te bucuri de fetita ta.... eu nu stiu ce are ori calc, ori forumul, ca nu mai pot sa schimb nici size-ul nici culorile.
Mihaser sper sa nu te fi suparat pe mine.Eu nu "te-am suspectat" de nimic.Am crezut ca functionezi pe princiupiul meu de grovaza posesivitate, si pe cel ca fetele au un atfel de atasament fata de parinti.Eu am de lucrat la multe, pt ca vreau ca fetita mea sa fie fericita.
Delia... noi tre sa facem tot posibilul sa nu ne cunoasca vreo data Rudy si Bianca....reactionam cam la fel cand e vb de puii nostri.
Catrinutza mai zi-ne ce faceti? Ce fac copii?
Alinaalex, unde te-ai ascuns?
Ciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf? Catrinel?Noelino?Adar?Mariana?Cameliada?... acu nu ma tine memoria ff bine, insa stiu ca nu e terminat de strigat catalogul.Dar macar cele strigate sa ridice doau degetete.
Pupici si drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

La multi ani
La multi ani
La multi ani

apropos de ce a scris Stefanna, de Mama dubla, cu cele doua fetite gemene Maia si Stefana, ce mai stiti?

Pupici si uichend placut.

Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an

The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...

Mergi la inceput

Am vb cu Simo! Va saluta pe toate! Era f fericita...pe 15 martie a nascut o fetita frumoasa pe care o cheama Ana Maria si pe care Edutu o iubeste.

Am vb si cu Serj azi si sunt bine si ei...nu i-a afectat cutremurul.

Alorea multumesc de intrebare...Eli e bine, nu a mai facut febra...Sper ca maine sa-i scot si pe ei un picut afara. Ma bucur ca te intelegi perfect cu tizul...si eu m-am inteles de minune cu Cri sapt asta cat a stat acasa. Bafta sa prindeti loc la gradi!

Ameluta bine ai revenit! Imi pare rau ca tati nu vre fata blondina, dar tu ai gija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample!

Stefanna nu m-am suparat deloc...stai linistita...si eu sunt posesiva...doar sunt berbeaca...Cri e asa haios...mereu ii aminteste lu` sor-sa "Eliuta asta e a meu!"...asa ca suntem posesivi, dar ne tratam! Timp avem!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Multumesc pentru urari! cat despre bebe 2..nu am curaj,zau asa. Partial din cauza Rh-ului negativ,partial..din cauza mea, cred.

Andreea, felicitari pentru sarcina! Vorba ta, poate ca vine acum,cand nu va asteptati, ca sa ..restabileasca prioritatile..

N-am avut, din pacate, o aniversare prea fericita. Sotul meu a avut ceva simptome (maini amotite, vedere dubla, frisoane-el zicea ca-s convulsii) in urma cu o sapatamana ..si-a pus singur un dignostic (pe interent,desigur!), si nu orice, ci tumora (in zona occipitala, stia si unde e!). In sfarsit, am ajuns la Bucuresti, a facut un RMN si diagnoticul este departe de ce credea el, o problema exista, insa nu atat de grava. Asta a fost miercuri, apoi pana joi a trebuit sa ramanem pentru interpretarea filmului..in sfarsit, n-am crezut ca intr-o saptamana se poate schimba atat de mult. Bine c-a trecut! Urmeaza un alt control/RMN peste 6 luni, dar,oricum,departe de ce credea el.

Bolnaviorilor,multa sanatate!

Mergi la inceput