*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 5
ANDREEA GEORGIANA spune:
Aileana, poti incerca si tu acelasi unguent pt.Andreiul tau.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Stefanna spune:
Mihaser sanatate la galusca cea frumusica.
Delia sper sa zburati sanatosi spre NY si sa va priasca.
Andreea de fapt vroaim sa iti mai sugerez sa iti colorezi burtica in pink... poate are efect.Si daca are, incerc sa produc si io un number2....ca io mama de baiat nu ma vad.
Cica la Germania s-a pus interdictie celor de nationalitate romana sa foloseasca netul... cred ca si in unele parti din America... hmmmmmmmmmmmmmm.
Va pup cu drag si sa aud vesti sanatoase
Delia21 spune:
Stefana,cea mai buna prietena a mea,..nu se vedea veci mama de baieti,nici eu nu o vedeam,...si are 3,...i-am si zis ca daca nu-si face curaj sa mai incerce o data,...o sa fie soacra cu 3 nurori....iar eu cand am auzit ca sunt gravida am cumparat tot timpul haine de fetita,...pe care le am si acum si nu sunt putine la numar,....la fel nici nu m-a dus gandul ca ar putea sa nu fie fata bebe al meu.Asa ca poate patesti la fel,....si soacra mare o sa te numesti.Bafta la proiectul bebe 2 si sa vina varza si la voi cat de repede!!!
Aileana,multumim de complimenteMiha,mai zi-ne de puisori fierbinti mai multe,..ne-ai obisnuit cu povesti si acum....ne lasi baltaAndreeG,tare faina surpriza.Astfel de surprize sa mai apara!
mihaser spune:
Neata!
Deliuta pai suntem in continuare fierbinti si din pacate inca nu se datoreaza soarelui Greciei...ci bolilor...Pe Cri ne-am permis sa-l scoatem cu nasul la aer o jumate de ora ieri si azi noapte iar a facut sotu` nursing...Eli e in continuare cu febra, dar ei nu ii dau antibiotic ptr ca ea papa si se lupta din rasputeri...e mai curajoasa decat Cristi...Manca-o-ar mama de Zoe barbata!
Andreea si Cri invata multe de la gradi si e super haios ca o imita pe doamna si la tonul vocii. Saptamana viitoare o sa vina iepurasul la ei...deja l-a cunoscut...l-am intalnit intr-un centru comercial si s-au imprietenit...a primit un ou rosu de cioco...
Cu soacrele eu sunt convinsa ca toate pb pleaca de la gelozie...e greu sa imparti puiul tau nu? Si eu sper sa nu fac nimanui zile fripte...Oricum mie o sa-mi fie mai greu sa o impart e Eli dacat pe Cri...eu cu ginerica o sa ma "acomodez" mai greu! (mai ales daca o fi Rudy tocmai din US ...Ce zici Delia de asta? )
Stefana pai si in germani si in US nu se mai intra pe net...dar si la Tulcea oamenii se pregatesc de party
Maine o sa incerc sa o sun si pe Simona Toma...nici nu mai stiu ce mai face.
Va pup!
aileana spune:
Pupam mamici (si pe cele in devenire reloaded)
Andreea, Noi suntem prieteni vechi cu cutaden, dar dr ne-a zis sa dam cu cicalfate pe bubitele alea. Mai avea putin si aseara, au inceput sa treaca. Daca nu trec de tot in 2-3 zile, tot la cutaden ajungem. Sanatate multa si sa ne aduci vesti bune despre cele doua burtici, mica si mare.
Mihaser, insanatosire grabnica. .
Iar am uitat sa iau de acasa cd-ul cu pozele de la ziua lui Andrei, sa postez cateva, promit ca incerc si maine.
EU sunt extraordinar de obosita, desi dorm noaptea suficient, dar dimineata sunt varza. Luni m-am programat la analize sa ne dumirim. Voi cum sunteti cu oboseala?
Puppam, pa-pa.
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
micaalsa spune:
Adreea, felicitari!!!! Wow ce ma bucur
Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si muuulta sanatate la toata lumea.
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei
Delia21 spune:
Aileana,poate ca o surpiza cu ochisori.....sa fie cauza somnolentei,...ce zici.....primesti cu Barza?
Stefanna spune:
Mihaser de ce crezi ca o sa iti fie mai usor sa il imparti pe Cristian decat pe Eliana?!Se pot iubi copii in mod diferentiat?!Sa nu ma interpretezi gresit, vreau sa vad de mergi pe acelasi sablon ca mine Acu de ar fi dupa mine, eu nu as da-o pe Bianca niciodata de acasa... dar totusi va trebui sa ii respect deciziile... nu ma vad deloc o soacra toleranta... prefer sa nu stiu nimic din casa ei, decat sa stiu si sa trebuiasca sa tac....sigur, stiu ca acum imi pierdui orice potential ginere de pe aici,dar sper nu si prietenia mamicilor lor
V-am pupit,ma duc sa fac papi cat doarme gazonu mic.
mihaser spune:
Salut!
Stefanna ii iubesc pe amandoi la fel de mult...niciodata nu as putea sa fac ceva care sa-i raneasca...Ma gandeam si eu asa ca o sa-mi fie f greu cand va pleca Eli si o sa aiba viata ei...stiu ca asa a fost mama...mult timp m-a acuzat ca m-am distantat fata de ei...dar distanta era decat fizica evident...Peste Cri nu as indrazni sa ma bag...mie imi plac baietii independenti...El va trebui sa intretina o familie...trebuie sa fie pregatit si sa aiba multa incredere...dar cu Eli probabil o sa am discutii ca intre fete si o sa mai fac si gafe negresit...Eu vreau sa stiu prin ce trece...Intotdeauna mi-am dorit o relatie foarte apropiata cu copiii.
Oricum o sa-i ajut sa fie cat se poate de fericiti...nu o sa le mai fac si eu neplaceri ca si asa viata ne pregateste destule...care nu depind de noi.
Va pup!