*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 9
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI DARIUS, ALEXANDRU,ANA ALEXIA,BIANCA ALEXANDRA IRIS!
Sa fiti sanatosi, sanatosi si iar sanatosi! De restul avem noi, parintii grija.
Dianad,la eco am aflat ca avem un samburel (foarte mic, 4,5 saptamani) si asteptam sa vedem saptamana viitoare mai multe.
E pozitionat foarte bine si totul este in regula (pana acum).
Super bicicleta!
Aalina, imi pare tare rau ca va confruntati cu o astfel de problema. Sper ca sotul tau sa reactioneze altfel decat unii pe care ii cunosc eucare, la o simpla gripa sunt disperati.Incercati sa faceti un RMN la Sanador la dr. Virgil Ionescu. Este foarte, foarte bun si te poti (pot) programa urgent.
Alinaalex, ce baiat mare aveti voi! Si mi se pare foarte serios si...cuminte. Gresesc?
Simona Toma, sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri din plin de amandoi!Mai treci pe la noi cand te mai linistesti.
Catrinel, Ciuf, Aida, Tina, Nshiro etc ce este cu voi?
Irina voi sunteti sanatosi?
Am fost cu Thea sa-i facem o eco la burtica si este totul in regula, asa ca nu ne mai ramane decat sa-i tot repetam ex. copro.
Am hotarat sa nu-i mai facem party, intrucat au tot venit la noi prietenii ei (sambata am avut 10 copii in curte!!!) . Vrea in schimb sa mergem in Turcia, la mare si la roata(Luna Park) asa ca am convenit sa mergem in septembrie (era stabilit si platit din martie, cand habar n-aveam de burtica)si inca o data in mai sau la inceputul lui iunie. Asta in loc de party.Vom lua o oferta last minut, mult mai convenabila (ca tot ne facem singuri programul, mare avantaj!)
Eu nu ma simt tocmai bine, mi-e greata intr-una si nu prea pot inghiti nimic, acum m-am procopsit si cu o raceala cu dureri de gat iar ieri seara in timp ce-i tocam Theei zarzavatul pt. ciorbita am simtit ca mi se face rau, am apucat sa ajung in baie si sa-l strig pe tati si...am lesinat. Partea proasta este ca nu ma pot hrani corespunzator dar speram sa treaca perioada asta...gretoasa.
Pup si revin.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
aalina2003 spune:
Andreea, multumesc pentru ajutor..
Deja a facut un RMN la Hiperdia, o clinica din "curtea" Spitalului Bagdasar, de aici avem si interpretarea. Informatia ta imi e de mare ajutor fiindca tot incercam sa aflu un nume de dr bun pe RMN, fiindca diagnosticul se bazeaza pe asta. Din cate stiu eu,nu poate repeta RMN-ul mai repede de 3 luni, asa ca o sa incerc sa-l programez atunci, daca nu reusesc...atunci poate "poti" tu.. .
Dar tu asa ai patit si la sarcina cu Thea? Greata o mai pricep,dar lesinul...cam periculos..hmm, bine ca nu te-ai lovit si ca ai avut pe cine striga.Cat despre reactia "unora" la ideea de boala..nu vreau sa vorbesc despre asta. Intr-o saptamana dintr-un om inclinat mai degraba spre haz, fie si de necaz, s-a transformat intr-unul care doarme maxim 4 ore/noapte si se-ntreaba de unde facem rost de bani pentru operatie, desi nu se pune problema operatiei, cel putin nu curand.
dianad spune:
La multi ani Bianca Alexandra Iris!Aalina, pe de o parte e normal sa-si faca griji, pe de alta grijile macina sanatatea... Din ce ai scris tu, din ce citesc zilnic la sectiunea ajutor umanitar invat iar si iar ca in viata cel mai important lucru este sanatatea celor dragi.Ce are sotul tau se poate rezolva printr-o operatie? Simptomele care l-au facut sa mearga la doctor au disparut? Cat timp le-a avut?Andreea, tin minte la sarcina cu Alex cum numaram saptamanile si mi se parea o eternitate sa ajung la saptamana 15 sa scap de greturi si stari de rau... Sarcina usoara si bebe sanatos!Mihaser, multumesc de indrumari. Voi lua cu mine datele fundatiei pentru a le da mai multor prieteni.DianaD & Alexandru
aalina2003 spune:
La multi ani pentru Bianca, sanatate de fier si bucurii din plin!
dianad, ce are el se opereaza numai daca simptomele se agraveaza si devin greu de suportat (adica se transforma din amorteli si furnicaturi la nivelul degetelor de la maini si picioare, in paralizii partiele,dureri de cap cumplite, etc). Operatia rezolva partial simptomele,adica din foarte grave devin mai putin grave,dar nu trateaza cauza.Simptomele initiale au disparut,apoi au reaparut..acum ce il supara tare este faptul ca nu poate sa doarma, dar asta este si pe fondul unui final de proiect (pe 15 mai ar trebui sa se sfarseasca)in care noi am pus totul, din toate punctele de vedere.Una peste alta,s-au adunat si macina, e tare-adevarat.
aileana spune:
La multi ani sarbatoritilor din saptamana asta, imi pare rau ca nu am avut timp sa scriu mai mult, din lipsa de timp.
Andreea, sper sa te mai intremezi, cred ca nu prea e in regula lesinul.
Aalina, sanatate multa sotului si sa aveti putere sa treceti impreuna peste greutati.
Andrei e bine, in afara de tusea lui care ma innebuneste; acum tuseste dimineata vreo 2-3 minute si nu mai are nimic toata ziua. De dimineata m-am trezit cu el peste mine in pat, cred ca i-a fost frig. Era asa simpatic, pe muteste s-a rostogolit peste mine si a adormit imediat.
Eu, in schimb, m-am potcovit cu o 'frumoasa' laringita, care ma termina. Abia am ajuns aseara acasa si acum sunt parca mai rau. Ma doftoricesc si sper pana duminica sa-mi fie mai bine.
Fetelor, va pupicesc si daca nu mai am timp sa intru pana duminica, va urez de acum PASTE FERICIT!!!, cu multa-multa sanatate, liniste si dragoste.
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
alinaalex spune:
ALINA, imi pare rau ca sotul tau are asemenea probleme...cred ca si eu in locul lui reactionam la fel, desi nu ma sperie orice chestie, dar totusi... eu zic sa repetati RMN, conteaza mult inca o parere, cu atat mai mult cu cat Andreea ti-a recomandat pe cineva bun in domeniu (mare lucru in stabilirea diagnosticului!). Aveti grija, multa sanatate si sa auzim numai de bine!
ANDREEA, ai grija de tine si de samburel si sa vii cu vesti bune de la eco saptamana viitoare!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ciuf spune:
Tania, sa iti traiasca papusa si sa va aduca numai fericire. La multi ani, Bianca!
Andreea, sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina fara probleme.
Aalina, dar ce are exact sotul tau? Ii dorim sanatate multa si sa se faca bine!
Fetelor, eu sunt extrem de ocupata. Ieri am avut un examen pentru care am invatat cate 10 ore pe zi timp de o saptamana. Am crezut ca clachez. Sa nu mai spun ca inainte de examen, cu o seara, am avut un asa vid ca m-am speriat si am zis gata. Ce-o fi o fi. Nu pot ingrasa porcul in Ajun. Nu mai stiam definitii de baza.
Am tot amanat invatatul, am mai citit eu pe ici pe colo cand mai motaia Eva (ceea ce este foarte rar) si m-am aglomerat la sfarist cand nu mai stiam pe unde sa scot camasa. Si-a luat sotul o zi de boala de la serviciu, apoi eu, iar marti nasica Evei mi-a luat fata si a stat cu ea toata ziua. Azi astept rezultatul.
Tot azi am program de curatenie, spalat rufe, gatit. Daca fac o pauza va scriu mai tarziu si va citesc mai pe indelete.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
La multi ani si norocul sa fie cu voi toata viata ghioceilor care si-au sarbatorit 3 anisori zilele astea!
Noi am ajuns cu bine inapoi acasa dupa excursia la NY.Azi am examen,partial,.....deci nu o sa ma intind la vorba dar promit sa revin cel tarziu pe luni la discutii si citit ce s-a mai scris.Mi-a luat mai bine de 2 ore sa incarc poze de la NY,...am pus o gramada incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2943891350072337911SxXjIP pentru gospodinele care se pregatesc de Paste.....si vor sa se relaxeze un pic la computer .Pup toata ghiocimea si revin curand!Spor la treaba si rosit oua!
aida_o spune:
La Multi Ani micutilor si micutelor care sarbatoresc 3 anisori zilele-astea! Sa fiti sanatosi si sa va faceti parintii fericiti in fiecare zi. Sa nu fiti bolnaviori niciodata si sa nu faceti prea multe boacane care sa-i supere pe parintii vostri
Noi suntem bine, burta creste, insa eu am niste probleme cu ochiul drept (uveita acuta), drept pt care de 2 saptamini am fost pusa pe un tratament care nu ma-ncinta, dar nici nu-l pot evita decit daca imi permit sa-mi asum pierderea vederii la acel ochi. Asa ca vorba aia: ciocul mic si joc de glezne.
N-am aflat sexul lui bebe inca, posibil sa aflam la eco de 18 saptamini (pe 30 aprilie). In rest toate frumoase, Alexandra a facut extrem de usor tranzitia la pat mai mare, noaptea poarta scutec dar nu face in el (prefera sa se trezeasca si sa ceara la olita - e la ea in camera, dar e asa de miorlaita din cauza somnului, incit nu vrea sa se aseze singura si sa faca fara ajutor... numai dimineata, cind se trezeste, merge singura la olita.
In sfirsit s-a mai incalzit si aici vremea, parca altul ne e tonusul si cheful de cele cotidiene.
Cam atit despre noi, va pup pe toate si va urez un Paste fericit si sa aveti numai bunatati pe masa, in weekendul asta.
Andreea, felicitari pentru simburel!
Aalina, sper sa nu fie nimic grav. Cind am citit simptomele, mi-am adus aminte de niste cunoscuti (un amic si o amica), au avut ceva probleme asemanatoare si au fost diagnosticati cu scleroza multipla. Sper sa fie ceva temporar in cazul sotului tau. Cred si eu ca este ingrijorat, cine n-ar fi? Important e sa-i fii aproape si sa ii intelegi unele "iesiri". Spun asta pt ca eu - dupa ce am fost diagnosticata cu artrita (aveam 22 de ani) am avut o perioada in care eram cam invidioasa pe "oamenii sanatosi, care nu stiu sa aprecieze ce au". Dupa ceva vreme m-am obisnuit cu ideea si am realizat ca daca stau si-mi pling soarta toata ziua, n-o sa rezolv nimic si o sa fiu toata viata o mamaliga. Dar am avut nevoie de perioada aia de acomodare si acceptare a ceea ce se-ntimpla.
16w5d
Bebe 2
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)