*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 4
Irina71 spune:
Andreea, FELICITARRRIIII !!!
SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS !!
Sanatate bebeilor bolnaviori !
aileana, facea febra de la alergie ? Si Andrei al meu vorbeste pe nas, e alergic dar nu stim la ce.
Acum are bubite pe fata, dar si pana eu nu stiu ce naiba am, parca ar fi acnee, dar nu sunt cosuri, sunt ca niste pete rosii, offf .... om fi alergici amandoi, dar la ceeeeeee ???
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
tania2 spune:
sal,
irina, poate la polen!
Of, of, si ca sa fie treba treaba, eu am ramas fara o masea, s-a spart si nu s-a mai pututt repara iar aseara in joaca cu Bia am dat cu capul de cada si sunt posesoarea unui frumos cucui in frunte.
deci, concluzia, sunt......
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
tania2 spune:
Andreeaaaa, m-am prins din prima!
felicitari, felicitari, wow, bebe mic la burtic!
Trebuia sa fie mesaj separat la asa noutati!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
dianad spune:
La noi alergia, caci asta a zis doctorita ca are, pe langa o usoara inflamare a amigdalelor, speram sa fie de la capsunile de import. Desi pare ciudat pentru ca 2 veri la rand Alex a mancat fara probleme multe capsuni, e drept romanesti.DianaD & Alexandru
aileana spune:
Felicitari Andreea!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de burtica cea noua si bebe2.
Vrem si noi...
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
aileana spune:
Irina, febra a facut-o de la viroza. Cica a facut exantem subitum viral. A vazut dr aseara niste bubite pe piept, chiar in dreptul sternului. Cica febra i-a trecut cand i-au iesit bubitele. Noi nu le-am vazut inainte cu o seara, mi-era si rusine parca. Ciudat stii ce este? Mi-a zis sa nu-l las mai mult de 2-3 saptamani fara lactate, ca proteina din lapte contine ceva (cu 'cerebrum ..') care ajuta la dezvoltarea cerebrala. Asa ca ne asteapta dupa pasti sa refacem analizele si mai vedem atunci.
Pupam.
Andreeeaaaa, ce faci?
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
Polixeni spune:
[red] FELICITARI ANDREEA!!!!SARCINA USOARA SI UN BEBEU SANATOS SI DE NOTA 10!!!!!
[red] LA MULTI ANI TUTUROR GHIOCEILOR CARE SI-AU SARBATORIT ZIUA DE NASTERE ZILELE ACEASTEA!!!VA DORESC DIN SUFLET MULTA SANATATE SI IUBIRE!![/ red]
mihaser spune:
Salut!
Azi o am pe Eli cu febra 39...suntem tari ce sa mai!
Andreea felicitari! Doamne ajuta! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Frumos cadou ii faceti domnisoarei!
Tania imi pare raude masea si sper sa treaca si cucuiul.
Stefna mai povesteste ceva de Bia!
Pupam toata gasca de ghiocei bolnaviori! La multi ani celor care se serbeaza zilele astea!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Va pupam pe toate si va multumim pt. urai se pt. sustinere.
Inca nu-mi revin din socul initial, nu programasem asta, nu ne asteptam, astfel incat am fost luati prin surprindere. A vrut probabil Doamne Doamne sa ne dea un semnal, cum ca am fi mult prea organizati si avem nevoie si de lucruri/intamplari neprevazute. Acum ca tot s-a intamplat suntem foarte fericiti, desi nu am reusit sa dau cateva kg jos (de marti mergeam la sala) si mi-e groaza ca ajung iar la 80 de kg. Ce-o fi o fi, bb sa fie sanatos.
Sambata dimineata merg la eco si voi afla mai multe. Thea vrea sa se mute in patutul de printesa pt. a-i ceda patutul de bb...fetitei din burtica. I-am zis doar in treacat ca este posibil sa am un bb in burtica si ea a tradus asta in felul ei.
Diseara o duc si pe ea la eco sa vedem care ar putea fi motivele durerilor de burtica?!
Dianad, daca ai sti cat de mult mi-as dori sa fiu obiectiva cu nora mea in cazul in care asa avea un baietel ?! Si sper din suflet sa nu uit de "ce tie nu-ti place altuia nu-i face!".
Sotul meu mereu ii reproseaza maica-si ca se poarta exact ca soacra ei. Stii ce replica are soacra-mea? Da, dar eu stateam cu ea in casa si plangeam in pumni, voi stati singuri si uitati repede
Si am nenumarate exemple de soacre (rele rau si egoiste, cu nurori delicioase, gospodine si blande) care considera ca si nurorile lor trebuie sa stie de frica soacrei. No comment. Sa ne dea D-zeu minte si o memorie buna, copii buni si...nurori/gineri asemenea!
Este la Medlife un alergolog bun care nu prea da gres in privinta diagnosticului.
Mihaser, imi pare rau ca sunteti...fierbinti. Incearca mai intai cu batranestile prisnite, sosete cu otet+apa si comprese reci, apoi cu Panadol si Nurofen si intarzie (pe cat posibil antibioticele)
Tania, imi pare rau ca te-ai accidentat! Poate reusim sa ne vedem la un moment dat.
Noe, stai destul de rau la capitolul vesti despre voi, despre Bia
Stefanna, esti o maaaare figura
Thea nu a mai facut febra insa tuseste destul de rau (si numai noaptea). In rest este vesela nevoie mare, ghidusa, din ce in ce mai inventiva si mai...surprinzatoare. Ieri seara m-am asezat in genunchi si ma faceam ca plang. Brusc a inceput sa se invarta in jurul meu si sa cante "Ursul doarme si viseaza ca papucii lui danseaza/ Ce sa-i dam noi de mancare, lapte dulce sau cafea?" Dupa care s-a ghemui ea si m-a pus sa cant
Am ramas blocata, habar n-aveam ca stie deja joculete "de gradinita"...
Abia astept sa vad ce are la burtica ?! Si ce am eu in burtica ?!
Pup gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Irina, si eu fac primavara niste pete pe fata, destul de urate si inestetice care se usuca in timp si fac niste cojite aiurea. Ciudat este ca la sarcina cu Thea n-am avut(asa cum nici migrene n-am avut!)
Nasa mi-a spus ca am ten intolerant, motiv pt. care imi i-au numai creme pt. acest tip de ten. Este extrem de important sa nu folosim creme de genul celor "recomandate pt. orice tip de ten"! Pt. Andrei, pana i se depisteaza motivul aparitiei bubitelor, poti folosi cu incredere Cutaden. Theei ii dispare foarte repede orice bubita tratata cu acest unguent.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.