*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)
Raspunsuri - Pagina 3
ANDREEA GEORGIANA spune:
Va puteti imagina ca am scris un mesaj (in general pt. Dianad...) si nu stiu unde a ajuns???? Astenia de primavara sau nu stiu cum sa traduc asta... Dati-mi de veste daca il vedeti
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Delia21 spune:
Aileana,multumesc mult pentru sfaturile doctorului impartasite cu noi.O sa printez informatiile si le voi tine pe frigider,...ca sigur ne vor folosi.de la noi multe urari de sanatate si
AndreeaG,....da se va goli casa si,...sper ca eu sa imi regasesc linistea si sa dorm si eu 2 nopti cap coada,...ca apropo,nu am dormit de 3 nopii caci fetele au vomitat toata noaptea de sambata spre duminica,...parca erau la concurs,...iar Rudy ne-a tinut trezi noaptea trecuta avand aceleasi simptome .Acum tot as fi bucuroasa daca si-ar reveni si sa fie sanatos vineri cand plecam la drum.Cred ca m-am lecui la a mai face invitatii de o saptamana,.....cred ca 3-4 zile de vizita erau suficientePlus ca,...am vazut si eu cum e cu 4 copii in casa,.....frumos de tot,...dar cand incep cu bolile,.....si iau de la unul la altul .....si nu se mai termina lantul gripei,......zau daca nu-ti vine sa-ti iei campii.Gata cu plangerea!!!!Vreau sa incep sa gandesc pozitiv din nou ca sa nu ma depresez de-a binelea!Sa va mai spun ca nu mai am prosoape curate si paturi,cearceafuri.....iar uscatorul s-a stricat tocmai acum,.....deci azi cumpararam,...si in consecinta invioraram economia putintel,...si noi
ANDREEA GEORGIANA spune:
Avem la dispozitie cca 34 de saptamani sa o mutam pe Thea din patutul de bb in cel de domnisoara
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
mihaser spune:
neata!
posedam si noi o frumoasa amigdalita...a debutat de duminica, dar ieri a fost pe val...febra 39-40 in 2 randuri...l-am dus la pediatru de urgenta si i-a dat antibiotic la 12 ore...nu va spun ce frumusete de muci verzi scoate...Nu stiu ce o sa facem cu amigdalele astea dar ne dau dureri de cap si nu numai...Ne-a spus dr ca le are mai mari decat e normal...trebuie sa asteptam pana la 5 ani sa vedem cum evolueaza.
Va dorim sanatate maxima tuturor ghioceilor si la multi ani ptr sarbatoriti.
aileana spune:
Mihaser, sanatate multa si sa va treaca repede.
Andreea, tu nu mai esti la romantica? Imi pare rau pt Theea, sper sa fie cea mai mica dintre probleme, eu cred ca totusi este de la raceala.
Delia, Rudy este un dulce-dulce-dulce.
Noi avem diseara programare la control cu Andrei, sa vedem cat timp ne spune doctorita ca n-are voie lactate (sper sa nu fie 6 luni cum am citit eu). In rest e bine, n-a mai facut tempeatura deloc, doar mai vorbeste putin pe nas (lucru care pe mine ma amuza rau, iar el este foarte incantat cand radem impreuna, chiar si fara motiv).
Promit poze in curand! Pup mamicile.
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
Stefanna spune:
Mda, mda, mda... nu e prea mare extazu pe aici.Ia sa facem niste calcule...ore de ce numara Andreea in saptamani?!Ce se mai numara in saptamani?!)ghici ghicitoarea mea).Andreea te pupam si scumpa Theea obisnuieste-te cu ideea....Sa cresteti frumosi si sanatosi
Qamar spune:
wow, Andreeeeeea
Emma INVINGE cancerul!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Delia21 spune:
FELICITARI ANDREEA!!!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos si venit la termen!!!!!Cu asa vesti se merita sa-ti incepi o noua zi.Asteptam informatii despre cum creste bebe.Felicitari inca o data.Noi in toamna vom merge din nou la lista pentru barza ,....intre timp ne bucuram din plin de tot ce se poate.deci sper sa te prind din urma la mamici de 2010.
dianad spune:
Andreea, felicitari! Sa fie baietel, daca se poate,ca sa facem clubul soacrelor mari si uituce peste vreo 25-30 de ani.DianaD & Alexandru
dianad spune:
La multi ani pentru Alyssa,Raluca Elena,Harris Peter , Sara, Andrei Cristian, Catinca Maria,Magnus Tiberius si Sebastian Florentin!DianaD & Alexandru